reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A co to za pustki????? U nas właśnie zaczął padać deszczyk, idzie burza i zrobiło się szaro za oknami :tak:, ale po takim dniu gorąca to nawet dobrze, bo już jest lepsze powietrze

reklama
Oj i już dzisiaj były problemy, położyłam ją i dałam piciu przez smoczka, nie chciała go puścić, a jak skończyła pić i wyciągnełam, to się tak poryczała, ale teraz nie mogę już odpuścić:zawstydzona/y:musze być konsekwentna. Tak czy siak kiedyś i tak będzie za nim płakać, czy odstawię jutro czy za miesiąc będzie to samo, więc to mnie trzyma w postanowieniu.;-)

Ha-NN-aH, dacie radę, obie :tak:, Amelia dziś wytrzymała bez smoka prawie cały dzien, niestety na drzemki dzienne musiała dostać, dobrze, że my już dawno nie pijemy z butli ze smokiem, tylko z kubków niekapków, bo pewnie też miałabym problem :dry:

Ha-NN-aH, dacie radę, obie :tak:, Amelia dziś wytrzymała bez smoka prawie cały dzien, niestety na drzemki dzienne musiała dostać, dobrze, że my już dawno nie pijemy z butli ze smokiem, tylko z kubków niekapków, bo pewnie też miałabym problem :dry:
Zasneła z nowym nałogiem, który jej organizuję w zamian za smoka, przytulankę świstaka :-D:-D:-D
Ładnie poszła spać nie marudząc.:shocked2::szok:

Dzień Dobry,

Niestety już nie słonecznie, gdyż słońca brak i razej dziś nie wyjrzy zza chmurek, tym bardziej, że chmurka jest jedna wielka...

Nocka minęła spokojnie, ale teraz już zaczyna się jęczenie, nie lubię takiej pogody strasznie, Ami wtedy jest podenerwowana, mniej spokojna, Ona to chyba jak ja dużo lepiej czuje się jak jest gorąco i słonecznie, niż jak jest sennie- jak jest taka pogoda jak dziś to nawet gorzej sypia w dzień, więc mam dziś przerąbane :-(

Uciekam zrobi sobie śniadanko i kawki się napić

Miłego Dnia

reklama
Witajcie.

Słyszałyście już że Michael Jackson nie żyje?:szok:

Tak, słyszałam...i aż dreszcz mnie przeszedł, rano w TVN24 oglądałam, trochę poświęcili mu czasu...szkoda, może nie byłam jego wielką fanką, ale bardzo podziwiałam Go za jego upór, dążenie do celu i twórczość...z tego czasu drugą taką GWIAZDĄ, można rzec "królową POP'u" została tylko MADONNA- jak na tą chwilę chyba jedyna :tak:

Amelcia usnęła przed 9:00, zobaczymy ile pośpi :dry:, w pogodzie nie zapowiadają się raczej większe zmiany, więc pewnie będziemy siedziały w domciu, tymbardziej, że Ami coś kicha :baffled:

Do góry