reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja też mam tu fajną lekarkę - pani doktor mieszka na naszym osiedlu, nigdy nie ma problemu, żeby wpadła obejrzeć dzieciaki (albo nas) w domu, jest cierpliwa, wnikliwa i sympatyczna.

Pozdrawiam Was kochane majóweczki, dobrej nocy życzę Wam i maluchom. Do jutra.

reklama
Melduje sie z Rana ;-)
chyba wszystkie dzieci lubia takie zabawy ja osobiscie zabraniam czegos takiego jedynie powoli do gory i na dol co do odchylania do tylu ostatnio siedzial na podlodze nie wiadmo skad odepchnal sie i walnol glowa w podloge specjalnie tak polozyl sie :szok: chyba zapomnial ze to nie lozko:wściekła/y:

Acha kiedys Iwonka podawala linka cos z potrzasaniem dziecka :sorry2:

images

Wszystkiego najlepszego dla Anii na dziesięc miesięcy ...? :szok:
Oraz dla dziewięcio miesięczniaków
Krzysia i Klaudynki

Hej

Ja na rzęsach dzisiaj chodzić bedę bo mała chyba zatwardzenie miała i bolał ją brzuszek w nocy. takie małe bobki wydusza a wysila się przy tym ogromnie. Ja dzisiaj mam gości. W ogóle ostatnio ciągle ktoś do nas przychodzi albo ja chodzę do innych. Nawet się nie nudzę. Dlatego rzadziej piszę. Ale czytam was codziennie żeby zaległości nie mieć:tak: Bo Wy to pędzicie z tymi postami niesamowicie:tak:

Wiktoria - Te ćwiczenia to coś takiego:

Ćwiczenia na ładny biust - WellnessLife.pl | Portal dla kobiet | Zdrowy styl życia

Ach zapomniałabym dołączam się do wczorajszych i dzisiejszych solenizantów:tak:

Załączniki

• feest1238.gif
    feest1238.gif
    21,9 KB · Wyświetleń: 22
Hej

Ja na rzęsach dzisiaj chodzić bedę bo mała chyba zatwardzenie miała i bolał ją brzuszek w nocy. takie małe bobki wydusza a wysila się przy tym ogromnie. Ja dzisiaj mam gości. W ogóle ostatnio ciągle ktoś do nas przychodzi albo ja chodzę do innych. Nawet się nie nudzę. Dlatego rzadziej piszę. Ale czytam was codziennie żeby zaległości nie mieć:tak: Bo Wy to pędzicie z tymi postami niesamowicie:tak:

Wiktoria - Te ćwiczenia to coś takiego:

Ćwiczenia na ładny biust - WellnessLife.pl | Portal dla kobiet | Zdrowy styl życia
no niby nie wymaga duzo wysilku ale trzeba sie zmobilizowac :sorry2:

Sylwia haloo jak nas czytasz odezwij sie :-)

Witam
Ale miałam dziś noc. Zosia praktycznie całą przepłakała.Nie wiem co się stało.
Nic nie działało. Wypije kawę i spadam do łóżka.

Acha kiedys Iwonka podawala linka cos z potrzasaniem dziecka :sorry2:
nikt tutaj nie mówi o potrząsaniu dzieckiem.
zresztą ja wychodzę z założenia, że wykazać zdrowy rozsądek we wszystkim, także w zabawach z dzieckiem. Huśtanie, helikopter, podrzucanie do góry - tak, ale w granicach rozsądku. :-)
nie tak jak facet na nagraniu, które niedawno królowało w internecie.

Cześć!
Rzadko mi się zdarza tak wcześnie odpalać kompa :-)
moja mała śpi ostatnio na klęczkach... oparta na rączkach ;-)
Amelka też uwielbia taką pozycję, ale ja ją ciągle przekręcam. Ma w buziaku smoka i zawsze boję się, że mi się udusi. Za dużo się naczytałam o śmierci łóżeczkowej :confused:
muszę się was o coś zapytać:
czy wasze dzieci też lubią ekstremalne przeżycia.
ulubioną zabawą mojej córki jest tzw. Batdziecko - czyli wiszenie w dół głową:szok:
małą siedzi przodem do mnie, a ja odliczam "3, 2,1, 0, start", a ona na to z piskiem odgina się do tyłu :-) wisi tak ze 2 sekundy, ja ją do pionu, a ona ze śmiechem znowu do tyłu.
pytam się, bo może dzieci tak mają.. sama nie wiem.
problemem to nie jest, ale mnie od jakiegoś czasu nurtuje :-)
U nas też przeróżne zabawy są w cenie, natomiast nie pozwalam jej na takie odginanie, a to dlatego, że kuzynka tak się bawiła z córeczką, małej sie to spodobało i nawet jak stała odchylała się do tyłu. Walnęła parę razy porządnie, ale nie mogli jej tego oduczyć
images

Krzysia i Klaudynki
My się na bezczelnego podpinamy :-)

Mała stoi przy biurku i wyciąga mi kartki do drukarki, paskuda.
A wczoraj w pracy stała się rzecz niesłychana - dali nam bony za 60 zł. Bez okazji!:baffled::baffled::baffled: Kokosy to nie są, ale na pieluchy wystarczy. I jeszcze na piwko dla mamusi zostanie ;-)

potrzasanie podrzucanie zwal jak zwal kazdy wie o co chodzi...:baffled:

shanta wiesz na przyklad my nigdy mu tak ie robilismy ale sie przestraszylam bo sie rozplakal strasznie siedzi a nagle lup do tylu ale chyba zabolalo i tak nie robi juz

ooo slysze kierownik wstal :-D
milego dnia dziewczyny

reklama
images

Krzysia i Klaudynki

I my się z Ami dołączamy to tak na początek,

W drugiej kolejności witam się serdecznie w piątek 13-go,

Ja dziś wyspana jak dawno już nie, Ami usnęła 0 20:45 i pierwsza pobudka na piciu była dopiero o 4:30 :szok:, a potem spałyśmy do 7:40...śmieję się, że to pewnie dlatego, że ja spałam w sypialni a R dziś w dużym pokoju (pokój Ami jest pośrodku), więc czuła się bezpiecznie :-D:-D:-D, R nie mógł dziś spać i poszedł o 2:00 w nocy grać na konsoli, rano wstajemy z Ami a on znów gra, nie wiem ile spał, pewnie nie dużo

Moja córa właśnie poszła pozdejmować pranie :-D:-D:-D, taką mam pomocnicę w domciu. Mała cwaniara ściemnia, popychając zabawki, że niby za zabawką idzie, a jak już przestaję patrzeć to leci do swojego pokoju, albo do sypialni, czasem do łazienki, gdy zapomnę zamknąć drzwi i dobiera się do kosza na brudną bieliznę. A uwielbia śmigać do kuchni po butle z wodą, u Babci to samo, no i jeszcze spinacze- ulubiona zabawka u Babci :-D:-D:-D

Miłego Dnia

Do góry