reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

panna migotka - nie koniecznie tak musi być. Moja koleżanka też póxno wykryła alergie u swojej córki i po pół roku już mogła stopniowo jej wprowadzać alergen. Mała już alergii nie ma:tak: Tak więc nie trać nadziei;-)

reklama
Całuski dla Nelki córeczki Kathy !!!!

Załączniki

• machaa123901660467_art.gif
    machaa123901660467_art.gif
    110,8 KB · Wyświetleń: 28
Minka z okazji Waszej Rocznicy zycze duzo milosci na kolejne lata :-)
Polka jesli czytasz to z okazji urodzin zycze wszystkiego najlepszego ! :tak:

81531027pq3.jpg

Nelcia a dla Ciebie slodkie buziaczki na 11 miesiecy :-):-):-):-):-):-):-)

Witam
Na poczatek powiem ze jestem nie wyspana:no:boshhhh....
Dziewczyny maly od x czasu spal ladnie:tak:obudzil sie pare razy ale jakos sam usnal.Dalam smoczusia i ;-)dopiero ok 4 rano musialam wziac do siebie:sorry:chyba sie juz przyzwyczail:tak::baffled:
Powod nie wyspania to wlamanie do sklepu obok:baffled:ok 11.30 byl huk...wstalam,ogladam ogrod myslalam ze ktos znowu walna w nasz plot i nagle przejechal samochod dosc szybko:baffled:slysze glosy z drugiej strony,od ulicy(na przeciw sa chinskie knajpy na wynos)wszyscy stoja,patrzee policja,krzyki:no:nagle z ziemi podnosza goscia,wrzucili go do auta tego duzegoa on jeszcze w srodku sie zucal:no::szok::szok:to auto z tylu to chyba od niego bylo bo jezdzieli i szukali kogos:baffled:pozniej alarm......w sklepie:no:a na koncu cos jakby cieli-metal:baffled:chyba jakos peobowali zabezpieczyc sklepale dzis widze ze otwraty:tak:nie dawno tez bylo wlamanie:no:pozniej sie balam zasnac,caly czas myslam ze ktos nam sie wpakuje do domu:baffled::szok:boshh a G jakbym mu nie powiedziala to by nie slyszal:baffled:boshhh niech to mieszkanie szybciej buduja bo strach tu byc:no:

kwiateczek do urodzin konradka zostalo 25 dni :szok::szok: i wogole zaraz roczek sie bedzie sypal urodziny za urodzinami szok normalnie.
a z tym spaniem moze za duzo wrazen, dieta, zeby nie mam pojecia co bo szczeze ja niewiem co bylo z Darkiem jak w nocy budzil pomagal raz syrop raz woda koperkowa :eek: a teraz nawet sam zasypia od paru dni poprostu marudzi dostaje picie smoka i idzie do lozeczka czasami trzeba isc dac smoka albo jak ostatnio radio seignol z biurka :szok: ale jak chce spac kladzie sie i zasypia i z dnia na dzien jakby sie nawrocil :sorry:

Iwonka o ile pamietam Ty masz VW
http://www.media.wp.pl/kat,38154,wid,11023630,wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
Wiki zlecialo,pamietam jak sie modlilam przy jego kolkach na poczatku:sorry:czekalam kiedy urosnie i to wszystko przejdzie:baffled::baffled:a w sumie jeszcze zostaly nocki do zmiany:sorry:tak jest ok:tak:Minelo tak szybko,zostaly praktycznie 3 tyg do 1ych urodzin:szok::szok::szok:No ale u Ciebie to tylko tydz pozniej:-):-)

reklama
Ja niby wyspana choc tak do konca to nie,bo ciagle sie budze,na szczescie dziewczynki spia ladnie.Ja mialam dzis straszne koszmary! Nawet glupio mi opowiadac,jakies jak z filmy sf.Na poczatku widzialam jak nadchodzi burza i wielkie pioruny walily,ktore normalnie widzialam jak trafaiaja obok mnie,w drzewa w domy i moj dom sie zniszczyl.Ciagle ucieklam(a wiecie jak sie ciezko ucieka pod czas snu) Potem jakas maszyna wielka chodzila i wszytsko niszczyla brrr..Ska d mi takie rzeczy w glowie jak ja nie ogladam takich filmow.

W warszawie zaczelo padac, a mialam isc z kurczakami na plac zabaw do Jordanka.
A i zapomnialam napisac ze wczoraj bylismy w tym przedszkolu zlozyc podanie,potem na otwarciu mini salonu gier bo tesc otowarzyl a potem na zakupach w M1.Kupilam sobie buty i wyobrazcie sobie ze moj R zostawil je tam .On placil i je niosl w reku.Poszlismy odebrac Vanesske z tego punktu zabaw i musial je tam zostawic!

Wczoraj tez dowiedzialam sie o smierci mojego dziadka......

Do góry