reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam! Usypiałam Zuze 2 godziny:szok::wściekła/y:Ale wreszcie zasnela chociaż nie wiem na jak długo. Obiad mam już gotowy(reszta mięska od imienin:-)).
wczoraj chcielismy kupic komputer stacjonarny bo monitor mamy elegancki i stwierdzilismy ze lepiej wziąc lepszy stacjonarny niż w tej cenie tani laptop. Niestety byliśmy w 3 marketach i tylko w jednym były stacjonarne i droższe niż laptopy. I jednak kupilismy sredniej klasy laptopa. Napaliłam sie na kuchenke pod zabudowe bo nasz ledwo pika a i piekarnik popsuty. Otworzyli nowy market euro i kuchenka pod zabudowe od 700zł:szok:Więc chyba sie zdecydujemy na raty bo jest promocja 3x0%:tak:
Zgubiłam obraczke:wściekła/y::-(

Gloria Gratulacje i zdrówka dla Ciebie i Synka:-)

reklama
Dobry wieczór moje Kochane,

Byliśmy w domku, ekipa działa ostro, nie wkleję niestety nowych zdję, bo nie zgrałam sobie jeszcze programów do obróbki i nie mogę ich pozmniejszac :sorry:, ale jakie będzie Wasze zaskoczenie jak wkleję już po zakończonyej robocie ;-):-). Dokumenty dobanku (chyba) wszystkie pozałatwiane, choc pewnie i tak będzie trzeba coś jeszcze dostarczyc, ale jutro idziemy do banku złozyc wniosek, potem około 2 tygodni oczekiwania na decyzje :-(

jo-anna-on, zdórwka dla Natalki :tak:

Iwonka, ja jak brałam piguły to też nie dośc, że miałam @ przez 2 do 3 dni to tak słabiutki, że szok :tak:

mamita, gratuluje nowego zakupu, oby sie dobrze sprawował :tak:

A ja się żegnam, jak "obiecałam" znikam na dłuższy czas niestety, już mi smutno i łza w oku się kręci, ale cóż siła wyżasza, jak tylko będę miała możliwośc skorzystania z netatonapewno się odezwę, jak nie pokażę się pewnie dopiero koło marca :-:)-:)-(. Całuję Was mocno i oby szczęście i zdrówko Was nie opuszczało :tak:

Witam

Po pierwsze to ogromne gratulacje dla GLORII !!! masz już to za sobą. Zazdroszczę!!!

Dotkass - szkoda że znikasz. No ale jak nie ma innego wyjścia. :-(Ciekawa jestem efektu końcowego niesamowicie:tak:

Iwonka -no nie masz wpływu niestety na tych robotników. Mnie by cholera wzięła. Burdel w domu a oni to przeciągają:wściekła/y:

mamita - szkoda obrączki. Może się w domu gdzieś znajdzie. Panmiętam jak dostałam po porodzie od męża kolczyki. I dosłownie raz je załozyłam i od razu jednego zgubiłam. No i znalazł się w samochodzie;-)

A co u nas. Zuzia ma troszkę kaszel. Mi się kaszel dopiero kończy. Prze jakies dwie noce dawała mała czadu. Śpać nie chciała u siebie. Na szczęście dzisiaj jest już jak aniołek:tak: A tak poza tym to starucha...:-)

Dotkass tak długo ma Cie nie byc? Toż to jakby na odwyku od BB:-D:-D
Mam nadzieje że kredyt załatwicie od reki bez żadnych problemów:tak:Powodzenia w remoncie oby tak dalej szybko szła robota.
Dowiedziałam sie własnie że A. prawdopodobnie w delegacje bedzie je ździł. zn. on sie nie zgadza i mowi że sie zwolni jak trzeba bedzie jechać:zawstydzona/y::sorry:Poza tym była na izbie przyjec bo w pracy jakas brama sie obaliła na niego i ma siny nos myslał że złamany ale nie;-)
I męcze sie żeby mozille ściągnąć ale chyba za tepa jestem zreszta nie moge sie połapać w windows vista:no::no:

Witam cichutko.
jo-anna-on zazdroszcze troche ja chetnie wrocila bym do rytmu gdzie o 6 lub przed 6 musialam wstawac do pracy :-([/LEFT]
Wiktoria trzymam kciuki, żeby jednak ta sprawa się dobrze rozwiązała. A ze wstawaniem ciężko jak ciemno. Byle do lata ;-)

Joanna ja tez mam szczepienie i moja ma katar ale chyba katar nie jest przeszkoda do szczepienia.
Nieźle z tymi balonami. Wyobrażam sobie jak pani dostaje kwasicy od tego dmuchania :sorry::eek:
U nas niestety by pediatra nie zaszczepiła dziecka z katarem. mamy już wizytę przełożoną na 17-go. Zresztą lekarka właśnie jest na L4 :huh:. Wysłałam mamę z Natalką, żeby ją obejrzała i przeszły się na darmo. Do soboty musi małej przejść, bo idziemy na Cz. Kapturka do teatru.

