reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, wieczorem pada jak mucha i w momencie zasypia.:dry: Może to przez to, że ją tatuś kładzie:baffled:
Bilans dnia dzisiejszego: przespanych 30 minut, w tym 17 na siedząco kolebiąc się na boki i w tył, a ja nic się nie uczyłam :nerd: przez bąka małego. Ja chyba muszę do jakiegoś buszu pojechać i zaszyć się w mateczniku :dry:

reklama
No to swojaczek w ruch:-), ale tylko szklaneczke bo sama jestem z mała i nie chce się zamroczyć:sorry2:.

Pranie już wywiesiłam. Boszzz dopiero teraz widze ile ona ma bodziaków. Ostatnio jakoś tak pokupowałam, mama też i od 6-9 9-12 (czyli 74 i 80) ma prawie 40 szt. Ale jak będzie teraz kursować, to nie będziemy się tachać z jej całą szafą;-)

Hej! Ja jak zwykle siadam do kompa jak ślubny zniknie z pola widzenia.
Najlepsze życzonka dla Igusi, Amelki i Michałka!!!

Poprostu wdepnełam w niezłe .... i żałuję, że wcześniej z tego nei wylazłam :-:)-:)-(.
Kurcze, też często mnie nachodzą takie myśli :-( Także pocieszam, nie jesteś sama :-) A ta twoja teściowa to suka wredna jest, dosyp jej czegoś
Gdzie Wy mieszkacie? Na wsi? czy w mieście?

shanta - Trzymam kciuki by z tą praca na komendzie udało się.
Teraz mieszkam w Tychach, których nie cierpię. Pochodzę z Wisły i mam nadzieję, że tam wrócę, bo kocham tą moją mieścinę. Dzięki, trzymanie kciuków się przyda
Ja wlasnie zjadlam buleczki z wedlina serem ogorkiem pomidorem i MAJONEZEM !! rany ile kalori
E tam kalorie! Ważne, że pyszne ;-) Ja uwielbiam majonez

Ja w piątek mam tą imprezę, o której wam już pisałam i co? I oczywiście A coraz częściej gada, że nie mogę iść. NIE MOGĘ! Jakbym miała 15 lat! Pewnie nie pójdę, bo nie mam ochoty znowu mieć piekła. Kiedyś mu powiedziałam, że trzyma mnie w złotej klatce. Teraz zmieniło się tylko to, że klatka wcale już nie jest złota.

Keyko ja tez pranie rozwieszalam nie dawno.

Vanesska mi obudzila Klaudie ale na szczescie sytuacja opanowana i obie zasnely w moim lozku.Musze przeniesc Klaudie do lozeczka.Pstrynkelam im fotke,ale nie moge wrzucic na kompa,nie wiem co sie dzieje.

Shanta olej meza i idz na impre.

Ja w piatek od razu po pracy ide na koncert a malzon siedzi z dzieckiem. W sobote mamy jechac na parapetowe do moich przyjaciol ale nie wiem czy pojedziemy razem bo mam go dosc.

Ale co zdjecie? Ja nie moge wogole go wrzucic z aparatu,jest na pisane na wyswietlaczu Prosze czekac,no i czekam juz pol godziny.

reklama
Do góry