reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiem o tym, że takie małe Dziecko nie rozumie jeszcze o co chodzi z tym nocnikiem, ale pomału chcę Ją do niego przyzwyczajać. W mojej rodzinie wiekszość osób dosyć późno zaczynało z nocnikiem i dzieci bardzo długo nosiły ciągle pieluchy. Natomiast mój brat cioteczny swojego synka zaczął sadzać też tak gdy miał około 7 miesięcy i po jakiś 3 miesiącach wystarczy, że go posadzi, powie kilka razy "siusiu" itp. i gotowe.

reklama
hej:-)
Panistepelek ja tez mysle o nocniku chociaz watpie zeby Konradek sie teraz nauczyl siadania na nocnik:-)on nie moze 10sekund usiedziec w jednym miejscu.
Dotkass no witaj:-) moj maly tez tak robi kupke i biedny jest wtedy purpurowy:sorry:oczywiscie to pare sekund i dalej leci i znow przystaje:-D:-D nie ma czasu nigdy!!:-)a swoja droga to masz fajnie bo u nas ostatnio....lepiej nie mowic.Nadeszly bardzo zle czasy i ciekawe jak sie skoncza:baffled:moj G niegdy by nie wpadl na taki pomysl:-:)-:)-(ech..
lece spac:confused::confused::confused:dobranoc

Hej :-) Dotkass fajnie ze jestes!! Brakowalo nam Ciebie! Juz nam nie uciakaj :-) A tak wogole to wpadlam z zyczonkami dla dzisiejszych solenizanow! Naszej kolezance Mm81 zycze wszystkiego dobrego spelnienia marzen pociechy z malenstwa i zycia w zgodzie z mezulkiem:-) No a naszym osmiomiesiecznym Szkrabkom duzzzo zdrowka i wszystkiego co najlepsze! Przepraszam ze moj post taki zlany ale dalej mi ten Enter nie dziala:-:)wściekła/y::no: Kwiateczek co sie dzieje:confused:

Dotkass super,ze sie pojawilas. Jakis czas temu Iwonka wspomniala o Twoim niewesolym opisie na gg i zastanawialam sie dlaczego nie ma Cie tak dlugo.
Gdzie jezdzicie na te gorace zrodla???

Iwonka szkoda mowic,zreszta nie chce tutaj:no:ostatnio duzo osob wie ze tutaj pisze:baffled:
Maly zaczyna sie juz budzic ohhh::-:)-(poszlam sprawdzic a on spi na poduszce(ma taki jasiek cieniutki)zwiniety,do gory nogami:rofl2::rofl2::rofl2:boshhh jak mozna tak spac.Ja to bym juz szpital widziala po takiej nocy,w takiej pozycji:no::no::no:no ale spi,moze mu tak dobrze.Biedaczek teraz jest najwazniejszy:tak::tak::tak::confused::confused:jeszcze ten nosek,ma tak pod nim sucho ale nie da sie dotknac.Chyba jeszcze go boli:baffled:dzis udalo mi sie z jednej dziurki troche brudu wyjac ale druga zostala:sorry2::sorry2::sorry2:moze jutro.Dobrze ze chociaz pazury dal sobie obciac:tak:
czy waszym dzieciom tez tak rosna szybko:szok:my musimy obcinac co 2 gi dzien:baffled::baffled:tak drapie:baffled: ostatnio mialam strupa nad brwia,po calej dlugosci.Nawet nie wiem kiedy to zrobil:no::no:a takich malych strupkow to masakra:baffled::sorry2::sorry2::sorry2:
Oki lece.dobranoc;-);-);-)slodkich snow:blink:

kwiateczek - Mojej Klaudyne też dosyć szybko rosną ale nie aż tak. Oststnio dwa razy złapała mnie za nosa i tak jakos udrapła w środku, że krew mi poleciała.

hej dziewczyny
dzis ciekawe tematy w Dzien Dobry w TVN

my dzis spalismy maly dostal fajny samochod wkleje wam zdjecie i bawi sie tym samochodem...

co do nocnika ja mojego sadzam juz od 1,5 miesiaca i 5 razy w ciagu dnia i sika w niego ale nie zawsze udaje mi se zdazyc z kupa:dry::dry::dry: ale cwiczenia czynia mistrza

kwiateczek- mojemu tez rosna tak szybko poznokcie ale mimo ze mu obcinam to i tak mnie podrapie..:sorry:

reklama
Do góry