reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla 8 miesieczniakow:tak:
1136426pfm6jsba1x.gif

Mm spelnienia marzen !:-)
vaseroses.gif

23modlitwa.jpg

reklama
Shanta a z kim Amelka zostanie w tym czasie?

My na spacerek pojdziemy kolo 12ej bo wtedy temeratura bedzie wyzsza ,zreszta na dzis zapowiadali -1.

A Klaudia cwaniara jak tylko widzie ze siadam do komputera to jest placz i lezie a raczej czolga sie do mnie zeby ja wzisac na kolana .:dry:

WITAM!
Iwonka super zdjęcie z tym poniedziałkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DBoki zrywać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DPoprwaiłaś mi humor i nie mysli człowiek ,że znów poniedziałek;-);-);-);-)
U nas też słonecznie,byłam z mała spacerówką na rehabilitacji i teraz śpi....
a wczoraj był pierwszy spacer po chorobie w dodatku w spacerówce także wrażeń co niemaiara:tak:
Małej już krecz sie cofa i myslę,że nie bedzie potrzeby juz chodzić:tak:

A teraz z innej beczki. Dzisiaj wyczułam w piersi dość spory guzek, więc postanowiłam rozmasować. Normalnie mleko tak sikało na wszystkie strony, że aż byłam w szoku ciężkim:szok:. Ciekawe kiedy pokarm zanika całkowicie po odstawieniu malucha.:baffled:

Hej ja mam to samo jak np.teraz już je stałe posiłki a mleka pije najwiecej rano,wieczorem i w nocy a czasem dam po obiedie(choc nie zawsze wypija)to mi sie też takie guzioły robia na piersiach twarde jak czort:wściekła/y:i wszytko mi jedno kto by ssał by le sie ich pozbyc i czasem mleko reka ściagam.:-)

Kwiateczek wspólczuje tych wypadków Konradkowi a swoją droga on już jest na tyle ruchliwy ,że nawet głowy nie możesz odwrucic :no::no:
Najlepiej mieć cały czas na niego oko -wtedy łatwiej uniknąć takich wypadków.U mnie nie zdarzyły się ale mało brakowało i to wystarczająco człowiekowi cisnienie podosi:szok:

No rano u na było -5 i wiatr i dlatego najlepiej wyjsc w południe ,gdzie słonko świeci mocno i mrozu nie odczuwa sie aż tak:-p

Ha-NN-aH i Dotkass ODEZWAĆ SIE PROSZĘ ŻYJECIE???!!

Kathy ona ma krecz szyjny?? jesli jej sie cofa to nie przestaj chodzic bo wiele rodzicow popelnia ten sam blad ze jak juz jest jakas poprawa to juz super a wcale nie bo krecz sie potrafi nawracac jesli to krecz miesniowy i nawet jak sie rehabilitacja skonczy to sama z nia cwicz mialam to juz przerobione na fizjoterapi wiec wiem...

Wszystkiego najlepszego dla 8 miesieczniakow:tak:
1136426pfm6jsba1x.gif

wiecie co, aż wstyd....ja dopiero niedawno zaczaiłam, że to Mati skończył dzisiaj 8 miesiączków...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia i przesyłamy buziaki...

nie lubię takich dni w pracy jak dzisiejszy...niby jest robota, ale nie mogę nic ruszyć do przodu bo nie mam podpisanych dokumentów przez władzę....i tak siedzę jak kołek...a mogłabym być w domku lub na spacerku z Matim..

Wlasnie to robia zle fizjoterapeuci nie tlumacza matka jak dodatkowo samemu z dzieckiem cwiczyc:crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry: mam nadzieje ze ja bede dobra ale na kolejnej wizycie popros ze chcesz z mala sama tez cwiczyc bo zwykle same spotkania to za malo... i zeby pokazl ci pare cwiczen ktore mozesz robic sama a zwykle one sa proste i wykonywane przy najczestrzych czynnosciach... bo to nie tylko masowanie powinno sie dziecko sklaniac do tego zeby samo wzmacnialo miesnie zeby odwracalo glowe czesciej w strone chora... z noworodkami to jest proste bo nawet karmienie przy piersi czy lezenie w lozeczku bo kladzie sie dzecko w strone malo ciekawa i wola sie je mowi sie do niego i dziecko przekreca samo glowe w strone glosy dotyku i cwiczy przy tym ale z takimi wiekszymi jest problem dlatego zapytaj i musi ci wytlumaczyc i pokazac!!

reklama
Wszystkim jubilatom
tym dużym
i tym
małym 8 miesięcznym

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

tym małym wielkiej wytrwałości w samodzielnych podróżach po podłodze,
tym dużym cierpliwości i dodatkowych par oczu i rąk
funny2_l.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry