Witam! Kręgosłup boli ale niej. Rano się budzę a kołdra mokra, poduszka A. tak samo. Cały czas narzekał na ucho i zab a to chyba przeziebienie bo tak sie pociłWięc chcąc nie chcąc zmianiam pościel, udało mi sie okno umyć. Zuzia marudna więc poszłam na spacer i zasnęła wreszcieGaz mi się skończył(mamy butlę) a tu ziemniaki surowe a A. z pracy za godzine wraca Byłam sie dzisiaj przepisać do innej przychodni bo w starej powiedział ze nie podpisze mi wniosku na zasiłek pilegnacyjny i nie da recept na szczepioni,a w aptece sa tańsze, np. na pneumokoki w przychodni 310 a w aptece 228zł i Infanrix zamiast 150 to w aptece 95!!! A w nowej przychodni lekarka od razu chciała mi dac skierowanie na turnus rehabilitacyjny chociaż nic o nim nie wspominałam a tu w starej nie!
Kurtki na jesien Zuzia ma jedną, a na zimę dostałam od koleżanki używane ale jak nowe 2szt i kombinezon jednoczęściowy i dwuczęściowy:-):-):-)Tylko buty muszę kupić i sweterek jakiś
Kurtki na jesien Zuzia ma jedną, a na zimę dostałam od koleżanki używane ale jak nowe 2szt i kombinezon jednoczęściowy i dwuczęściowy:-):-):-)Tylko buty muszę kupić i sweterek jakiś