Zgubiłam obraczke:wściekła/y::-(
Może się znajdzie. Ja ostatnio szukałam przez cały dzień kolczyka, który mi Natalka wyrwała i nic. Machnęłam ręką - no trudno. I kolczyk się sam znalazł - jakby z nieba spadł :shocked2:.

Dotkass obroty nam na forum spadną :sorry:. Ciekawa jestem finalnego efektu remontu. I dziękujemy za życzenia zdrowia - życzymy również.

Dziękuję Wam za miłe słowa...sama nie wiem jak wytrzymam bez Was :-(...mamita, masz rację idę na przymusowy odwyk od BB comnie nie cieszy :-(...tym samymsię żegnam i mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie przez ten czas jakmnie nie będziei przyjmiecie z powrotem jak swoją ;-) Buziaczki :-)

Dziekuje wszystkim za zyczenia, tak sie ciesze,ze to juz po wszystkim!

Troche ciezko bylo,stracilam duuuzo krwi i mi musieli przetaczac,ale juz jest ok. Wyszlam po dwoch dniach,wolalam w domku odpoczywac.

Isabella calkiem dzielnie przezywa przybycie nowej istotki, caluje malego,gladzi po glowce:-)

A Oliver ma duzo kreconych ciemnych wloskow,pieknie je i spi,daje odpoczac mamusi:tak:

Przeczytalam tylko ostatna strone,wiec Kwiateczek,Ty to sie masz z tym spaniem, i duzo zdrowka dla Kondzia.
Iwonka,ja zawsze bralam jakies tabletki i @ krotkie,teraz nie wiem,na co sie zdecyduje,i mialam juz zastrzyk i implant i wszystko do d...
Tak myslimy z P. ze chyba dwojeczka nam wystarczy i chyba go wysle na zabieg:-):tak: ja bede miala spokoj.
Mamita,mnie moj laptop sie juz prawie rozlatuje,Isabella go otwierala/zamykala,laczenie z monitorem na wierzchu,chyba dlugo nie pociagnie,oby sie Twoj dobrze sprawowal.
Dziubek, i Ty sie doczekasz na swoje malenstwo:tak:
Dotkass,obyscie szybko wykonzcyli swoj domek,wracaj szybko na BB

gloria jejku jak ten czas szybko zleciał, teraz najwazniejsze ze jestescie w domku i zebys szybko doszła do siebie :tak:

jo-anna-on i spełnilo sie dzis na 9 do pracy :-p

Dzień dobry!!

A ja myślę że Dotkass nie wytrzyma bez BB i będzie się choć na troszkę przez linię telefoniczną podłączała do sieci, tak na troszeszkę ;-);-)

Gloria, fantastycznie, że córcia tak ładnie podchodzi do braciszka. U nas też tak było ale niestety w pewnym momencie przyszła jednak zazdrość, która potrwała parę miesięcy. Teraz czasem się starszy zdenerwuje na młodszego, ale nie za często i na ogół ma powód (np. jak go Miki ugryzie).

Joanna, ja chyba w przyszłym tygodniu Mikiego zabiorę na szczepienie przeciw meningokokom, a Maksa wreszcie na bilans 4-latka... Zdrówka życzę!

Miłego dnia Majóweczki!!

reklama
Witam:-).Dzis udalo mi sie dodzwonic do szefa tej calej ekipy remontowej i uslyszalam ze dzis tez nikt nie przyjdzie bo ten gosciu co u mnie robil ponoc zachorowal i nie wiedza kiedy i kto dokonczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dotkass a pisalas ze masz tam w nowym domku interenet :sorry: Odezwij sie czasem:tak:powodzenia z kredytem
.Hmmm a przeciez ona tego nie przeczyta :sorry:

Gloria a na czym polega zrobienie nie plodnym mezczyzne? Twoj maz/partner sie zgodzi? To jest na stale? :-p
Ja wczoraj tak siedzialam i patrzylam na te moje dwie coreczki i sobie myslalam jakie mam szczescie:tak:one sie kochaja bardzo,co nie znaczy ze nie kloca czy bija:sorry: ale ciesze sie ze podjelam decyzje o rodzenstwie dla Vanesski:tak::tak::tak::tak:

Joanna no wlasnie tez myslalam isc na tego Kapturka,wy idziecie wszyscy?

Wiki widze z w pracy jestes :-)

Mamita moze sie znajdzie ta obraczka,cos pech was przesladuje,biedny malzonek,musialo go niezle rabnac:no:

Ostatnia edycja:
Do góry