reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cześc ;-)

Witam wszystkie nowe majoweczki :-)

ja niestety dziś nic nie pwoeim bo wizyta niestety przełożona na jutro :(

reklama
Dzień dobry mamusie:)
To ja powodzenia życze wszystkim, które dziś dowiedzą się o płci swoich dzieciaków:)
Tym które jutro też powodzonka życzę:)
Ja dzis malutko spałam, ale i tak wypoczęta jestem...

Witam:-)JUz wrocilam i gin powiedzial ze bedzie kolejna dziewczynka!:-D Szczerze powiem ze chcialam miec dziewczynke ale sie nastawilam na chlopaka bo i moj chcial synka i tak wogole dla parki i dlatego nie moge uwierzyc nadal ze to jednak druga corcia:tak:A dzis mialam sen i wysnila mi sie coreczka na usg wiec sen sie spelnil.:rofl2: Poza tym wszystko ok ale o szczegolach na odpowiednim wateczku:tak:Kolejna wizyta 10 stycznia wraz z usg polowkowym 3D:tak:

i znowu poniedziałek...strasznie szybko mi umykają te dni...co się nie oberzę , to tydzień mija :szok: za tydzień Wigila, za dwa Sylwester....szok... Witam serdecznie nowe majóweczki, to fajowo, ze jest nas coraz więcej i pewnie my jesteśmy cooraz większe :-D:-D:-D bo nie wiem, jak u Was, ale jaj wrażenie, że strasznie przez kilka ostatnich dni urosłam...i dziewczyny w pracy stwierdziły, ze w końcu wierzą, że nasz rodzinka sie powiększy, bo do tej pory to miały wrażenie, ze tylko je oszukuję, żeby mnie rozpieszczaŁy :-):-)...a Wy jak się dziś czujecie??? Kamilko i Puchatko, mam nadzieję, ze już dzisiaj lepsze samopoczucie...

Witam. Ja tylko na chwilę. Kiepsko się czuję, jestem nie wyspana, poza tym brzuch mi się już napina i chyba będę musiała zacząć brać fenoterol. Mam dzwonić do lekarza, jak zacznie mi się napinać i on zdecyduje czy mam już brać dodatkowy lek.

reklama
Do góry