reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
A mi swojaczek się skończył, a korkociągiem nie umiem otwierać :zawstydzona/y:. Hmmm mam jeszcze johnny walker, ale bez pepsi nie tknę tego. A w łóżku sama dzisiaj, więc zimno będzie;-):-D

Cosmolady Wszystkiego najlepszego dla Mai z okazji drugich urodzinek :-)
fodselsdag20%5CCAK6CDGN.gif

Keyko, ja też sama tzn, bez męża, aż do niedzieli (chyba w niedzielę dopiero pojadę). Ale samotność w łózku mi nie grozi, bo już tam jest niespokojny Miki, a Maks na pewno też przyjdzie. A ja się uraczyłam kieliszkiem białego wina.

Cosmolady, serdeczne ucałowania dla Majeczki!!

Ola mi też ostatnio nie grozi całkowita samotność. Dominika ostatnio sypia niespokojnie i co noc budzi się z płaczem, aż się zanosi i szlocha:-(. I biorę ją do siebie, wtedy się przytula i zasypia i przez resztę nocy trzyma rękę lub nogę na mnie, bo ineczaj się znowu budzi:dry:

Ostatnia edycja:
Keyko, skąd ja to znam , Miki z kolei lubi mnie trzymać łapkami - jak się oddalam to jest ryk. Wystarczy, że wyjdę do łazienki, a on zostaje w łóżku z tatą, to wpada w histerię, musi być mama i koniec. No nic, brykam spać. Do jutra!!

Niesia - spóźnione uścski dla synusia:tak:

Cosmolady - całuski dla Maji:-)

Szopek - ja właśnie w Tesco kupiłam słomiane ozdoby na choinkę. Miałam do wyboru albo szkalne albo słomiane i wybraliśmy z mężem słomiane. Kojarzą mi się ze świętami u babci:tak:

Co do winka to ja ostatnio sobie popijałam co jakiś czas po szklaneczce. A przedwczoraj jak chciałam sobie troszkę wypić to jakieś stare otwarte wino wzięłam i tylko sbobie smak popsułam bo już zepsute było. Na razie to zniechęciłam się do wińska:tak::-)

Wiecie co w Tesco są chusteczki pampers Sensitiv 6 opakowań po 32 zł. Bardzo atrakcyjna cena:tak:

A mi wczoraj mała nie dała za bardzo sprzątać. Może dzisiaj będzie lepiej:tak:

reklama
Witajcie.

Wczoraj mnie nie było cały dzień, bo byliśmy wszyscy w centrum. Ja z Igą musiałyśmy dopingować tatusia na korytarzu podczas obrony. No więc..... obronił się TA DAM!! Na dyplomie będzie miał 3+, ale to już nieważne jak się studiuje 3-letni kierunek przez 7 lat! :-)

Odpaliłam dziś rano komputer i co widzę? Mikołajek w szpitalu :zawstydzona/y: Nie ma nadal żadnych wieści? :-(

Cosmolady, wszystkiego najlepszego dla Maji.

Niesia, najlepsze życzenia dla Michałka.

Do góry