reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam

kwiateczek - Moja córcia tez od kilku dni robi często kupki i czasem strasznie smierdzą :p
Co to tego bilansu na 8 miesiecy to my też miałysmy potem jest dopiero na 2 lata.

My jestesmy dzis po szczepieniu. Dziś było tylko jedno ukłócie i córcia była bardzo dzielna, bo tylko przy wbijaniu igły trochę zapiszczała a takto zero płaczu. teraz za jakieś 7-10 dni może pojawić się gorączka ale zobaczymy, jak do tej pory nic jej po szczepieniach nie było. Nastepne w październiku.
Pozatym jest zdrowa jak rybka

O jej wadze i braku ząbków napiszę na odpowienich wątkach.

Kwiateczku fajny ten UK :tak:

Keyko a ja myślałam ze moje dziecko to żywioł :-D.

Choć spontaniczny jest bardzo :tak: Ostatnio byliśmy w sklepie z którego koniecznie chciał wyjść ,a ze drzwi były zamknięte i mama nie chciała ich otworzyć , wziął jakiegoś starszego faceta za rękę i zaprowadził go do wyjścia żeby mu je otworzył :eek:

Cosmo
szkoda że nie chce , choć mnie też taki kredyt by przerażał :crazy:

hej dziewczyny
witam was u nas dzisiaj zimno... lipa nie moglismy wyjsc ehh ta pogoda...

a tak wogole to jesli ktoras jest chetna to w niedziele sa urodziny Koziolka Matolka i w Pacanowie jest duuuzy festyn my sie wybieramy jak ktos ma blisko to moze sie wybrac...:-):-):-):-)

Hej dziewczyny przyszłam tylko zameldować że my chorujemy :wściekła/y::wściekła/y::no: infekcja wirusowa ,bakteryjne zapalenie gardła, katar lejacy sie obficie i gorączka
Zarazila sie od młodej cioci prawdopodobnie tyle ze ona jeszcze wtedy nie wiedziala ze jest chora Nie spodziewałam sie tegoo tej porze a tu masz Kolejna noc przed nami oby lepsza niż poprzednia ...

Co do kupek to Zuzia ostatnio robi 3-4 na dzień jak jest zdrowa i dosyć gęstej konsystencji wiec na pewno nie biegunka I też pachną ostro Po tym zresztą najczęściej poznaje że zrobiła bo jak przejdzie to czuć Chyba nie mieści sie w tym brzuszku tyle i musi cześciej Wszystko byloby ok gdyby dała sie przebrać normalnie a tak to mnie doprowadza do rozpaczy jak ich jest tak dużo Czasem zrobi jedna ale to wyjatkowo Dziś tak było bo mało jadła i nie chciala mleka

Dotkass w ciąży są Vanessa, Gloria i Kimel Powinnaś kojarzyć bo to stare ciążowe towarzystwo

My mieliśmy jechać w niedziele do zoo a tu plany nie wypala tydzień w domu mamy siedzieć Zuza chyba dostanie nerwicy a ja razem z nia a ona już umie dopominać sie pola dzwi sie otwieraja to w tempie ekspresowym jest przy nich

Dziubek ja tak wstawalam co 2 godziny przez jakies dwa miesiace ostatniego karmienia Tragedia U mnie chodzilo o to że była głodna po części ale pierwsze to też chyba przyzwyczajenie do pocyckania A twojej Zuzi pewnie brakuje właśnie tego ssania Może czasem daj jej samej wody Moją tak oduczyłam jeść w srodku nocy i ogólnie budzenia sie wcześniej niż o 4 Chyba jej ta woda nie smakowala i stwierdziła że nie warto sie budzić A ja sobie nie mogłam poradzić z nawałem pokarmu tego ostatniego i bralam przez kilka dni Bromergon poszlo wtedy bezboleśnie

Chyba bede sie zbierać bo Zuzka niby śpi a rzuca sioe co chwila ale już nie ma tak wysokiej goraczki

Sylwia moj tez sie tak zuca tylko z nie wiadomych powodow:no:zdrowka zycze,n iech wraca szybko do zdrowia bidulka:sorry:

oki lece,noga mnie boli ze szok:szok:acha ogladalam dzis suknie slubne z kolezanka:tak:rozmazylam sie az:baffled:papa

Na szczęscie ta noc mineła spokojnie Tzn przespana cała jakby nie liczyć akrobacji na naszym łóżku i ciągłego odkrywania i całą noc nie miała gorączki:tak:
Dziś jak wszystko dobrze pójdzie to musze zapakować w jej śpiwór i do swojego łózeczka bo sie przyzwyczai spać z nami A i o dziwo zasmakowala w antybiotyku i nie trzeba jej na siłe wlewać

Kwiateczek to może warto pomyśleć o ślubie ... chodzby dla sukienki;-)

Dobrze że pogoda okropna to lepiej sie siedzi w domu

reklama
Cześć Kochane,

U nas dziś pochmurno i zimno...brrrrr...pojechaliśmy wczoraj do znajomych, ale grilla nie było :-(,ale za to pyszne słodkości i miłe towarzystwo. Moja Mamcia się rozerwała i z tego powodu jestem bardzo szczęśliwa. Myślałam, że dziś zjem grilla, ale pogoda nie dopisuje, a na 15:00 jedziemy do synka mojej siostry na 4 urodziny, które miały odbyć się na świerzym powietrzu, a jak na złość będziemy siedzieć w czterech ścianach. Amelcia teraz śpi, R gra, a ja przysiadłam do kompa, szukam w necie ofert sprzedaży domów i umieram z bólu z powodu @ :no:

Sylwia dzięki za odpowiedź...dziewczyny kojarzę, ale nie było mnie trochę i ominęła mnie ta cudowana wiadomość :tak::-)

Kwiateczek, ja też jak widzę suknie ślubne to aż mnie w dołku ściska...i tak mamy brać ślub kościelny, ale dopiero za jakiś czas, wiem, że i mnie dosięgnie wybieranie sukni, ale do tego jeszcze trochę :tak::-)

Do góry