reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Jaz tam widzialm rozne linki gdzie jest napisane np na forach skad sciagnac film a skad polskie napisy..jak znajde to ci pokaze

reklama
Czesc dziewczyny!
Wczora mnie tu nie było, bo biegałam z mama za sukienka do ślubu cywilnego, który odbedzie sie tak juz kiedys pisałam 29 grudnia. Tez sie troszke denerwuje czy wszystko wypali ,ale mysle ze damy rade.
Sukienke oczywiscie po długich poszukiwaniach kupiłam :-)
Jesli bedziecie chcialy to ja równiez wkleje zdjecia z tego naszego wielkiego dnia.
Pozdrawiam gorąco.
Ps. nasze dzieciątko zostało poczęte w Tunezji, rowniez jechalismy z biura Alfa Star :-)

Aniusia80
To chyba Alfa Star przesyła jakieś wirusiki, bo to widać zaraźliew jest hehe.:-)
Iwonka
tak mam national Geo HD.

Witajcie majóweczki
ja się będę starać o drugie dziecko to chyba poproszę o adres tego biura to może pójdzie łatwiej niż z tym pierwszym:tak::tak:
ciesze się że jakoś dzisiaj u Was nie najgorzej ja za to chodze na rzęsach bo mnie pół nocy bolała głowa i już kurcze nic nie wiem :-( byle do czwartku

życzę wszystkim mamusiom i dzidziusiom miłego i spokojnego dnia :tak::tak::-)

OlaK ja się z Toba zgadzam. To mąż ma obowiązek naprowadzić gówniarza na właściwe tory. Jego postawa zyciowa nie może być przepraszająca. Nie może traktowac syna z jakąs ulga tylko dlatego,że nie jest z jego Mamą. Ja musze powiedziec ,że pod tym względem mój ex był ok, ale też bunt pasierba był krotki, a potem bylismy przyjaciółmi. No ale ja miałam inna sytuację niż wy, bo on z nami nie mieszkał. OlaK nie daj się. Uważam,że bardzo dobrze robisz,że głośno mówisz co Cię boli. Ty masz teraz się skupić na jak najwięcej ilości wypoczynku, na spokojnej ciąży i na swoim kochanym synku, dla którego ta sytuacja tez pewnie nie jest komfortowa.
No ale to własnie chłopy. Madamagda mój chłop ma tez stała odpowiedź na moje pobolewania ,,widocznie tak musi być i nie ma sie co denerwowoać''Wkurza mnie tymi tekstami niemiłosiernie , bo wie co się stało z pierwszą ciążą i zamiast mnie jakoś wspierac i uspokajać, to on od niechcenia rzuca swoje teksty...
Trzymajcie się dziewczyny...
No a z milszych rzeczy. Obudziłam się dzisiaj o 2 w nocy, a własciwie jakiś frajer mnie obudził, bo pomyłkowo zadzownił na mój telefon i poczułam wspaniałe ruchy mojego Tuptuska. Kilka takich smyrań...Fantastyczne

Puchatko - trzymaj się dzielnie :blink:
cfcgirl, madamagda - w sprawie naszych wszelakich dolegliwości faceci jakby zupełnie nie brali tego do wiadomości - że niby twardym trzeba byc. Natomiast jeśli cokolwiek im dokucza to trzeba nad nimi tak sie rozczulać, że głowa boli.

a z tym biurem podróży to niezły numer. Może dajcie im znać coc na ten temat - jeśli włączyli by do swojej kampanii reklamowej informacje o tym fakcie, że w niezwykły sposób przyczyniaja się do szybkiego i latwego poczęcia pociech w egzotycznych krajach to napewno znaleźli by wielu klientów ;-)

reklama
Puchatka, mam nadzieję, że lekarz coś mądrego poradzi i to szybko! Okropnie się męczysz bidulko!

Cfcgirl, faaaajnie że maleństwo dało znać o sobie :tak::tak::tak:

Jejku ale mi się dziś nie chce pracować, a tu jak na zlośc muszę i to dość ostro. buuuu!

Do góry