Kinia mama smoka
Fanka BB :)
wydaje mi się, że inaczej traktuje się dzieci, a inaczej wnuki.Ja mała zawsze asekuruję (no, prawie zawsze), ale strasznie mnie wk... jak Amelka chce - nie wiem - chociażby się podciągnąć, teściowie lecą i wołają "nie, nie, nie, bo upadniesz" i z powrotem ją sadzają. No jasna cholera mnie trafia! A jak ona ma niby ćwiczyć? Nawet nie chcę myśleć jak tu jest jak mnie nie ma. Biedne dziecko pewnie może tylko w krzesełku siedzieć. Czasem się zastanawiam jakim cudem ta baba wychowała dwójkę synów
![]()
drobny przykład: ja nie pamiętam, żeby mój ojciec ciągle nosił siostrę, a zośka praktycznie mu z rąk nie schodzi (co mnie wkurza, bo ja mam później problem):-)
teściowa powiedziała kiedyś bardzo fajnie: teraz to ona jest babcią, wpada , rozpieszcza mała i może patrzeć jak ja się męczę z jej wychowaniem. Zobacz załącznik 114655
na pocieszenie shanta: my też kiedyś będziemy babciami!!!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Buźka dla solenizantów
Zobacz załącznik 114657
Robalonek mi już wstał. pospała 30 minut i jest kwitnąca i radosna, a ja podeprę sobie powieki zapałkami.
Ostatnia edycja: