reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Niesie zdrówka dla Michałka!

keyko tak u mnie już półmetek jutro 7 czyli najgorszy dzien bo ostatni posiłek o 11 ale waga ani drgnęła :baffled: jak robiłam 1 raz tą dietę to po tygodniu widac było i to sporo a tu cisza... będe konsekwentna jeszcze tylko 7 dni :-)
Dziewczyny dacie radę dieta może nie najłatwiejsza, ale jak ja radę dałam to i Wy. Trzymam za wszystkie kciuki

reklama
A my wrocilismy wlasnie z CH ,ludzi dzikie tlumy ze nie bylo gdzie zaparkowac!:szok: No ale jak takie wyprzedaze w sklepach to co sie dziwic:sorry2:,ja tez weszlam do TERRANOVY i kupilam sobie kilka ciuszkow za grosze:tak::-D:-D:-D:-D
Trzymam za Was kciuki z tymi dietami,oby wWam pomogly :tak::-)
A snieg tez znow u nas sypie i to jaki :szok:
Jutro jedziemy do tesciowej na obiadek

Kathy to dlugo sie nie nacieszylas synkiem :-D
Niesia zdrowka zycze Michalkowi!
Keyko normalnie jak czytam to az mnie sciska w gardle :-( nie moglabym tak.....
Cfcgirl zycze powodzenia,oby wypalilo z ta praca i niania :tak:

Witam
Wszystkiego najlepszego dla Solenizantów

My po zakupach. Kupiliśmy grzejnik olejowy. No i NM dokupił jeszcze jakieś cuda do uszczelniania okien. Ma jutro w końcu naprawić okna w dużym pokoju. Miałam ochotę go dziś normalnie pobić.. :wściekła/y: dwa miesiące uszczelnia okna w 2 pokojach i kuchni :angry:
Zosia jest u moich rodziców na czas "remontu". Śmiga tam w samej pieluszce i koszulce, bo rodzice mają ciepło.

Cosmolady ja boję się wszelkich diet. Pewnie dlatego, że mam skłonności do efektu jojo. Mam w domu ab rocket i ćwiczę codziennie. Pewne efekty - mizerne - już są. Gdybym miała więcej miejsca to wstawiłabym sobie rowerek. :-)

Kinia ja rowerek m am ale taki w sprzecie do cwiczeń w którym jest ponoć 11 przyrządów I(ja tyle nie naliczyłam) tak że się nogi ma wyzej od brzucha czyli lepiej też ćwiczę ale mało co poprawy. Kupiłam ostatnio też leg magic i też ćwicze... niestety te kg które mam do zrzucenie wymagają ciężkiej pracy i na efekty trzeba będzie długo czekac, ale jestem cierpliwa

Możemy sobie ręce podać. Ja z tego samego klubu :-)
Poszłabym na jakiś aerobik, bo w grupie to ma się motywację do ćwiczeń. No i jak się zapłaci to też ciężko powiedzieć, że się nie ma dziś ochoty. Nie mam jednak kiedy. NM ciągle w pracy, nawet jak w domu jest to musi coś zrobić:-(

Mam jednak nadzieję, że o wiosny zrzucę.. i to z nawiązką :-)

Właśnie NM się śniło, że spowodowałam wypadek samochodowy.
Gdyby posadził mnie dziś za kierownicą to byłoby to możliwe.
Uciekam. Miłego wieczoru. :-)
Szopek Biedronka wypadła super. Zośka nie powie mi już, że nie ma się w co ubrać ;-)

widze ze sie zrobilo sportowo.
Kathy moj synek jeszcze na szczescie nie chorowal i oby tak zostalo bo nie wiem co zrobie.Panikara jestem,radze innym ale nigdy sama tego nie slucham:no::no:
Kinia moze nie prowadz auta przez jakis czas:confused::baffled::baffled:
Pokioik zrobiony tylko brak jeszcze w nim lozeczka.Nie chce przejsc,trzeba rozkrecic a G nie chce:baffled::dry:i co teraz:confused:
Uciekam tez juz,mam dola.Jestem taka zmeczona juz tym wszystkim:-:)-(
dobranoc:confused:

Dziewczyny co do diet to najlepszy jest ruch. Moj Maly tak mnie przegonil po parku na spacerkach ze stracilam 30 kg!!:-):-) chodzilam z nim do parku i latalam po alejkach przez 3,4 godziny :tak::tak::tak:bo niestety w innym przypadku nie chcial spac :baffled: no moze nie jest to rada na teraz ale na wiosne????? no a najlepsze jest to ze przed ciaza prubowalam odchudzic nogi i mi to nie wzchodzilo a teraz sie udalo:-):-):-):-);-)

reklama
keyko ja też w poniedziałek będę zaczynała.Więc będziemy się motywowały .A ma pytanie, czy w tej diecie mogę do kawy dodawać mleka i czy zamiast cukru mogę stosować słodzik??

Do góry