reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

czesc, ale sie rozpisujecie ja wchodzę na bb tylko wieczorkiem jak dzieciarnia juz śpi i dzisiaj normalnie 3 strony do nadrobienia od wczoraj:szok: ale bardzo to lubię
Ola wszystkiego najlepszego dla synusia
mamita idź do lekarza ze zdrowiem nie ma żartów

ja niestety na zasiłek nie mam szans, oboje pracujemy i dochody za duże
( zobaczymy co na temat naszych dochodów powiedzą w banku przy braniu kredytu - pewnie wtedy będą za małe:wściekła/y:) no ale tak juz jest.
Tak poza tym to w pracy urwanie głowy, w domu też, dziewczyny mam problem z Filipem bo w zeszłym roku fajnie zostawał z niania trochę marudził ale generalnie nie było problemu, a teraz poprostu wyje jak pies, trzyma sie mojej nogi, wyje jak szalony i to dość długo po moim wyjściu:-( nie wiem co się dzieje czy to przez to ze jest starszy czy ... juz sama nie wiem:eek:

reklama
Dziękuję za życzenia dla Maksika :tak: Antybiotyk chyba działa, bo zniknęła po nim szybko temperatura, która utrzymywała się ładnych parę dni.
Mikołaj też chory, dostał na razie Bactrim, zobaczymy czy nie trzeba będzie dać antybiotyku (gardło i ucho niezbyt ładnie wygląda). A marudni obaj że szok! Najgorsze że ja też się trochę źle czuję, dużo pracy mam, a męża nie będzie do poniedziałku.... będę nocami pracować bo niania jutro po południu wyjeżdża. Kiepski tydzień!

Ola wspolczuje,oby szybko chlopakom przeszlo.
Madzia tak juz jest jesli chodzi o kase:baffled:jedni uwazaja ze za duzo a banki ze malo i co zrobic.moja mama ma ciagle taki problem:baffled:

ide spac bo adam.nocka byla fatalna.musze odbic bo jutro do pracki:sorry:

Mamita, a jakie Ty tabletki łykałaś? Bo jeśli to nerki, to trzeba antybiotyk, bo pewnie zrobiła się infekcja bakteryjna. Ja to mam dość często i z bólu chodzę po ścianach.

Byłam u lekarza wczoraj i zapisał mi Dicloratio i Meloksam.
Ale jutro pojadę z moczem i zobaczymy czy wyjda jakieś bakterie. lekarka mnie popukała po nerkach i nie bolało więc stwierdziła że to nie nerki:no:
Nie wiem sama moze po tych tabletkach mnie boli w dole brzucha bo działań niepożądanych tam od grona:sorry::sorry:

Witam.Zapraszam na pogaduszki przy kawusi i paczusiach :-) Gdzie jestescie kobitki?
kawapiernikowa.jpg

paczki.jpg

reklama
A do mnie zaraz przyjdzie koleznka i bede pic druga kawke,ale ja pija taka z jedenj lyzeczki i to rozpustna wiec moge sobie pozwolic ;-)
Teraz czytalam pogode dlugoterminowa to niby ma byc jesien ladna a zimowe epizody z duzymi przymrozkami dopiero w lutym.Ciekawe jak oni to wszytsko wyliczaja.

Do góry