reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
witajcie :-)

Iwonka - popieram Twoją wypowiedź :tak:nic ciekawego nie było :dry:

mm - to przynajmniej nie jestem sama :confused: Ja sobie kupiłam ZJAJKĘ z ziaji specjalnie dla kobiet w ciąży podobno jest dobra zobaczymy :dry: w sumie to ja też jak już kupiłam sobie jak już miałam takie małe na udach i teraz smaruje się 2 razy dziennie prawie cała :-):tak:

a ja właśnie kończę obiade i zorobiłam na kolacyjkę taką małą sałateczkę sosik tatarski trochę oszukany ale to co ;-):-p i zjadłam przy okazji 3 małe ogórki kiszone i popiłam wodą z pod ogórków a teraz Mnie coś brzuszek boli :-:)shocked2:

cfcgirl - spokojnej podróży i miłego odpoczywania :happy2::happy2:

Olu - nio to miałaś trochę czasu dla siebie i maleństwa :-) i wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu :happy2::happy2:

Natala - My albo u znajomych będzioemy na sylwestra albo Oni u Nas :happy2:

Polka - wiem że sałateczka pycha ale feta nie można w ciązy jeść :no::no:

Kamilko - jeszcze raz gratulacje córeczki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

własnie wcinam obiadek a potem jedziemy na małe zakupki do domku :-)

tolka tez wlasnie mam ziajke przeciw rozstepom,kolezanka polecala a uzywala tez vichy i musteli.Ziajka smaruje brzuch uda i posladki a na te rozstepy na piersiach kupilam pharmaceris na juz istniejace rozstepy,ktory na szczescie od 4 mca ciazy mozna stosowac :-) Ten pharmaceris ma lzejsza konsystencje niz ziajka.Wiec chyba kolejny zakup to bedzie pharmaceris zapobiegajacy rozstepom.Tylko jeszcze ten okropny celulit mnie dobija :wściekła/y:

mm - a ile zapłaciłaś za ten pharmaceris :confused: wydaje Mi się że z celulitem to dopiero po rozwiązaniu będe się próbowała uporać a narazie próbóje żeby więcej się nie pojawiało rozstępów :tak:

Ja używam Pharmaceris od 2 miesiąca zapobiegający rozstępom, jest rewleacyjny. Babka w aptece mówiła że jest bardzo duży popyt na tan krem.:-):-)

reklama
Do góry