reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kangurka fajnie masz z tymi psami i kotami,ja nie moge miec w domu psa(mamy na podworku takie 2 duzeco biegaja i pilnuja terenu,firmy i pewnie by zjadly nowego przybysza ;-) a na koty moj malzon uczulony przez co bardzo ubolweam :-(

reklama
Kangurka fajnie masz z tymi psami i kotami,ja nie moge miec w domu psa(mamy na podworku takie 2 duzeco biegaja i pilnuja terenu,firmy i pewnie by zjadly nowego przybysza ;-) a na koty moj malzon uczulony przez co bardzo ubolweam :-(
Iwonko, bardzo szkoda że nie możecie miec zwierzaczków w domku.
Ja zbyt szcześliwa jednak nie jestem, bo gdy nie było dzieciątka to poświęcałam im całe dnie! Teraz gdy jest Nikolka - nie starcza mi czasu albo na dziecko albo na psy. Priorytety są oczywiste - wiec żal mi strasznie psiaczków które mimo woli musiałam nieco odsunąć na bok :zawstydzona/y:
A roboty przy psach (aktualnie 4 dorosłe i 2 szczeniaki) i kotach jest na prawde bardzo duzo, zwłaszcza gdy mieszkaja w domu :tak:

Niemniej jednak nie wyobrażam sobie życia bez zwierząt...

To dla Ciebie Iwonki i innych miłośników zestawienia pt. "dziecko i zwierz":

Ooooo, kotecek!!!
nikol_7mcy%20089.jpg

Hej kotku, gdzie idziesz?!
nikol_7mcy%20090.jpg

małpki dwie :-D
nikol_7mcy%20099.jpg

i z koteczkami (czarną kotę ledwo widać za kocurem)
nikol_7mcy%20060.jpg

Kangurka fajne fotki :-):-) ja mam dużo mniejszego pieska który już odkrył ze łatwo z Majką nie będzie i najchętniej kładzie się koło niej kiedy ona śpi :sorry2:ale tak wogóle to ona super reaguje na psa wbrew uczuciom mojej teściowej która chciała naszego psa oddać od kiedy tylko dowiedziała się że jestem w ciąży:crazy:
Iwonko mam nadzieję że nic nie rozłoży Twoich dziewczyn :tak::tak: a co do edukacji to szkoda gadać :-(
Cosmolady zdrówka :tak:

wiecie co zauważyłam ostatnio ze jak nie ma mojej teściowej w domu to ja jestem bardziej zorganizowana a jak mi się ta kobieta plącze "pod nogami": to mi się dzień sypie ale co tam dam radę :tak::tak:

Witam się wieczorową porą. Mała dzisiaj trochę dawała czadu więc wcześniej nie pisałam za dużo. Zuzia spła tylko 1 godzinę o 10 rano a potem już nie chciala. Co ja połozyłam do łózka to był płacz. Mimo że widać było że spiąca jest. Nie wiem co się dzieje. Może to zęby. No nic. Wykapaliśmy ją i padła przy jedzeniu. Smoczka już nietreba było dawać taka zmęczona była:tak:

Kangurka fajnie tak mieć takie stadko zwierzątek. Wesoło masz w domku. Ja lubie pieski i chciałabym mieć kiedyś pieska rasy Akita Inu. No ale to dopiero jak będziemy mieć domek bo w mieszkaniu to taki piesek ma mało miejsca.

Iwonka - niech dziewczyny zdrowieją. Tylko niech Ciebie nie rozłozy:tak:

A ja chyba sobie lampkę wina strzelę. Przyłącza się ktoś??:tak:

dziewczyny
a my dzis po suuuper spacerku pogoda swietna .. ale ja jestem zalamna maz wzial wypolate i szkoda mowic ehhh :-:)-:)-(

ja dzis wywalilam choinke... az mi lepiej mam jasniej w pokoju i czysciej adasiowi przestawialam lozeczko do nas do pokoju wreszcie moge z mezem spac...

Kangurka to masz ciekawie:tak::tak::tak:duzo pracy rzeczywiscie:sorry2:ja lubie psiaki ale jak sa male.Duze jakos nigdy nie przynosily mi takiejradosci.Pozniej byla szkola,internat i jakos uchowalam sie bez zwierzat.Mialam kota ale w zaden sposob nie moglam go nauczyc zalatwiac sie na dworze:no::no::no:przychodzil skubaniec po spacerze i bach,gowno w korytarzu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jak cos zlowil to najpierw przyniusl na balkon,pochwalil sie i wszamal:-D:-D:-Dw koncu sie wyniosl na plebanie:sorry2::-D:-DTeraz jakos nie lubie miec zwierzat w domu a juz przy dziecku to sobie nie wyobrazam:baffled::baffled::baffled:Kiedy bylam w ciazy to wszyscy mi mowili abym z dala od kotow byla:tak::tak::baffled:
Dziubek ja zaraz sobie cos strzele bo mam taaka nerwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:musze sie rozluznic.:sorry2::sorry2:
My tez choinke rozebralismy tzn. Konrad zaczal wiec ja dokonczylam;-);-)u nas tez w sumie do trzech Kroli sie trzyma:sorry2::sorry2:
Ide sprobowac znow malego polozyc i wracam.Jak narazie to on wygrywa z nami ale moze teraz sie uda bo juz tak marudzi...

panna_mogotka, szopek - Witajcie :)

anusia80, kangura, kamilka87 - pogoda dzis rzeczywiście dosyc ładna i żałuję, że nie poszłam z moją Klaudynka na spacerek. Wczoraj byłyśmy pierwszy raz na sankach ale tylko 10 minutek.

kwiateczek - Córcię urodziłam 22 (w Boże Ciało) a termin miałam na 18 - jakoś jej się nie śpieszyło, ale to dobrze, bo udało mi sie zdać ostatni egzamin maturalny który miałam 19 :D.

dziubek82 - Z chęcia bym napiła się winka ale narazie żyję jeszcze w abstynencji.

reklama
Witam wieczorową porą;-)

Dominika już śpi po ponad godzinnej walce. W dzień zdrzemnęła się z tatusiem 2 godz. i teraz sama nie wiedziałą czego chce.

Poczytam reszte wątków i pójdę chyba lulu, bo jutro od 7 mam 2 godz. jazdy.

Do góry