reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka ja tez mam taki sam sklad...ale do czasu bo jak pojde na ten staz to bede miala roboty wracac gotowac sprzatac z dzieckiem wyjsc :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Ja też tak leciałam z serialami w czasie ciąży i potem. Wstyd przyznać, ale na początku była też nieśmiertelna Moda na Sukces, potem przerzuciłam się na Rozmowy w Toku. Tak to jest jak człowiek w domu siedzi, to mu się z nudów w głowie przewraca :-)

Moda na sukces?????? tez ogladam,ale nie codziennie,wystarczy raz na jakis czas i tak sie czlowiek nie pogubi.Wogole to ten serial jest zakrecony... Ja opamietam jak dzis jak byl program Polonia1 i tam puscili serial MARIA..... a pamietacie w Kamiennym kregu? ;-)

a jak ja sie ciesz ze ide na ten staz to pojecia nie macie jakby malpe z zoo wypuscili:-D:-D:-D:-D wreszcie nowe doznam=nia ludzie i cos nowego sie naucze

A, miałam na ślubnego czekać, ale już teraz pójdę sobie zrobić whisky z colą. Co prawda nie przepadam za whisky, ale nic innego nie ma.

Oglądałyście Uwagę? Było o tej babce, której ileś lat temu zamordowano syna i potem ona zabiła 8-letnią dziewczynkę. Teraz się spierają, czy jest chora psychicznie czy nie. A co to kogo obchodzi? Dziecko nie żyje! A czy ona chora czy nie i tak powinni ją na wieki wsadzić. Może jako osoba, która skończyła studia resocjalizacja i patologia społeczna powinnam mieć inne zdanie na ten temat, ale od kiedy zostałam mamą na pewne sprawy patrzę zupełnie inaczej.

ja sie ciesze bo moja praca to to co ja wybralam z zamilowania a nie z przymusu zreszta to praca z ludzimi i pomaganie to to co ja lubie... z malym bedzie tesciowa i moja mama na zmiane... Zreszta to mi sie juz tak w domu nudzi zaczynam swirowac i jestem bardzej nerwowa...

No, laski, wracać! M jak miłość się już skończyło! Za pół godziny wraca ślubny, zaś mu trzeba coś do jedzenia zrobić, a procenty w drinku sprawiły, że mam ochotę plotkować :-D

reklama
witam ponownie
u nas maly spi dwa razy i to zalezy od nocy:dry:jespi przespi ja normalnie i wstanie o 8 rano to o 10.30 juz spi ok 1.5 godz:tak:pozniej dzrzemka na dworze krotka,lub bez i spi ok 17ej godzinkeno i do spanioa o 19-20:tak:
shanta odpisalam ci na watku zdrowotnym i dziewczyny sama mam pytanko:sorry::sorry:
Kamilka a gzie ty bedziesz pracowac??:sorry:
A ja dzis ogladnelam brzydule:-p tylko nie cala bo maly..:baffled:ale ogladam jeszcze ZORRO na tvpuls:baffled:tak robi sedzenie w domu::zawstydzona/y:

Do góry