reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam

U mnie szaro za oknami, ja siedze jeszcze w pizamie.

Ania niestety ostatnio coraz wiecej uzywa smoka.Jak tylko znajdzie to od razu pakuje do buzi i jest bardzo zla jak chcemy jej zabrac. W nocy jak spi i chce jej wyjac to czesto sie budzi. Ida jej teraz zeby wiec na razie odpuscilam oduczanie od smoka.

Iwonko ja tez czesto korzystam ze snajpera.Bardzo wygodne. Zawsze licytuje w ostatniej chwili,zeby nie podbijac ceny wczesniej.

Migotko jesli nie kupilas jeszcze czapki i rekawiczek to polecam sklep Szaleo przy Krakowskiej. Maja tam duzy wybor nakryc glowy, szalikow i rekawiczek. Wydaje mi sie ,ze w sklepie maja jeszcze wiecej niz na allegro Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Dotkass ja tez pamietam takie bale wlasnie i tez slodkosci w tych paczkach,jakies pomarancze.....:tak:

Wiktoria cos pisalas kiedys ze Darusiowi ropialy oczka i ze to od kataru przeniosl bakterie,pytam bo chyba Klaudia ma to samo....Jak to leczylas? Sama sola fizjologiczna plukalas?
Tak szybko nie dawno wrocilismy
Iwonka nie pomogło ropialy strasznie, lezki zółte lecialy bylismy u lekarza przepisala krople i detromecyne 1%, jak nie przejdzie idz do lekarza niech wypisze jemu niby przeszlo a obudzil sie i dolna powieka czerwona to migiem go w auto do przychodzni, a wogole pozniej przeszlo po 2 dniach

Witam niedzielnie.Pogoda jak zwykle do d......:baffled:
My wstalismy o 6:50 czasu nowego:dry: Oczka Klaudia jako tako,nie ma pogorszenia a wrecz poprawa,daje jej tylko sol fizjologiczna,mam tez swietlika krople ale da dla staszych i nie wiem czy podac,w koncu to homeopatyczne krople.

Umylam wlosy i nien dlugo zmykam sama na bazarek,moze kupie kilka rzeczy dla dzieciaczkow tam.Dzieci zostaja z mezem z w domu,wiec mam jakby wychodne:sorry2:

Milego dnia!

Mamita moja ma taki kocyk przytulanke, a w zasadzie dwa na wszelki wypadek jakby sie jeden zgubil.Tyle ze my mamy klapouchego
FFF1996F-7915-48EB-A723-26B35CF8D5C8.JPEG

Kwiateczek zdrwoka dla Kondzia.
Dzieki Iwonka:tak:My wstalismy o 6 nowego czasu:baffled:zalamka.myslalam ze pospie bo w nocuy czesto sie budzi az w koncu go wzielam do nas,poszlam siku patrze na zegarek bo myslalam ze gdzies nad ranem jest a tu 1.20:baffled:

Wracając jeszcze do tematu smoka, Amela sama wypluwa jak zaśnie, ja jej nie zabieram smoka z łóżeczka, tylko odkładam w kącik, żeby miała w razie jak się przebudzi :tak:

Ja tez tak robie:tak:w sumie robilam bo teraz prawie cala noc trzyma:baffled:ale tez go pozniej oducze,jak zeby wyjda albo noce sie porprawia:sorry2:

Jak wam pisałam, nasz nocnik stał 3 doby na balkonie. Wczoraj wychylam łeb, no nie gra, no to ja cała happy. Dzisiaj rani nalewam mu wody, a ten skurczybyk znów swoje :dry: Mąż wreszcie wypruł z niego głośnik. A potem Iga zrobiła do nocnika piękną kupę :-) Cóż to była za radość :-D

:-D:-D:-Dwytrzymaly:sorry2:Gratulujemy kupki:-):-):-):tak:

Iwonka, ja bym nie podawała, niby homeopatyczne, ale ja wiem :confused:
Ja chyba tez nie:no::confused:

