reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka ja nigdy takich mrozonych zup nie kupowalam np barszcz czy ogorkowa wiejska itd kupuje owszem mrozone ale warzywa i jakies mieszanki dodaje np buraczki albo reszte sama poprostu ;-) tak mysle moze barszcz bialy albo zurek

Ja sobie piore juz drugi chodniczek jeszcze jeden został ciekawe gdzie ja bede to suszyc jeden juz na krzesle wisi :-p

co do zmywarek mi sie podobaja takie jak szafki czterdziestki :tak: taka dla nas byla by w sam raz

Iwonka, to mi smaka narobiłaś! Zjadłabym barszczyku:confused2:, ale mam z wczoraj Musakę, przepis przywieziony z Bułgarii.:tak:

Wiktoria, dobre z tym proszkiem, ha ha ha, uśmiałam się.

U mnie panowie kończą okna wstawiać, już zakładają rolety. I do końca dnia będę sprzątała ten syf, buuuuuuu.......

Aurelia a co to takiego? wrzuc przepis na wateczku odpowiednim:tak:

Klaudia zjadla cala miske zupy i to sama:tak: ide ja teraz polozyc spac.

Iwonka, musaka to zapiekanka z mięsa mielonego i warzyw, tradycyjna potrawa bułgarska, pyszota. Zaraz napiszę przepis.

Aurelia dzieki za przepis ,brzmi apetycznie.

Klaudia wstala,jemy drugie danie a potem na drugi spacerek po Vanesske.Jak wychodzimy z przedszkola to jest juz ciemno ale lubie tak spacerowac tym bardziej ze jest cieplo.

Iwonka mi tez nie przeszkadza w sumie jak jest juz ciemno, to ładnie Ci klaudia wcina ja staram sie jak jestesmy w domu ze przed 12 a po pierwszej drzemce jak wstanie zeby zjadl zupe a pozniej drugie ;-)

Polozylam sie przed tv i dopiero teraz mnie telefon obudzil, a polozylam sie bo tak mnie glowa zaczela bolec ze szok normalnie :szok:

reklama
Ja chyba nie przeczytam tego artykułu.... generalnie hmmm chyba byłabym zwolenniczką bardzo ostrych kar za przestępstwa wobec dzieci. W zasadzie nawet i kary śmierci (dla takich śmieci jak ci co trzymali zwłoki dzieci w beczkach, pamiętacie?) - nie zgadzam się z prawem do życia dla takiego czegoś (bo człowiekiem to nie jest!).

Ja tez,zgadzam sie w 100%:no::wściekła/y:

Iwonka, musaka to zapiekanka z mięsa mielonego i warzyw, tradycyjna potrawa bułgarska, pyszota. Zaraz napiszę przepis.
no ja tez bym skorzystala:tak::tak:brzmi nie zle;-)

My dzis w przedszkolu bylismy,znowu dzionek minal:tak:potem znajoma ze mna przyszla i zlecialo.Bylam na zakupkach sama tez,kupilam sobie dwie bluzeczki,wlasciwie szukalam cos na sobote i kupilam:tak:super wyglada i jak obetne wloski to tak fajnie calosc bedzie wygladac,chyba:zawstydzona/y:ale sie ciesze na te sobote:sorry:poza tym wczoraj kupilam sobie kozaczki,chcialam botki ale nie bylo nic na mnie.dzis zalozylam pierwszy raz i w tym przedszkolu dzis usiadlam na kolana i czubki sie zdarly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poszlam do sklepu(znajoma mi pomogla)i wymienili mi bez paragonu:tak::tak::-)super.wszystko zaltwione:tak:aaaa dzis jeszcze ufarbowalam wlosy na braz ale pasemek wszystkich nie zlapalo.ale nic i tak beda sciete i oby nie bylo ich widac a jesli to za 2 tyg poprawie:sorry:jeszcze to sciecie w sobote.boje sie tyroche:sorry:ale co tam...

MM nie moge przeczytac tego artykulu bo bede [przezywac a chce miec glowe niezaprzatnienta:zawstydzona/y:

My teraz idziemy bo dzis zapalaja swiatelka na miescie i choinke.idziemy zobaczyc z Kondziem.mam byc o 19ej:tak:troche zimno ale tak na szybca;-)pozniej wpadne:tak:

Do góry