reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam! Kręgosłup boli ale niej. Rano się budzę a kołdra mokra, poduszka A. tak samo. Cały czas narzekał na ucho i zab a to chyba przeziebienie bo tak sie pocił:szok:Więc chcąc nie chcąc zmianiam pościel, udało mi sie okno umyć. Zuzia marudna więc poszłam na spacer i zasnęła wreszcie:tak::tak:Gaz mi się skończył(mamy butlę) a tu ziemniaki surowe a A. z pracy za godzine wraca:szok::szok: Byłam sie dzisiaj przepisać do innej przychodni bo w starej powiedział ze nie podpisze mi wniosku na zasiłek pilegnacyjny i nie da recept na szczepioni,a w aptece sa tańsze, np. na pneumokoki w przychodni 310 a w aptece 228zł i Infanrix zamiast 150 to w aptece 95!!! A w nowej przychodni lekarka od razu chciała mi dac skierowanie na turnus rehabilitacyjny chociaż nic o nim nie wspominałam a tu w starej nie!
Kurtki na jesien Zuzia ma jedną, a na zimę dostałam od koleżanki używane ale jak nowe 2szt i kombinezon jednoczęściowy i dwuczęściowy:-):-):-)Tylko buty muszę kupić i sweterek jakiś

reklama
kangurka GRATULACJE, wiesz jakoś nawet nie przyszło mi do głowy, że wrócicie bez trofeum, ale ża aż tak wysoko to superancko :-):-):-)

mamita, dobrze, że zmieniłaś przychodnie, miejmy nadzieję, że w tej będzie dużo lepiej :tak::-)

Witam
Mamita bardzo dobrze zrobilas,co za lekarze tam byli:anngry:jesli ta bez gadania dala co co z nimi tam jest nie tak:no:co za ludzie,na dzieciach oszczedzaja:no:czy jak:no:
Kangurka gratulacje dla piesiow ale przede wszystkim dla Ciebie:tak:bez Ciebie nie zostaly by championami:no:Ty je zywisz,tresujesz,dbasz o nie:tak::tak::tak:Super ze Tyle zdobyly.Teraz na mistrzostwa swiata:tak::tak::-)

A my dzis zakupy calkiem udane:tak:obkupilismy Kondzia:tak:Bluze z kapture,2 pary dresikow(spodnie do latania po domu)taka bluze z kapturem na korzuszku.zamiast kurtki.mamy kurtke a to bedzie na cieplejsze dni:tak:pizamke taka chlopieca ale ma dlugi rekaw wiec na razie nie bedziemy ubierac.ale najlepsze bylo z bucikami.kiedy jak tak latalam G poszedl z nim do sportowego i kupil mu reeboki ale najpierwmu zmierzyli nozke i juz ma 6:szok::szok:to chyba jakies 25-26euro:szok:buciki kazali mu wziac w rozmiarze 7:szok:nastepne swieca pod spodem:tak::sorry:fajne no i za pol ceny:-)a ja chcialam kupic sobie jakies ladne buciki ale wszystko takie wysokie:szok:kupilam sweterek rozpinany ale srednio mi sie podoba:baffled:

Jeszcze tylko buciki mu kupimy na zime jakies wysokie ale stwierdzilam ze nie teraz,pozniej bo normalnie nie wiem jakie:baffled:Jak tak dalejj bedzie to bedzie taki liliput z pletwami:sorry:

oki ide walnac sie przed tv,.G oglada mecz hmmmm nie wiem czy warto...

kangurka gratulacje
mamita dobry lekarz to podstawa, mam nadzieję, że dobrze trafisz

U mnie dziś długi dzień, najpierw praca, potem szybki spacer z maluchami a na 17 wywiadówka u Zuzi. Znowu jestem w trójce klasowej bo nikt sie nie chciał zgłosić i zebranie przeciągało sie do 18.30 :szok: A po powrocie do domku okazało sie ze Zuzia ma zadane 2 wypracowania na jutro :crazy: Właśnie kończy przepisywać a ja jestem wykończona. Dobrze że maluchy już śpią. Idę pod gorący prysznic i spać.

A jutro po pracy idę do kosmetyczki zrobić brwi i rzęsy bo po wakacjach tak wypłowiały ze wyladam strasznie. dobranoc:happy:

Kangurko, ależ ja wcale nie chciałam Cię skrytykować za to co napisałaś, broń Boże - wiadomo różnie może być. Miałam tylko na myśli, że na przykład moje dzieci po prostu są żywe, i też potrafią wszystkich wykończyć swoją energią.
Buziaki!

Kangurko gratuluje :-) Masz piekne psiaki :-)

Co do cen za rachunki, u nas na zadupiu podniesli cene za wode .M3 wlacznie ze sciekami kosztuje ponad 9zl :szok::wściekła/y:,o 50% wiecej niz w Krakowie.

Kangurka gratulacje.
mamita- oby tym razem trafił się kompetentny lekarz.powodzenia
Kangurko, ależ ja wcale nie chciałam Cię skrytykować za to co napisałaś, broń Boże - wiadomo różnie może być. Miałam tylko na myśli, że na przykład moje dzieci po prostu są żywe, i też potrafią wszystkich wykończyć swoją energią.
Buziaki!
Sama miałam to napisać.
Miku nie je dużo mięsa. Ostatnimi dniami nie je wcale obiadów lub kilka łyżeczek zaledwie. Cały dzień na mleku a szaleństwa nie ma końca.

Przyjechali panowie z energetyka, posiedzieli godzinę w samochodzie i pojechali:cool2:. Licznik chodzi jak chce a najczęściej nie chce. Ja za energię płaciłam ok 180, potem raz 80 a ostatnio 35. Tendencja spadkowa się utrzymała i tym razem 0. Zaraz naprawią swój błąd moim kosztem.

Zła jestem bo A. powinien miec w zeszły piatek wypłatę a tu gołe konto:wściekła/y::szok:A jutro opał maja przywieźć-tylko nie mam jak zapłacić! porażka:no: Za prąd mam 300zł:szok:Jeszcze rok temu mielismy 90-120zł a teraz coraz więcej, chociaz uzywamy tych samych sprzetów:crazy::-(Zarz spadam do wyrka bo Zuzia dzisiaj marudna, nieźle dała mi popalić.

Dotkass - Przyznam szczerze, że nawet nie wiem ile wzrasta opłata za światło, bo nie wnikam w rachunek tylko zawsze pytam mamę ile wyszło i płacę, ale napewno musiało pójść.
Co do samodzielnego zasypiania to wieczorem wystarczyło 10 minut i nawet płaczu nie było.

kangurka - Gratulację dla Twoich psów.

mamita - Dobrze, że zmieniłaś przychodnie, oby w niej byli lepsi lekarze.
Co do butli z gazem to u Nas często bywała tak, że kończył się własnie podczas gotowania obiadu aż tata się wkurzył i od tamtej pory mamy u siebie punkt wymiany butli :p

kwiateczek - Nono, ale poszalałaś na zakupach :p

reklama
Dzieki dziewczyny za gratulacje!!!! To miło z Waszej strony, mimo ze nie kazda z Was się tym "sportem" interesuje :-p

Buziaki!

;-)

Do góry