kwiateczek
majowa mama `08
dolanczam sie:-):-)Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych 7 i 8 miesieczniakow o ile ich mamusie (Kimel,Łania.W i Cfcgirl) zagladaja na BB
Witam w koncu:-):-)
Od 1.5 godziny probuje dostac sie na bb ale nie moglammozilla mi sie nie chce otworzyci teraz jestem przez ieale zapomnialam hasla a tam automatycznie sie otwieralopol godz czekalam znow zanim do mnie cos doszloi zmienilam w koncuale teraz tak dziwnie sie pisze,samo sie przesuwa o bosssszKiedys chyba kamilka pisala ze przez IE ma stara strone bb a ja niesa te paski do przesuwania
Kamilka moze zakrop mu nosek kropelkamimasz ten otrivin
kurcze nie moge pisac bo mi ciagle strona ucieka
Panna Migotka czyli raz w nocy wstajesz tak?;-)ja wczoraj jednak go nie polozylam bo pranie sie suszylo na kaloryferach caly dzien i jakos sie ten pokoj nie nagrzaldzis sprobuje ale sie troche boje bo dzisiejszej nocy to chyba z 10 razy wstawal tak sie wiercilBosssz z drugiej strony mi tak szkoda troche ale jak nie teraz to pozniej bedzie gorzej
Migotka a ten odciagacz do noska to co masz na mysli??Frida i katarekja mam gruszke czyli pewnie to jedno z tych dwoch rzeczy o ktorych piszesz
Wiecie chyba bede musiala jechac do domu na tydz lub wiecejmama moja jest troche chora i nie chce isc do bszpitala.Wdomu jest mlodszy brat14lat i mowi ze juz codziennie mdleje i nie moze jej dobudzic:---(a ona bagatelizuje ze to za niskie cisnienie:---(juz nasz lekarz kazal jej isc na 32 dni badania chociaz porobic a on raz tak raz nienie wiem co robic.Boje sie o malego tez W Polsce grypa szaleje i sie moze zarazic:-dry:nie wiem co robic.G ma tylko 3 dni urlopu a jak ja pojade a ona nie pojdzie???