reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Miałam noc kiepską, ale poranek świetny.
Zosial nie ma już gorączki. Temperatura książkowa: 36.60 joppy.gif

Z tym ADHD to jakbym moja Mame slyczala, bo Nati juz chodzic sama zaczyna i wszedzie jej pelno ;)
a tam. od razu ADHD. dziecko po prostu jest ciekawe świata. ja moją córkę potrafię wyciągnąć z kociej miski :-)
właśnie przyszło mi coś do głowy. może moja zosia ma alergię na kota :confused:
ja jestem alergikiem, a ona potrafi być dziedziczna.

kangurka Zobacz załącznik 111879 za "najtrudniejsze" 8 miesięcy w Twoim życiu :-)
Macierzyństwo to wielkie wyzwanie :-)

reklama
Witam
My mielsimy noc pelna atrakcji. Okolo 1 Ania sie obudzila i nie mogla zasnac.Wzielam ja na rece i puscila pawia na siebie i na mnie.Okazalo sie, ze miala 39.6 stopni :szok:.Zadzwonilam na pogotowie i kobieta powiedziala, ze takiemu malemu dziecku odmowic nie moga ale, ze pediatry nie ma w karetce :wściekła/y::szok:, wogole zadnego lekarza nie ma w karetce :szok: tylko sami ratownicy medyczni a pediatra musi ja ogladnac wiec tylko zawiezliby nas na pogotowie :baffled:.Odmowilam i pojechalismy sami autem. Wizyta u lekarza okazala sie totalna porazka. Nie wiem gdzie ten gosc dyplom dostal.Jedynie osluchal Anie, nie sprawdzil temp, nie dotknal brzucha, nie sprawdzil uszu itp itd.:angry::angry: W zyciu juz tam nie pojade.
Na szczescie goracka szybko minela.Ania nie ma zadnych innych objawow.Dzis wieczorem znowu miala mala goraczke ale lekarka kazala ja na razie obserwowac.Mozliwe ,ze to trzydniowka.

trzymam kciuki żeby tak.
u nas "3dniówka" lub jak mówią lekarze "lekka infekcja" ciągnie się od 2 tygodni. dopiero wczoraj lekarz stwierdził, że warto zrobić rentgen klatki piersiowej. no i jako jedyna sprawdziła czy to nie zapalenie opon mózgowych.

Składam najserdeczniejsze życzenia na rączunie Hani, Natalii i Nikol z okazji ukończenia ośmiu miesiączków!! :-)

Ostatnia edycja:
Witam ja tak z doskoku bo nie mam czasu was poczytać i uzupełnić braki ,ciagle latam i coś robię -nie to co u mnie było jeden pokój gdzie się nie obejrzałaś już byłaś a tu latam u mamy i się znaleźć nie mogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie wiem sama czego szukam hehe,
Nadrobię potem teraz się melduje!!!!!!!!
My małej też tylko marimer spray dawaliśmy i euforbium (dla mnie najlepsze)mała po tylu dniach już sama wie ,że bede jej psikać lub fridą ściagać i mi nosek sama podstawia:szok::szok::szok::szok::szok:Jak żadne inne dziecko!!!
Wogóle dziś się uśmiałam ,właczyłam rano radio i leciał jakiś przebój ja klaszce i każę małej tak robić -do muzyki a ta nic:-pDopiero jak drugi kawałek się zacał jej nózki i raczki poszły w ruch-normalnie sikałam:-D:-D:-D:-D:-D
Zajrze potem pa .Zdrówka zycze!!!
U nas na minusie i szro ,buro do bani czuję się zamulona przez taki dzień:baffled:
:baffled::baffled:

Kangurka czy mozna podac psu czopek zeby ,mogl sie zalatwic? Bo ponoc chodzi i steka i widac ze mu sie chce,a mam takie czopki glicerynowe...A co do okladow to mialo byc ze na szyje sie kladzie..;-)

A wogole to witam,u mnie słonko za oknem i chyba jedziemy zaraz na zakupy.

Najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantow!
mnhyje1.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry