reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja uzywam Lactacyd femina ale tego z apteki, ktory ma bardziej kwasne pH bo niestety czeste infekcje mnie kiedys wykanczaly.
Co do rzeczy dla dzidziusia ja na razie nic nie kupuje.W bliskiej rodzinie sa dwa maluchy i od nich mamy duzo rzeczy dostac.
Chcialam cos dla siebie kupic bo mi juz brzuszek urosl i nie mieszcze sie w zwykle spodnie. A tu niespodzianka bo od siostry meza dostalam wczoraj wiele ubran ciazowych :-) i wlasciwie kupilam wczoraj tylko jedne uzywane spodnie na allegro.

reklama
kamilka87 ja juz powoli co miesiac sobie kupuje, mam juz rożek i duzo ubranek m.in. kaftaniki, spioszki, czapeczki itd. Kupiłam tez sobie ubranko na wyjscie ze szpitala w H&M w białym kolorze, spodenki i bluze z pluszu, (rozm.56) takie kochane ze nie umiałam wyjsc z tego sklepu nie kupujac tego:-)
Jak juz bede znac płec to kupie kocyk i poscel do łozeczka.
Teraz pojechała do Niemiec moja przyjaciólka i obiecała ze mi tez nakupuje:-)

A ja jeszcze nic nie kupuję, poczekam do 7-8 miesiąca, teraz tylko wózek ewentualnie zamówię. Taka jestem rozczarowana tym Twisterem, już myslałam że to pewniak i że napewno kupie ten wózek.:sorry2:

wlasnie mnie mama troche z niemiec przywiozla ubrane sa sliczne i dobre gatunkowo tam nawet bawelna jest lepsza bo nawet swoich ubran mam troche z niemiec i sa nie do zniszczenia tak sie dobrze je pierze i zawsze sa mieciutkie...
a moj K ma brata w USA i on nam tez podobno nakupil sporo rzeczy bo tam jest bardzo tanio i chcial cos kupic tylko nam nie powiedzial co tylko musi znac plec zeby to kupic i ciekawi mnie co to jest.... on strasznie sie nie moze doczekac bo tez wie ze ma zostac ojce chrzestnym..:tak:

Ja dzisiaj mam usg ale bardzo wątpię, aby było juz wiadomo. Z Mieszkiem dowiedziałam się dopiero w 6 miesiącu, że będzie on a nie ona...

Łaaaa własnie sie dowiedziałam że wigilię mam wolna od pracy, ale za to w sylwestra idę. Ostatni dzień w pracy 31 grudnia, a potem do końca na zwolnienie idę.:-)

Ja z kolei z wózkiem poczekam do samego konca, bo to sie teraz tak zmienia, modele, kolory itd ze do maja moze sie duzo zmienic, zamowie teraz a w maju bede załowac ze nie poczekałam. Napewno nie zdecyduje sie na trójkołowiec, słyszałam wiele złych opini i sama mialam okazje poprowadzic taki wozek. Najgorzej jest jak sie wjezdza pod kraweznik, cała masa wózka obarczona jest na jednym przednim kółku co jes chwiejne niestety.

reklama
Do góry