reklama
Ja też się dołączamNajlepsze życzonka dla Ani z okazji ukończenia 9 miesiączków!!;-)
U nas piękne słonko. Mała śpi. Oczywiście potem na spacer się wybierzemy. dzisiaj mamy gości więc opołudniu nic nie napiszę. Postaram się wpaść wieczorem
Puchatka
Majowe mamy'08
wszystkiego najlepszego dla Anulki z okazji tych dziewięciu miesiączków :-):-)
Wszystkim majóweczkom miłego dnia Majkę coś konkretnie smarcze i pokasłuje i już nie wiem czy nie iść z nią do lekarza
Witam Was Kobitki:-)
My juz po spacerku pierwszym, jestem u mamy, zjem obiadek i idziemy do domku:-)Dziś naleśniczki...mmmm dawno nie jadłam:-)Wszystkiego najlepszego dla mojej imienniczki Ani z okazji ukonczenia 8 miesiecy! :-) Rośnij zdrowo maleńka:-)
Kurde jak ja sie ciesze ze Martynka nie choruje, nie słyszałam u niej nigdy kaszelku...twu twu odpukać!
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
U nas znow nocka straszna,czyli nie wypada na przemianDo tego maly jeszcze ma zatkany nosekwidzialam ze wczorajsza wyprawa tak sie skonczy ale nie wszyscy rozumieja
wszystkiego najlepszego dla Ani buziaki
lece posprzatac troche i wracam z kawka
Wiecie,wole byc sama przynajmniej wiem co i jak musze zrobici mam wszystko zrobione.Obaida,posprzatane,pranie a w innym przypadku to ..no to lece.acha chyba jednak pojade do domu na tydz:-)
U nas znow nocka straszna,czyli nie wypada na przemianDo tego maly jeszcze ma zatkany nosekwidzialam ze wczorajsza wyprawa tak sie skonczy ale nie wszyscy rozumieja
wszystkiego najlepszego dla Ani buziaki
lece posprzatac troche i wracam z kawka
Wiecie,wole byc sama przynajmniej wiem co i jak musze zrobici mam wszystko zrobione.Obaida,posprzatane,pranie a w innym przypadku to ..no to lece.acha chyba jednak pojade do domu na tydz:-)
Ostatnia edycja:
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam dzis od rana dzwonie po koleżankach mieszkających w koszalinie (dobrze,że mam takie)czy maja namiary na dobrego pediatre i co mam juz 2 numery i dwie wizyty umówione jedna na czwartek a z druga to zobacze moze potrzeby nie bedzie
Ale dobrze,że dostała super namiary bo patrzyłam opinie na internecie i jest bardzo dobra z podejsciem .Może ona nam te usg zrobi i wogóle jeżeli bedzie potrezba ale ja chcę .Bo u mnie nie ma możliwosci w moim zadupiu
A ona jest zastęp.ordynatora to badania bez problemu wrazie czego w szpitalu zrobić można
U nas pogoda sie schrzaniłaKropić zaczyna a chciałam z mała wyjsc
po obiadkuAle jak tak bedzie padac to lipa:-(
Mojej to prawie codziennie musze obcinać .Mnie ostatnio tak w nocha udrapała-zdarła naskórek to piekło gorzej jak rana i głupio wygladało
WITAJ DOTKASS I DZIEKI ,ŻE ODPOWIEDZIAŁAŚ NA MÓJ APEL-
dobrze,że masz tak wspaniałego męza ,że cię gdzieś zabrał bo mój się w zyciu by nie domyśliła gdzie tam....Jak ja nie zaproponuje on sie nie odezwie
Ale dobrze,że dostała super namiary bo patrzyłam opinie na internecie i jest bardzo dobra z podejsciem .Może ona nam te usg zrobi i wogóle jeżeli bedzie potrezba ale ja chcę .Bo u mnie nie ma możliwosci w moim zadupiu
A ona jest zastęp.ordynatora to badania bez problemu wrazie czego w szpitalu zrobić można
U nas pogoda sie schrzaniłaKropić zaczyna a chciałam z mała wyjsc
po obiadkuAle jak tak bedzie padac to lipa:-(
Iwonka szkoda mowic,zreszta nie chce tutajostatnio duzo osob wie ze tutaj pisze
Maly zaczyna sie juz budzic ohhh::--(poszlam sprawdzic a on spi na poduszce(ma taki jasiek cieniutki)zwiniety,do gory nogamiboshhh jak mozna tak spac.Ja to bym juz szpital widziala po takiej nocy,w takiej pozycjino ale spi,moze mu tak dobrze.Biedaczek teraz jest najwazniejszyjeszcze ten nosek,ma tak pod nim sucho ale nie da sie dotknac.Chyba jeszcze go bolidzis udalo mi sie z jednej dziurki troche brudu wyjac ale druga zostalamoze jutro.Dobrze ze chociaz pazury dal sobie obciac
czy waszym dzieciom tez tak rosna szybkomy musimy obcinac co 2 gi dzientak drapie ostatnio mialam strupa nad brwia,po calej dlugosci.Nawet nie wiem kiedy to zrobila takich malych strupkow to masakra
Mojej to prawie codziennie musze obcinać .Mnie ostatnio tak w nocha udrapała-zdarła naskórek to piekło gorzej jak rana i głupio wygladało
dobrze,że masz tak wspaniałego męza ,że cię gdzieś zabrał bo mój się w zyciu by nie domyśliła gdzie tam....Jak ja nie zaproponuje on sie nie odezwie
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witam się Słonecznie,
Chciałam Wam bardzo podziękować za miłe przyjęcie mnie ponownie do Waszego grona, aż łezka kręci się w oku, że tak ciepło mnie przywitałyście...
My jeszcze przed spacerkiem, szczerze zastanawiam się czy brać dziś wózek, bo jak znów będzie taka histeria to chyba wolę w nosidełku ją nosić
Dziś przyjeżdża znajoma, więc zobaczę dorosłą twarz i poplotkuję, a strasznie mi tego brakuje ;-):-)
Chciałam Wam bardzo podziękować za miłe przyjęcie mnie ponownie do Waszego grona, aż łezka kręci się w oku, że tak ciepło mnie przywitałyście...
My jeszcze przed spacerkiem, szczerze zastanawiam się czy brać dziś wózek, bo jak znów będzie taka histeria to chyba wolę w nosidełku ją nosić
Dziś przyjeżdża znajoma, więc zobaczę dorosłą twarz i poplotkuję, a strasznie mi tego brakuje ;-):-)
Dotkass super,ze sie pojawilas. Jakis czas temu Iwonka wspomniala o Twoim niewesolym opisie na gg i zastanawialam sie dlaczego nie ma Cie tak dlugo.
Gdzie jezdzicie na te gorace zrodla???
Jeździmy do Mszczonowa, niby daleko, bo ok 50 km, ale i tak wychodzi taniej, bo nasze autko nawet gdy mróz pali mało, bo ok 6 litrów ropy na setkę (w mieście), a przyjemność w takich źródłach kosztuje TYLKO 7 zł za godzinę w tygodniu i 11 zł w weekend, więc nie dużo, a sauna jest w cenie , w tygodniu czynna dopiero niestety od 18, ale w tygodniu i tak możemy jeźdźić wieczorem, a dziś pierwszy raz będziemy siedzieć przy księżycu, bo w weekend byliśmy koło południa, więc korzystaliśmy z promieni słonecznych
DLA ANI Z OKAZJI UKOŃCZENIA DZIEWIĄTEGO MIESIĄCA ŻYCIA DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI, CHĘCI DO POZNAWANIA ŚWIATA, ŁATWOŚCI W POKONYWANIU WSZYSTKICH PRZESZKÓD, KTÓRE STANĄ NA DRODZE TYCH PRAWDZIWYCH I TYCH LOSOWYCH
DLA ANI Z OKAZJI UKOŃCZENIA DZIEWIĄTEGO MIESIĄCA ŻYCIA DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI, CHĘCI DO POZNAWANIA ŚWIATA, ŁATWOŚCI W POKONYWANIU WSZYSTKICH PRZESZKÓD, KTÓRE STANĄ NA DRODZE TYCH PRAWDZIWYCH I TYCH LOSOWYCH
Tylko czasem jest wspaniały, zazwyczaj jest taki po tym jak taki nie jest, wtedy "gderam", że jest egoistą itp, a na drugi dzień odmiana i miłe zaskoczenie...fakt, że częściej jest miłe zaskoczenie niż nerwy
Kathy, jaki "apel" masz na myśli???
