reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
A u mnie już porządny deszcz pada - fuj!!

Chyba jak się ma osiemnaścioro dzieci to te starsze muszą się zajmować młodszymi.... zresztą chyba przy 5 czy 6 dzieci też tak musi być. Ale nie chciałabym być 18 razy w ciąży, ani nawet 5!

Ona prawie co roku w ciazy,ja bym chyba padla na pysk byc tyle razy w ciazy i jeszcze dalej planuja..... szok.
No pogoda do niczego,zobiadek sie gotuje a Klaudia spi.Czy wasze brzdace tez ssa palucha? Moja ciagle jak spi ,a smoka nie chce.

Wszystkiego najlepszego dla Tymka i Szymonka :-)
927803cup1vl4vt4.gif

Ostatnia edycja:
Hej:-)
Iwonka ja zaliczam pierwszy serial i chyba dzis ostatni bo nie ma Na Wspólnej ani M jak Miłosc....zaraz brat mi przywiezie jedzonko z Mc Donald'sa, bo był u mnie z dziewczyną a mąż w pracy..
A mała na podłodze raczkuje na kocyku:-)
Wszystkiego naj naj naj dla Tymcia i Szymusia:-)

Ostatnia edycja:
witam sie wieczorkiem:-)
NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA TYMKA I SZYMONKA:-):-)
18 dzieci to przesada,jak im zapewnia przyszlosc:no:Zrobic to nie sztuka:no:On pewnie jakis pastor taki co nic nie uzywa a zona na okroglo w ciazy.Po 18 tym to nie dziwie sie ze to lubi,pewnie jej wszystko jedno:baffled:Dzieci same sie wychowuja.Jedno bawi drugie,taka niania za darmo:-)do tego wszystko pewnie juz w domu zrobia:tak:
A ja powoli malego bede szykowac do spania,mojego jedynego synka:-)wlasnuie patrzyl jak tatus sie kapie:-D:-D Lobuziak trzymal sie wanny i sie cieszyl:baffled:tak:i zostaw go na chwile:no:
Iwonka ale bym chciala sieg na swieta co tu raczej nie mozliwe:no:
Co u Aurelii i Mikolaja

No wlasnie piatek i seriali nie ma i Brzudula dopiero po nowym roku .A w programie napisane mam ze dzis mial byc Kevin sam w domu(oczywiscie tez ogladalam go wiele razy) ale leci jakis serial ,nie wiem co jest grane.
Moje najmlodszejuz dawno spi tylko starsza bawi sie w swoim pokoju kucykami i malymi odkrywcami:-)
A na dworzu coraz bielej,ciekawe jak swieta,teraz mowili w pogodzie ze jest szansa na snieg hm.....

reklama
Hej kochane, dzieci w łóżkach, Miki śpi ale ma katar więc pewnie dzisiejsza noc będzie "wesoła" a Maks ogląda bajkę na małym dvd. Ja spróbuję trochę popracować, zobaczymy czy się uda....

Do góry