A my dzis dziwny dzien,niewyspany:baffled:ani na dwor nie mozna bylo wyjsc.bylismy roche rano potem Kondzio usnal a tu obiad i tak zeszlo i jest ciemno.aLE wlasnie dzwonila kolezank i idzie:-)ze swoja 3lub 4 letnia corecza.Kondzio lubi dzeiwczynki:-)lepiej sie bawi niz z chlopcami:tak:oki lece

kwiateczek, :-D:-D:-D Kondzio lubi dziewczynki, to chyba dobrze ;-), Amela na odwórt woli bawić się z chłopcami, taka mała łobuziara, chłopaciara, ale dama, jak typowa kobieta potrafi tak omamić chłopa, że zawsze dostaje to czego chce ;-):-p:-D:-D:-D

Dzień rzeczywiście jakiś dziwny, z resztą widać po licznym gronie na BB i masie zapisanych stron w dniu dzisiejszym ;-):-p, może to przez tą zmianę czasu :tak:

Dobranoc, śpijcie dobrze kochane :-)

Witam! Dzisiaj rano wywaliłam A. z łóżka i pojechał po wypis do szpitala bo dzwonilize juz jest. Niestety nerka lewa jest o połowe mniejsza ale miałam nadzieje że funkcjonuje dobrze a ona tylko w 20% pracuje a i prawa 80%:-:)-(Jutro jade do swojego pediatry żeby mi co nieco wyjaśniła bo niektórych rzeczy nie rozumiem:no:I będziemy łatwic fundację. Potem mielismy gości, potem bylismy u Mamy.
Zuzia jeszcze nie spi:no:a w dzień spała tylko 20min:wściekła/y:

Witam sie jeszcze na chwilke:sorry:
Dotkass to Amelka tez ma dobry objaw:-D:-D;-)LEPEIJ Z CHLOPCAMI:-D
Mamita moj Kondzio osatnio spi tylko po godz:baffled:codziennie tak jest:baffled:jeszcze nam nie padl nigdy np w pkoju na podlodze czy gdziekolwiek inndziej:no::sorry:zawsze jest na sile wysylany do lozeczka bo pewnie by do rana wytrzymal a ja nie mam ochoty sprawdzac zwlaszcza po naszych nocach:sorry:
co do Fundacji to oby poszlo szybko:tak:

oki lece jeszcze popatrzyc i uciekam.Jutro do pracki,w srode i piatek.W sobote G jedzie do Polski,zostaniemy sami:baffled:nie wiem jak bede tu spac sama:baffled:

Witam po bardzo dłuuuuuugim dniu, to chyba przez ten czas ziomowy
Ja cały dzień na uczelni, a w domu szpital, wszystkie dzieci z katarem:szok:, Ritka najgorzej, Filip juz zaczyna a Zuzia podłaczyła sie na własne zyczenie bo chodzi w biodrówkach z gołymi plecami( bo tak jest modnie!, a ja sie nie znam:baffled:) i tez cos pokasłuje. Oj nie wiem jak ten tydzień bedzie wyglądał, dobrze ze jest T. zawsze troche pomoże.
Ritka dopiero zasnęła, darła sie ponad godzinę, bo nie mogła zasnąć z katarem a jak użyłam fridy to dostała histerii, strasznie jej nie lubi, wogóle ma uraz do robienia jej czegokolwiek przy buzi.
Migotka ale trafił ci sie nocnik, twardy zawodnik
Iwonka ja bym nie zakrapiała świetlikiem na własna rękę, wiesz to jednak oczy:sorry2:
mamita powodzenia z fundacją

reklama
hej dziewczyny

my od 6 nie spimy:no: szok kiedy sie teraz przyzwyczimy to nie wiem:-:)-(

jemy wlasnie sniadanko z adasiem mowie wam jak on wsowa salatke jarzynowa bez majonezu to jestem w szoku:szok::szok::szok:

u nas ok dzisiaj ide na popoludnie do pracy to mam chwile na bb:dry::dry:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry