reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Minka z okazji Waszej Rocznicy zycze duzo milosci na kolejne lata :-)
Polka jesli czytasz to z okazji urodzin zycze wszystkiego najlepszego !
Nelcia a dla Ciebie slodkie buziaczki na 11 miesiecy :-):-):-):-):-):-):-)
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Na poczatek powiem ze jestem nie wyspanaboshhhh....
Dziewczyny maly od x czasu spal ladnieobudzil sie pare razy ale jakos sam usnal.Dalam smoczusia i ;-)dopiero ok 4 rano musialam wziac do siebiechyba sie juz przyzwyczail
Powod nie wyspania to wlamanie do sklepu obokok 11.30 byl huk...wstalam,ogladam ogrod myslalam ze ktos znowu walna w nasz plot i nagle przejechal samochod dosc szybkoslysze glosy z drugiej strony,od ulicy(na przeciw sa chinskie knajpy na wynos)wszyscy stoja,patrzee policja,krzykinagle z ziemi podnosza goscia,wrzucili go do auta tego duzegoa on jeszcze w srodku sie zucalto auto z tylu to chyba od niego bylo bo jezdzieli i szukali kogospozniej alarm......w sklepiea na koncu cos jakby cieli-metalchyba jakos peobowali zabezpieczyc sklepale dzis widze ze otwratynie dawno tez bylo wlamaniepozniej sie balam zasnac,caly czas myslam ze ktos nam sie wpakuje do domuboshh a G jakbym mu nie powiedziala to by nie slyszalboshhh niech to mieszkanie szybciej buduja bo strach tu byc
Na poczatek powiem ze jestem nie wyspanaboshhhh....
Dziewczyny maly od x czasu spal ladnieobudzil sie pare razy ale jakos sam usnal.Dalam smoczusia i ;-)dopiero ok 4 rano musialam wziac do siebiechyba sie juz przyzwyczail
Powod nie wyspania to wlamanie do sklepu obokok 11.30 byl huk...wstalam,ogladam ogrod myslalam ze ktos znowu walna w nasz plot i nagle przejechal samochod dosc szybkoslysze glosy z drugiej strony,od ulicy(na przeciw sa chinskie knajpy na wynos)wszyscy stoja,patrzee policja,krzykinagle z ziemi podnosza goscia,wrzucili go do auta tego duzegoa on jeszcze w srodku sie zucalto auto z tylu to chyba od niego bylo bo jezdzieli i szukali kogospozniej alarm......w sklepiea na koncu cos jakby cieli-metalchyba jakos peobowali zabezpieczyc sklepale dzis widze ze otwratynie dawno tez bylo wlamaniepozniej sie balam zasnac,caly czas myslam ze ktos nam sie wpakuje do domuboshh a G jakbym mu nie powiedziala to by nie slyszalboshhh niech to mieszkanie szybciej buduja bo strach tu byc
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Tak ładnie Iwonka to ujeła ze sie podczepiamMinka z okazji Waszej Rocznicy zycze duzo milosci na kolejne lata :-)
kwiateczek
majowa mama `08
Minka z okazji rocznicy zycze duuuuzo milosci i wzajemnego zrozumienia;-);-);-);-):-)
Polka wszystkiego naj......z okazji urodzin:-):-):-):-):-):-):-):-)
BUZIAKI dla Nelci oczywiscie;-):-):-)
Polka wszystkiego naj......z okazji urodzin:-):-):-):-):-):-):-):-)
BUZIAKI dla Nelci oczywiscie;-):-):-)
Minka z okazji Waszej Rocznicy zycze duzo milosci na kolejne lata :-)
podłaczam się do życzeń dla dziewczyn
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
kwiateczek do urodzin konradka zostalo 25 dni i wogole zaraz roczek sie bedzie sypal urodziny za urodzinami szok normalnie.
a z tym spaniem moze za duzo wrazen, dieta, zeby nie mam pojecia co bo szczeze ja niewiem co bylo z Darkiem jak w nocy budzil pomagal raz syrop raz woda koperkowa a teraz nawet sam zasypia od paru dni poprostu marudzi dostaje picie smoka i idzie do lozeczka czasami trzeba isc dac smoka albo jak ostatnio radio seignol z biurka ale jak chce spac kladzie sie i zasypia i z dnia na dzien jakby sie nawrocil
Iwonka o ile pamietam Ty masz VW
http://www.media.wp.pl/kat,38154,wid,11023630,wiadomosc.html
a z tym spaniem moze za duzo wrazen, dieta, zeby nie mam pojecia co bo szczeze ja niewiem co bylo z Darkiem jak w nocy budzil pomagal raz syrop raz woda koperkowa a teraz nawet sam zasypia od paru dni poprostu marudzi dostaje picie smoka i idzie do lozeczka czasami trzeba isc dac smoka albo jak ostatnio radio seignol z biurka ale jak chce spac kladzie sie i zasypia i z dnia na dzien jakby sie nawrocil
Iwonka o ile pamietam Ty masz VW
http://www.media.wp.pl/kat,38154,wid,11023630,wiadomosc.html
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
Wiki zlecialo,pamietam jak sie modlilam przy jego kolkach na poczatkuczekalam kiedy urosnie i to wszystko przejdziea w sumie jeszcze zostaly nocki do zmianytak jest okMinelo tak szybko,zostaly praktycznie 3 tyg do 1ych urodzinNo ale u Ciebie to tylko tydz pozniej:-):-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja niby wyspana choc tak do konca to nie,bo ciagle sie budze,na szczescie dziewczynki spia ladnie.Ja mialam dzis straszne koszmary! Nawet glupio mi opowiadac,jakies jak z filmy sf.Na poczatku widzialam jak nadchodzi burza i wielkie pioruny walily,ktore normalnie widzialam jak trafaiaja obok mnie,w drzewa w domy i moj dom sie zniszczyl.Ciagle ucieklam(a wiecie jak sie ciezko ucieka pod czas snu) Potem jakas maszyna wielka chodzila i wszytsko niszczyla brrr..Ska d mi takie rzeczy w glowie jak ja nie ogladam takich filmow.
W warszawie zaczelo padac, a mialam isc z kurczakami na plac zabaw do Jordanka.
A i zapomnialam napisac ze wczoraj bylismy w tym przedszkolu zlozyc podanie,potem na otwarciu mini salonu gier bo tesc otowarzyl a potem na zakupach w M1.Kupilam sobie buty i wyobrazcie sobie ze moj R zostawil je tam .On placil i je niosl w reku.Poszlismy odebrac Vanesske z tego punktu zabaw i musial je tam zostawic!
Wczoraj tez dowiedzialam sie o smierci mojego dziadka......
W warszawie zaczelo padac, a mialam isc z kurczakami na plac zabaw do Jordanka.
A i zapomnialam napisac ze wczoraj bylismy w tym przedszkolu zlozyc podanie,potem na otwarciu mini salonu gier bo tesc otowarzyl a potem na zakupach w M1.Kupilam sobie buty i wyobrazcie sobie ze moj R zostawil je tam .On placil i je niosl w reku.Poszlismy odebrac Vanesske z tego punktu zabaw i musial je tam zostawic!
Wczoraj tez dowiedzialam sie o smierci mojego dziadka......