reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

Mój kręgosłup jest dziś do wyjęcia i wyrzucenia na śmietnik, tylko tak przestałabym czuć ból :no:, nasza córcia spała dziś z nami i to wszystko przez to, ale cóż tatuś się zlitował na wyjącym (tak dokładnie- wyjącym) dzieckiem, chyba jej się coś przyśniło i nie mogła sama zasnąć :no:, jeszcze mi się dostało od R, że co ja z dzeckiem robię skoro Ona tak wyje :eek:

Pogoda u nas przepiękna, słoneczko, zimno, ale chce się żyć, bo taką słoneczną jesień to ja lubię :tak:;-):-)

Idę pomysleć nad śniadankiem i wypiję kawkę, więc liczę na wirtualne towarzystwo ;-):tak::-p:-)

Miłego Dnia

reklama
Dzień dobry!!
Dziubek, trzymam kciuki, żeby nieprzyjemne objawy ciążowe szybko ustąpiły! No i prawda, ciąża przy małym dziecku w domu to już co innego niż pierwsza ciąża.... ale dasz radę!
Też polecam bańki, w drugiej ciąży miałam stawiane przy zapaleniu oskrzeli i 2 dni później byłam zdrowiutka. Kupiliśmy bańki próżniowe i w sumie chyba ze 3 czy 4 udało się postawić prawidłowo, reszta spadała, był niezły ubaw, ale i tak pomogło :tak: Tylko u małych dzieci ciężko postawić bańki....

Dotkass, pozdrowienia dla Twojego kręgosłupa i niech się opamięta i Cię nie męczy!!

A u mnie wiadomo co, praca, praca, praca...

badania krwi, albo moczu, ale nie martw się, ogranixcz mu najpierw słodycze i obserwuj :tak:
.
Nie zrobia mi tu od tak:no:wlasnie zadzwonilam,umowili mnie na jutro o cudzie:szok:zawsze kaza dzwonic tego dnia:eek::-)co do slodyczy to on je jednego kinderka na tydz czy to duzo?,zaczelam dawac mu od niedawna zeby sprobowal tez czekolady:sorry:

kwiateczek jak ja miałam plamki na paznokciach to mi lekarz powiedział że brak magnezu. a nie możecie zrobic prywatnie ogólnego badania krwi?

Nie ma wizyt prywatnych tak jak u nas ze idziesz i masz:no::no::no:nawet nie wiem jak to zrobic,kiedys jak sie pytalam znajomej to ona nigdy nie korzystala z takiej opcji a tu zyje cale zycie:eek:

Dzień Dobry,

Mój kręgosłup jest dziś do wyjęcia i wyrzucenia na śmietnik, tylko tak przestałabym czuć ból :no:,

moj tez:wściekła/y:poprosze o nowy:angry:

Witam
jawczoraj do 10.40 w pracy:sorry:cale 5.5 godz:-D:-D:-Dnie zle.Szkola ma tydz wolnego na Hallowen:no:oni tu ciagle jakis tydz wolnego a wakacji za to tylko sierpien:no:
Ja po kawusi,zapowiada sie dzien jak wczoraj wiec zaraz zmykamy na plaze:tak::tak::tak:

Dziubek witaj i informuj nas o ciazy:tak::tak:

Witam.Ja od rana wzielam sie za sprzatanie,wietrzenie pozadne domu, dlatego nie wlaczalam kompa bo tak bym siedziala i nic nie zrobila.Moj kregoslup tez do wymiany.Szczegolnie dzis rano wstalam z bolem jak nie wiem.
Znam cwiczenie na kregoslup.Trzeba usiasc na krzesle z oparciem,wziasc rece za siebie i trzymac sie oparcia i podciagac nogi do siebie zginajac kolana i prostowac,.Trudne cwiczenie ale ponoc na kregoslup dziala i nie tylko_Ostatnio w jakims programie pokazywali wlasnie je.

Kwiateczek miesiac wakacji to malo,jednak lepiej miec 2 jak u nas a mniej wolnego w ciagu roku.

Witam! Zuza zasnęła pól godz temu. Musze sie wziąc za robotę bo oszaleję-od rana mam nerwy:wściekła/y:
kwiateczek co do wolnego to u nas tez ma byc więcej wolnego na swieta i ferie dłuższe kosztem wakacji ale narazie to jest w planach Ministra edukacji
dotkass wspólczuje kregosłupa mnie dopiero co przeszło.

