reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Moja Klaudynka właśnie się obudziła i znowu teraz będziemy siedziały do jakieś 1. Miałam nadzieję, że uda mi się iść wcześniej spać, bo jutro nie poleże do 10 ponieważ muszę Księdza przyjąć.

reklama
Kangurka to masz ciekawie:tak::tak::tak:duzo pracy rzeczywiscie:sorry2:ja lubie psiaki ale jak sa male.Duze jakos nigdy nie przynosily mi takiejradosci.

haha, wszyscy mówią że trzymam konie w domu, bo sa takie wielkie :-D
Ale coś w tym jest. Zawsze marzyłam o własnym koniu, a że nie spełniły się (póki co ;-) ) moje marzenia, to znalazłam alternatywę :eek:

Tak a'propos, na zdjęciach z Nikolką są szczeniaczki - mają teraz 4 miesiące :laugh2:

Widziałyście to?? Pierwsze słysze o czymś takim, ale bardzo ciekawe...
Zobaczcie film
EKO BABY Wstęp

kangurka to jest strona Ani z która razem pisze na innym forum .Bardzo fajna mama :tak:
Ania jest prekursorem Eliminaton Communication w Polsce
bardzo polecam przeczytanie całej strony :tak:

jest to mozliwe i wcale nie takie straszne :-D
trzeba tylko duuuuzo czasu poświecic na poczatku na obserwację :zawstydzona/y:

ale sama idea jest genialna .

Panistepelek ja tez mialam termin na 18go ale moj znow sie spieszyl:-D:-D a Klaudynka to nocny marek:-D:-D wspolczuje Ci:sorry::sorry:Ja staram sie klasc malego o 19-20 i miec tez troche czasu dla siebie ale nie dzis.:no:karmisz piersia??
Ja od 8ej Konradka usypialam boshh co go polozylam,weszlam do salonu a on juz stoi:szok::angry::angry:i tak w kolo:angry::angry:tatus sie nie ruszyl oczywiscie,chory wielce:angry::angry:jak go prosze zeby bral rutinoscorbin codziennie (ja biore)to stwierdzil ze sie nie bedzie trul:angry::angry::angry::angry:oj bedzie ciezka noc:szok::szok::baffled:

Moj kurczak maly spi juz tez dawno,ale o 7 pobudka na mleczko i moze tak jak dzxis po nim jeszcze na godzinke pojdziemy w kimke :-p:tak:Vanesska dopiero zasypia.:dry:

Kangurka
super foteczki a szczeniaczki he wieksze chyba od moich doroslych psow:-D:-D
Kwiateczek a w jakim internacie bylas jesli mozna spytac :confused:
Panistepelek widzialam zdjecia Twoje i Klaudynki :tak: bardzo ladne,chyba jestes najmlodzsa na majowkach o ile sie nie myle :-p

kangurka to jest strona Ani z która razem pisze na innym forum .Bardzo fajna mama :tak:
Ania jest prekursorem Eliminaton Communication w Polsce
bardzo polecam przeczytanie całej strony :tak:

jest to mozliwe i wcale nie takie straszne :-D
trzeba tylko duuuuzo czasu poświecic na poczatku na obserwację :zawstydzona/y:

ale sama idea jest genialna .

Laydy, spytaj Ani w takim razie jak się powstrzymała żeby tej prezenterce nie odciąć łapy za wsadzenie paluszków synkowi?!

A wracając do tematu - ktos powiedzial ze jest na to zbyt leniwy... Mnie teraz tez juz by sie nie chciało. Ale wierzę że metoda jest genialna jak tylko ma się do niej przekonanie i czas. I to o czym mama pisze na tej stronie - o niesamowitej więzi - to na pewno! Bo tyle trzeba poświęcic dziecku uwagi ze automatyczniewięź staje się mocniejsza.

Dla mnie ta metoda to ciekawostka, ale pewnie z czasem znajdzie wielu sympatyków.

A moja starsza dzis do mnie z tekstem wyskoczyla,Widzac ze biore tabletke mowi :
Co mamo boli cie glowa?
A ja ze nie glowa tylko brzuszek...
Na co ona: Czy ty znow urodzisz dziecko:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiecie nie chce mi sie teraz ego czytac.WLASNIE KONCZE LODY:-p:-p
zwazywszy ze na obiad zrobilam w koncu chinskie z sosem czosnkowym(plus ketchup)to troche dziwnie smakuja bo w ciaz czuje czosnek:-p:-p:-:-D:-d
iWONKA internat byl super chociaz na poczatku to myslalam ze sie zarycze ale pozniej to do domu mi sie nie chcialo jechac:-D:-D5lat:-p hmmm:sorry:fajnie bylo:wink:
a o co w sumie pytasz:??to byl damsko -meski:-p

reklama
ej dziewczyny, przestancie z tymi objawami ciążowymi... :baffled:
ja sie wole nie odzywać, bo okres znowu mi sie spóźnia, a w "terminie" dostałam wszelkich objawów miesiączkowych poza krwawieniem :szok:
Dokładnie identycznie miałam na początku ciazy :baffled:

ech, ide spać
dobrej nocki dziewczyny

Do góry