reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek nasz w nocy spi normalnie sam w swoim pokoju, poprotu sie przebudził i zajrzalam do neigo i zauwazylam ze jest rozpalony. A jak jakis czas temu zeby szly jeden dzień goraczki prawie 40 i zeby były, teraz widze juz mało brakuje. W sumie moze nie dzien goraczki bo czopek zawsze dziala jak sie trafi taki dzień to jeden czopek czasami pomaga a czasami dwa oczywiscie nie naraz ;-)

reklama
Witam.Malzonek zaraz z pracy wraca,Klaudia spi.Bylismy na zakupach,potem na podworku.
A teraz gotuja sie bitki ,nie jadlam chyba ze dwa lata....
Wczoraj dzieciaki w przedszkolu mialy frjde bo pryjechala do nich straz pozarna i mogli wszystko ogladac co jest wewnatrz i wogole ;-)

Ja zawsze mialam ,chomiki lub swinki morskie a i jeszcze rybki i koty.

Dotkass to ci zrobil niespodzianke,mi by sie przydal tez laptop,bo mamy wspolnego kompa.Swojego laptopa oddalam mojej mamie a teraz by sie mi przydal....ale tez kaski brak,mamy inne wydatki.No chyba ze jakis uzywany gdzies trafie ;-)

Mamita,dopiero co robilas 42 golabki a dzis kotlety znow smazysz? ;-)

Madzia pamietamy ;-)

Imprezujacym dzis wieczorem zycze dobrej zabawy i bez bolu glowy jutro ;-)

Dziewczyny obcielam sie ale wygladam strasznie,chyba Wam sie nie pokaze:no:zalamalam sie.ta grzywka mi kapletnie nie pasuje.Wiem ze to tylko wlosy,odrosna ale...:baffled:moze jakbym miala te pasemka,byly by jasne wtedy moze lepiej by wygladalo ale niestety.Dzis juz niech tak bedzie ale od jutra zaczynam podpinac grzywke do gory:no:reszta ujdzie.Musze kupic spinki:sorry:ten kolor brazowy wygladal lepiej na dlugich,teraz jestem jak blada twarz:szok:lelelele:-:)-:)-(

Ja wpadłąm sie przywitać weekendowo jutro sobie robimy wypad wiec nas nie bedzie och potrzebuje troche wytchnienia Zuzka znów dziś nie spala a teraz kąpie sie z tatusiem pod prysznicem dokazuje strasznie i ciekawe kiedy zamierza iśc spać a nie spi od 7 rano :eek: no i naajgorsze te zęby maruda straszna Ale na szczęscie nie gorączkuje
Oby Darusiowi gorączka przeszla
Kwiateczek super wyglądasz widzialam na zamknietym nic sie nie przejmuj

Musze iśc wycierać teraz mi na to p[rzyszlo jak pod prysznicem przedtem tatuś sobie radzil a teraz sam musi sie wytrzeć Ide bo wolają

reklama
Wiktoria w czym?Nie masz czegoś tego na gwarancji?

Ja nie potrafię za długo robić na laptopie. W dodatku przekłamuje barwy, więc do pracy do niczego. Wolę mojego stacjonarnego kloca z monitorem z hiper" d**ą".Wiem , ze co mam na ekranie tak mi się wydrukuje. Nie ma jakiś refleksów itp.

Do góry