Cześć dziewczyny. Od rana mam bb włączone ale mała nie dała mi nic odpisać:-( U nas kolejny nocny koszmar. Pobudka co 2 godziny od 11 wieczoremSorrrki że się tak żalę ale na prawdę nie mam juz sił. Ledwo widze na oczy. I musze się Wam wygadac. Chciałabym jak najwięcej małej poświęcać czasu ale jak jestem zmęczona to cięzko mi się z nia bawić szczególnie że ona po takiej nocy to tylko godzinę jest do zycia a potem marudzi. Właśnie wstała więc będę spadać. Może będzie znośniejsza bo 1,5 godziny spała.
Wiktoria - no właśnie ja też nie wiem czy małej za bardzo nie rozpieściłam. Ja jakoś nie brałam jej na ręce bardzo często więc myślałam że noszenie będę miała teraz z głowy skoro już raczkuje. A tu jeszcze gorzej niż było. Ja łzy w oczach to mam jak zasnąć nie mogę po tym jak wstaję do niej żeby dac jej smoka:-(
podpisuję się do zyczeń
Soirki że tak smęcę ale mam kiepski humor i pogodsa też pozytywnie nie nastraja.
Wiktoria - no właśnie ja też nie wiem czy małej za bardzo nie rozpieściłam. Ja jakoś nie brałam jej na ręce bardzo często więc myślałam że noszenie będę miała teraz z głowy skoro już raczkuje. A tu jeszcze gorzej niż było. Ja łzy w oczach to mam jak zasnąć nie mogę po tym jak wstaję do niej żeby dac jej smoka:-(
Czesc dziewczyny!
Ja się podpinam do życzeń Migotkowych - Najlepszego dla naszego majowego Speedy Gonzalesa
podpisuję się do zyczeń
Soirki że tak smęcę ale mam kiepski humor i pogodsa też pozytywnie nie nastraja.