reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dotkass w sumie nie wiem o co mi chodzilo ale tylko chcialam ci przytaknac ze moga wam sziagnac za te mandaty..

Tak też właśnie myślę, ale chciałam się upewnić czy w całości, czy dzielą to na pół, czy jako małżeństwo ciągną całość...zobaczymy, okaże się, mają w sumie jeszcze kilka dni na wysłanie przelewu, ale coś czuję że pieniążków nie zobaczę :no:

reklama
Witam!
Od wczoraj zero smoczka:tak::-), (ona tylko używała do zasypiana). Obciełam smoczek, położyłam Hanię, wzieła sobie smoczka, ale ciągle jej wypadał więc odłożyła. Zasneła z nim w ręku :-D:-D troszkę mam wyrzuty że może to za wczesnie, ale jak patrzę na synka szwagierki który ma 4 lata i lata ze smoczkiem cały dzień, całą noc (dzieciak ma wadę zgryzu już), to wiem że później będzie trudniej, jak dziecko zawoła monia :confused:

Witam,

U nas na razie nie pada. Jade po lekarzu do teściów trochę odpocząć. Niech oni mała się zajmą;-) Wczoraj znowu spięcie z mężem miałam. Chyba się przyzwyczaiłam że go nie ma i jak przyjeżdża to mi przeszkadza. Musimy od nowa się do siebie przyzwyczaić, że będziemy razem na codzień:tak:

Zuzia nie daje sobie tyłka wytrzeć. Na zewnatrz pipka jest ładna ale jak tak dokładniej się przyjżałam to tam głębiej ma czerwoną. Musi ją boleć jak wycieram bo płacze a łzy jak grochy normalnie.

Z cycami u mnie już ok. Mała odstawiona i przyzwyczaiła się do syfiastego mleka. Moje cyce wróciły niestety do poprzedniego rozmairu:-(

Hannah - trzymam kciuki za odstawienie od smoka. My niedługo też będziemy to robić więcbędę się wzorowac na Tobie;-)

Joanna - nie wiem czy i ja nie będę lapać siusków małej. Tylko że ja z powodu czerwonej pipki:baffled:

Witajcie.

Nocka u nas w miarę przespana, niestety już od kilku dni Iga się budzi i nie może spać przez 2-3 godziny. Zazwyczaj ma to miejsce od 24 do 3, a wczoraj na szczęście tylko od 23 do 1. Musiałam siedzieć u niej w pokoju, a potem zostawiłam lampkę, która świeciła się do rana.:sorry2: Niech już wyjdą ze zęby :dry:

Dziubek, no tak to bywa z mężami, że szybko można się od nich odzwyczaić :blink:

O widzisz Hannah jak ładnie poszło. Mała w nocy się nie budziła po smoka??
Nie budziła się bo ona go ma tylko przy zasypianu, potem zazwyczaj wypadła samoistnie i dale spała.
Teraz w dzień troszkę gorzej bo nie chciała zasnąć, ale dałam jej tego smoczka w rączkę i zasneła.:sorry2: Chyba cięzko rozstać sie z przyjacielem.:sorry2:

Witam się gorąco i słonecznie,

Amelcia marudella, więc zaraz ją chyba ululam a jak się obudzi mykniemy na dwór, nie zapowiada się, by pogoda miała się popsuć, słońce grzeje, żadnej chmurki na niebie, lekki wiaterek, ale to dobrze, bo nie dało by rady wytrzymać :tak:

Kwiateczek, najserdeczniejsze życzenia z okazji okrąglutkich urodzinek, dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu :-)

Podłączam się :tak:;-):-)

Ha-NN-aH, gratulacje z odstawienie smoka, my zaczynamy próby, narazie przestanę dawać w dzień, do dziennych drzemek :tak: i stopniowo mam nadzieję uda się odstawić

HURRRRRRRA!!! Podatek zwrócony na konto...a jednak, może dlatego, że R zmienił nazwisko :tak::tak::tak:, no nie ważne, super 1300 zł dodatkowo w m-cu super :tak::tak::tak::-):-):-), ale się cieszę :-):-):-):-):-):-)

reklama
Dzień dobry :-)

Dotkass, gratuluję zwrotu podatku - jak miło! Ja musiałam dopłacić :-(

Hannah, dzielne z Was dziewczynki. Ja czekam ze smokiem, aż Miki może sam zacznie rezygnować, ale chyba jest bardziej smokujący niż Maksio był.

U nas deszczowo i pochmurno. Dziś ma przyjść pani doktor obejrzeć Mikiego, to i mnie zbada, bo jakoś słabo się czuję...
Miłego dnia!

Do góry