Kathy, jaki "apel" masz na myśli???
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam a w Wawie slonko piekne wiec pewnie wyjdziemy na spacerek bo jutro podobno juz ma padac.
Moja Klaudia tez pewnie by mi nie przeziebiala sie tylko ona zalapuje od Vanesski ktora zasmarkana ciagle caluje siostrzyczketeraz na szczescie obie juz w sumie wyzdrowialy,tzn Klaudia czasem cos tam jeszcze kaszlnie ale kataru juz nie ma.:-)
Na obiad dzis u mnie pomidorowka a na drugie rybka.Pozniej jeszcze zrobie salatke bo mialam wielka wloszczyzne i jak sie ugotuje mi wywar na zupke to z niej pozniej zrobie
Kathy super,oby pediatra ta okazala sie lepsza od obecnej
Wszystkiego najlepszego dla Ani
Moja Klaudia tez pewnie by mi nie przeziebiala sie tylko ona zalapuje od Vanesski ktora zasmarkana ciagle caluje siostrzyczketeraz na szczescie obie juz w sumie wyzdrowialy,tzn Klaudia czasem cos tam jeszcze kaszlnie ale kataru juz nie ma.:-)
Na obiad dzis u mnie pomidorowka a na drugie rybka.Pozniej jeszcze zrobie salatke bo mialam wielka wloszczyzne i jak sie ugotuje mi wywar na zupke to z niej pozniej zrobie
Kathy super,oby pediatra ta okazala sie lepsza od obecnej
Wszystkiego najlepszego dla Ani
cfcgirl
Mamusia Marysi
Witajcie dziewczynki. U nas wiosna, 10 stopni ciepła, ale wieje jak za cara Mikołaja. Marysia nas nieźle nastraszyła w weekend.Jak jadła to okazało się,że nie połykała dobrze i w pewnym momencie zaczęła się dusić i przestała oddychać. Z nerwów aż nei mogłam jej wyciągnąć z siedziska. Jak już wszystko się dobrze skończyło aż mi łzy poleciały.
Poza tym spokój i cisza. Drugi tydzień diety i daję radę ;-)A po diecie zamierzam mężowi lekko dogodzić i w niedziele będę robiła sernik na zimno, pierwszy raz w życiu.Trzymajcie kciuki
Aniu gratulacje 9 miesiączka poznawania świata:-)
Dziewczynki mam prośbę .Zajrzyjcie do działu ,,możesz pomóc'' i tam jest link Mała Liwia. To jest historia koleżanki mojej przyjaciółki, może będziecie mogły pomóc.
Dzięki
Poza tym spokój i cisza. Drugi tydzień diety i daję radę ;-)A po diecie zamierzam mężowi lekko dogodzić i w niedziele będę robiła sernik na zimno, pierwszy raz w życiu.Trzymajcie kciuki
Aniu gratulacje 9 miesiączka poznawania świata:-)
Dziewczynki mam prośbę .Zajrzyjcie do działu ,,możesz pomóc'' i tam jest link Mała Liwia. To jest historia koleżanki mojej przyjaciółki, może będziecie mogły pomóc.
Dzięki
reklama
panistepelek
Fanka BB :)
U Nas druga dobra nocna. Klaudynka poszła spać o 20.30 i obudziła się o 9.30. Były dwie pobudki na jedzonko o 1 i 7... Oby tak dalej.
Teraz własnie przed chwilą znowu poszła spać.
kamilka87 - To dosyć wczesnie zaczełaś z tym nocnikiem. Dzieki, że napisałas jak to u Ciebie z tym jest
aniusia80 Narobiłaś mi apetyt na nalesniki
Oczywiście i ja zyczę wszystkiego dobrego Małej Ani... dużo zdrówka.
Teraz własnie przed chwilą znowu poszła spać.
kamilka87 - To dosyć wczesnie zaczełaś z tym nocnikiem. Dzieki, że napisałas jak to u Ciebie z tym jest
aniusia80 Narobiłaś mi apetyt na nalesniki
Oczywiście i ja zyczę wszystkiego dobrego Małej Ani... dużo zdrówka.