Madzia0111
kwiecień98lipec07maj08
czesc, ale sie rozpisujecie ja wchodzę na bb tylko wieczorkiem jak dzieciarnia juz śpi i dzisiaj normalnie 3 strony do nadrobienia od wczoraj ale bardzo to lubię
Ola wszystkiego najlepszego dla synusia
mamita idź do lekarza ze zdrowiem nie ma żartów
ja niestety na zasiłek nie mam szans, oboje pracujemy i dochody za duże
( zobaczymy co na temat naszych dochodów powiedzą w banku przy braniu kredytu - pewnie wtedy będą za małe) no ale tak juz jest.
Tak poza tym to w pracy urwanie głowy, w domu też, dziewczyny mam problem z Filipem bo w zeszłym roku fajnie zostawał z niania trochę marudził ale generalnie nie było problemu, a teraz poprostu wyje jak pies, trzyma sie mojej nogi, wyje jak szalony i to dość długo po moim wyjściu:-( nie wiem co się dzieje czy to przez to ze jest starszy czy ... juz sama nie wiem
Ola wszystkiego najlepszego dla synusia
mamita idź do lekarza ze zdrowiem nie ma żartów
ja niestety na zasiłek nie mam szans, oboje pracujemy i dochody za duże
( zobaczymy co na temat naszych dochodów powiedzą w banku przy braniu kredytu - pewnie wtedy będą za małe) no ale tak juz jest.
Tak poza tym to w pracy urwanie głowy, w domu też, dziewczyny mam problem z Filipem bo w zeszłym roku fajnie zostawał z niania trochę marudził ale generalnie nie było problemu, a teraz poprostu wyje jak pies, trzyma sie mojej nogi, wyje jak szalony i to dość długo po moim wyjściu:-( nie wiem co się dzieje czy to przez to ze jest starszy czy ... juz sama nie wiem