reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witam sie kawusiowo

szopek nie mam gwarancji niestety a spadł i pekla plyte niewiem czy by mi przyslali nowa a ja juz bym sama zamontowala czy cos :-(chodzi o szczeniaczka uczniaczka ta starsza wersja bez serduszka

reklama
hej dziewczyny

witam sie i ja z kawka.....

u nas wczoraj byly zakupy choinkowe ale jak pochodzilismy z mezem przyjzelismy sie tym zabawka to zalamka...kupilismy Adasiowie parking z WADERA i jest ok.. ale normalnie trzeba wydac za dobra zabawke 130 zl w gore...

dzis u nas sliczna pogoda idziemy na spacer a potem z mezem do kina:-):-)
Wiki- uuuu szkoda ze taki psikus kurcze a jakbys sie z producentem skontaktowala??? ile kosztuje wymiana albo jak??

kwiateczek dla mnie super bomba...

Milego Dnia dziewczyny:tak::tak:

Kamilka no ta plytke by mi juz ktos wymienił ale chodzi o to zeby ja dostac, bo co kupic drugiege a tego wypatroszyc na pluszaka :no:
a jaki parking kupiliscie my chyba mixa zrobimy napewno bedzie te auto z biedronki bo jedno ma i sie super bawi napewno beda jakies narzedzia

acha maly nie mial w nocy goraczki ani dzis wiec jak nic zeby

Dzień dobry!

Wiktoria, przykra sprawa z wypadkiem zabawki :-( Może coś się uda zdziałać?

Kamilka, lubię zabawki z Wadera, są fajne i dobrej jakości. Dzieci lubią duże zabawki a z tej firmy można kupić wielką ciężarówę za przyzwoite pieniądze.

Miłego dnia wszystkim!

Witam! my wczoraj gości mieliśmy i piliśmy wino, nawet faceci:szok:A ja zonk bo tylko 1 wino mieliśmy i A. gnał do sklepu:zawstydzona/y:

Mamita,dopiero co robilas 42 golabki a dzis kotlety znow smazysz? ;-)
Imprezujacym dzis wieczorem zycze dobrej zabawy i bez bolu glowy jutro ;-)
No tyle wyszło. A kotlety z serem jeszcze zrobiłam bo same gołągki na stole ...;-)
Sernik prawie cała blacha poszła. Ale naprawde dobry:-)
witam sie kawusiowo

szopek nie mam gwarancji niestety a spadł i pekla plyte niewiem czy by mi przyslali nowa a ja juz bym sama zamontowala czy cos :-(chodzi o szczeniaczka uczniaczka ta starsza wersja bez serduszka

Kurcze ale lipa bo zabawka nie tania:no:

Witam
ale jestem slaba:sorry:cos mi wczoraj bylo,normalnie srednio sie ubawilam ale nie bylo zle;-)
Kondzio dzis chory.katar z nosa leci i ma lekka chrypke:no:zauwazylam ze zabek idzie,dolna trojka wiec to wszystko chyba od tego jednak:sorry:
Wiki ja nie bardzo wiem o jakiej zabawce mowa:baffled:dzis mam slabsze kojazenie jeszcze:sorry:

witam kochane,

Chcialam przeprosic,ze tak sie unioslam po poscie Dotkass, chyba hormony zabuzowaly,a teraz mi glupio...
No i chcialam tez zawiadomic,ze w piatek 27.11 urodzil sie Oliver Christian,porod naturalny,dzis juz jestesmy w domku. Mam nadzieje,ze sie nie pogniewacie,jak tu wstawie fotke.
Pozdrawiam

Załączniki

• DSC_1799.jpg
    DSC_1799.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 58
Gloria, myślę, że nikt się nie gniewa i nie próbuj stąd uciekać! no!

A teraz najważniejsze: GRATULACJE!!!!! Pięknie wyglądacie!!! Łzy mi się w oczach zakręciły, szczerze.....
Śliczne masz dzieci!!

reklama
Do góry