Jedziemy dzisiaj na hipoterapie. Jutro rano musze mocz na posiew zawieźć mam nadzieje że bedzie jałowy bo inaczej nam cystografia przepadnie:sorry:

Hej,

Dziasiaj mąż zostawił mi laptopa więc mogłam do was zajżeć. Dziekuję za to, że myslicie o mnie. Jest mi ciepło na serduchu jak wiem że tyle osób mnie wspiera. Zaraz ma przyjśc koleżanka i pokazać mi katalog naczyń Tupperware. Są cholernie drogie ale jedno muszę sobie kupić bo zabielanie zup czy sosów mnie wykończy. MIX MAX TUPPERWARE SHAKER REWELECJA MIKSER (2428583) - Świstak darmowe aukcje#
Moja mama to ma i jest rewelacyjne nie robią się kluchy z mąki i śmietana się nie waży.:tak:

Iwonka - moja na leżąco też by nie wytrzymała.Mąż bierze ją na ręce a ja jej 2 bańki stawiam. Było płaczu trochę ale efekt niesamowity.
;-)

madzia- ja nie wyobrażam sobie być w ciąży z trzecim dzieckiem. Teraz przynajmniej w dzień się zdrzemnę a z 2 dzieci to już nie bardzo się da:eek:

Ola - noja też mam te prózniowe bańki. Mi zapierwszym razem udałosię postawić te 2 banki ale moja zuza ma pulchniutkie ciałkowięc chyba dlatego się nie odczepiły:tak:

Witajcie.

Współczuję Wam problemów z kręgosłupem. Ja nawet nie wiem co to znaczy, bo mnie boli tylko gdy za długo siedzę zgarbiona przy komputerze.

Dziubek, dobrze że się odezwałaś, bo bardzo się o Ciebie martwiłyśmy :sorry: Zuzia dzielna z tymi bańkami :tak:

U nas pada, ale od jutra podobno ma być ładnie :eek:

kwiateczek, to chyba jednak nie od słodyczy, ja pisałam o cukrze we krwi, a nie o tym ile Kondzio je ;-)

Iwonka, ćwiczenia na kręgosłup to ja mam, bo dostałam cały spis zaleceń od ortopedy do którego chodzę, niestety jak byłam na zwolnieniu po macierzyńskim przekroczyłam "święte" 30 dni i ZUS musiałby mi płacić za siedzenie na chorobowym, więc wezwali mnie na kontolę i uznali, że nic mi nie jest (bo jak się schylałam to nie jęczałam- tak zakładam) i jestem zdolna do pracy...dupa blada- nie jestem, bo fakt jeden dzień mogę wszystko i zero bólu, a drugiego dnia boli w każdej pozycji, fakt już się do tego bólu przyzwyczaiłam, ale czy nie będzie tego jakichś konsekwencji, tego nie jestem pewna :no:

reklama
Witam! Zuza zasnęła pól godz temu. Musze sie wziąc za robotę bo oszaleję-od rana mam nerwy:wściekła/y:
kwiateczek co do wolnego to u nas tez ma byc więcej wolnego na swieta i ferie dłuższe kosztem wakacji ale narazie to jest w planach Ministra edukacji
Duzo wolnego:no:niepotrzebnie.Pytalam dlaczego to powod byl taki ze ponoc 2 mies wakacji za duzo bo dzieci potem nie pamietaja co sie nauczyly:wściekła/y::no:takie matoly tu sa to sie nie dziwie:no:dorosli nie umieja liczyc i miesiac wakacji im nie pomogl jesli chodzi o pamiec:confused:Mam nadzieje ze to nie przejdzie u nas.Tu sie ponoc zastanawiaja wlasnie zeby zrobic tak jak u nas jest:tak:

Iwonka zgadzam sie z Toba:tak::-)
Dotkass ja wiem o co ci chodzilo tylko tak napisalam ze malo ma cukru:blink:

Jutro lekarz a jeszcze nie wiem co wymysle by zrobili badanie krwi i jeszcze do jakiegos nowego idziemy:sorry2:Jeszcze ten nas nie zna:-D:-D:-D

Do góry