reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
cześć, po kolejnym dłuuuugim dniu
jo-anna-on jeśli chodzi o karmienie to sama nie wiem kiedy ja odstawię miała juz parę nocy, że wcale się nie obudziła więc wtedy jej nie karmiłam i myślę, że tak to po prostu będzie, że sama się odstawi:-D
Ola K. jesteśmy na etapie czekania na pozwolenie na budowę, a następnie to co najbardziej mnie przeraża składanie wniosku o kredyt w banku:szok:. Mam nadzieję ze go dostaniemy a wtedy ruszamy na wiosnę.

tak poza tym to byłam dziś u fryzjera i jestem super zadowolona z nowej fryzurki. Jutro mam naradę więc muszę jakoś wyglądać.

A dzisiaj ja byłam u fryzjera. Mam teraz włosy "wyprasowane", ciekawe jak sobie je umyję jak się zaczną wywijać :baffled::confused::sorry2:.

Poprosimy o zdjęcia nowej fryzurki :tak:

Miałam wrócić w piątek, ale babcia zmarła i jutro jest pogrzeb, więc wyjazd trochę się skrócił.
Dziubasy!

Przykro mi z powodu śmierci babci [*]

a JA na obiad zrobilam takie golabki z gazety,zamiast owijanych kapusta,posiekana i wymieszana razem ze wszystkim p-)zaraz bede jesc:tak:

:-D:-D:-D, ale to napisałaś :-D:-D:-D, mało co się nie posikałam, gdy wyobraziłam sobie gołąbki zawijane zamiast w kapustę to w gazetę ;-):-D:-D:-D

Witaj Migotka po urlopie. Jak było??

kwiateczek - na moim weselu były podobne gołąbki. Smakowały super:tak: te Twoje też pewnie pyszne były. Mniam uwielbiam gołąbki:tak:

Witam :tak:
Nie mam ostatnio czasu na nic. Biegam z Mamą i pomagam jej bo dużo spraw do załatwiania w ZUSie, urzedach, a tu jeszcze przeprowadzke ma na karku. Tata tak sie cieszył że bedzie blisko lasu mieszkał i na grzybki mógł chodzić:-:)-(

nasz domek bedzie tak wyglądał

a ja dzisiaj w pracy byłam od 9 do 16, dzieciaki jak przyszłam to wariowały ze szczęścia.
Oboje mają katar do wczoraj. Filip znosi dzielnie ale Ritka -szaleje, dusi się i płacze, no i gryzie cyca w nocy ze złości. A czy wy jeszcze karmicie wasze maluchy????:sorry2:

Śliczny domek:-):-)
Byłam z Zuzią u lekarza wczoraj powiedział że są szmery nad oskrzelami i gardło lekko zainfekowane ale na razie tylko ambroksol i clemastin. Jutro kontrola i rehabilitacja.
Od wczoraj wymioty sie uspokoiły.

mamita zycze zdrowka dla malenstwa ;-)

madzia czy nie jest to domek drewniany czy poprostu cghcecie na wzor tego ? bo wpadl mi gdzies on w oko jak przegladalam projekty drewnianych

Nakrecilyscie mnie z tymi wosami dzis chyba zachacze o fryzjera razem z farbowaniem :tak:

Ola dawaj co i jak z budowa my nada sie nie okreslilismy co robic ale to nie tu :-p

Dzień dobry!
Jestem niewyspana i mam już dość tego tygodnia, ale jutro będę miała fajny dzień: najpierw idziemy z mężem do alergologa na testy skórne, potem do kina, potem jakiś obiad i do architekta. Wreszcie będziemy mieli dzień dla siebie - hura, hura, hura!!

Byłam wczoraj u architekta i widziałam wstępną koncepcję projektu - jest ona że tak powiem bardzo wstępna ;-);-) Tzn. głównie obejmuje rozkład pomieszczeń, ich wielkość, nawet jeszcze nie ma naniesionych okien, wyjścia na taras w ogrodzie. Jutro poproszę go, żeby mi choć dorysował ołówkiem gdzie mniej więcej będą okna itd. Natomiast układ pomieszczeń jak najbardziej ok, coś o co nam chodziło, może powiększyłabym kuchnię.
Oj będzie się działo :tak::tak:

Ola no to powiększ tą kuchnie zeby w przyszłości nie żałować :)
mnie się marzy wielgachna kuchnia w ogóle kiedyś też postawie sobie domek i chciałabym TAKI z wyglądu tylko w środku zupełnie inaczej no i ciut większy ;-)
działka budowlana jest teraz tylko znaleźć dobrą pracę i dobrego drugiego męża i mozna sie budować :-D:-D:-D

a tak na poważnie to tez jestem nie wyspana... Maja poszła spac koło 12 :baffled: młody koło 2 obudził sę na jedzenie i nie usnął od razu tak jak zawsze tylko musiałam go lulac jakieś 40 minut... przed 6 pobudka... no nic musze zabrać sie w koncu za samodzielne zasypianie, w ogóle za mojego synka bo okropny jest ostatnio... tylko piszczy krzyczy wsjo chce wymuszać

reklama
Cosmo, Mikołajek też się denerwuje, ale najczęściej gdy ja nie rozumiem, o co mu chodzi - on czegoś chce, ja myślę, że chodzi o coś innego, a ten w ryk i pisk. Przetrwamy!

A domek wybrany przez Ciebie ładny - a propos zmian (bo piszesz, że w środku byś chciała inaczej) to ja bym koniecznie wstawiła kabinę prysznicową w łazience na dole. Przy kilkuosobowej rodzinie fajnie, jak wszyscy nie muszą czekać do jednej łazienki, żeby się wykąpać, a jak jest spora toaleta to wstawienie kabiny nie kosztuje majątku.

Ostatnia edycja:
Do góry