kwiateczek
majowa mama `08
Shanta ale u nas jest tak od urodzeniaja juz mam dosc.jak tu wrocic do pracu,przeciez na rzesachbede chodzic.A gdzie obiad i reszta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie spodziewałam się że to ząbkowanie takie bolesne jest. Dopiero Zuzia usnęła po tym jak się z płaczem obudziła o 20 Nic nie pomagało w usnięciu...lulanie, spiewanie, smoczek ,cyc. Musiałm pójśc do apteki po cos przeciwbólowego. Kupiłam Nurofen. Któraś z Was dawała go dzieciom??? I nie wiem czy to on zadziałał czy juz ze zmeczenia mała po ok 10 min juz spała To chyba niemożliwe żeby lek tak szybko działał
Kathy i ja dolaczam do zyczonek dla Nelci przede wszystkim zycze jej duuuuzo zdrowka:-) Niedawno pytalas o wozek a wiec sprzedalam Atlantica:-) Buzza sobie zostawilam i juz chyba zostanie:-)
My tez z mezem obchodzilismy tego dnia pierwsza rocznice slubu;-) Tylko ze ja w tym roku juz bede miec 29 lat!! Tez juz uciekam spac Dziewczyny! Do jutra!Dobranoc!
Ciezki to raz a dwa to kupilam Buzza i sie do niego przyzwyczailam wiec tamten poszedl w odstawkeNo to postanowilam go sprzedac i kupic za ta kase fotelik:-)A co do fotelika to zmienilam zdanie! Nie kupuje Chicco tylko Maxi-Cosi Priori:-) Iwonka sorki juz nie bedziemy:-)No a co nie wygodny był czy jak.Kuzynka teraz takiego kupiła ale mi sie wydaje on zbyt cięzki i tylko ładnie wyglada ,Pozatym chyba nawet spacerówki nie urzyłaś A czemu sprzedałaś???Sorki,że watek zaśmiecam