reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
kwiateczek ta ozdoba jest najfajniejsza:-D
no widzisz Iwonka, nawet nie pamiętałam o tym że to dziś Miś kończy 7 miesięcy. Dziękuję bardzo w jego imieniu;-)

Nesia WSZYSTKIEGONAJLEPSZEGO DLA SYNKA:-):-):-):-):-)
Iwonka ja juz mam CYFRE:-)jestem zadowolona przede wszystkim z kanalu MINI MINI:-)Konradek uwielbia rano ogladac a w przerwie jest taka zolta rybka i jak ja widzi to sie az wyrywa tak sie cieszy:-)G jest ciekawy tej telewizji az tam dzwonil i powiedzieli mu bardzo malo 219zl za wszystko ale pakiet podstawowy taka telewizje to ja mam z siatki za darmo:-tak: a tutaj to cyfra:-)

Wszystkiego najlepszego dla Michałka.

Trzymam kciuki za Mikołaja.

Ola ma rację z tymi pneumokokami. Kiedyś był ten temat w tej telewizji śniadaniowej na TVN'ie ( pojęcia nie mam jak to się nazywa taka jakby kawa czy herbata). Wiec mam nadzieje, ze Mikołaj się nie namęczy chorobą.

Jeśli chodzi o choinkę to mamy mamy taka "czym chata bogata".
Podobają mi się ascetyczne choinki ale na własnej mam bombki z mojego dzieciństwa: stare grzybki muchomorki, łabędzie i inne . Rodzice dali mi na moją pierwszą własną choinkę. Kilka zabytków potłukł mój pies
z ADHD ( suka Halszka) przewracając dwa lata temu kilkakrotnie choinkę. Mam też pierwsza własna doroslą bombkę- wygrana w loterii piwa Perła. Czerwona z zielonym logo Perły ,zdaniem moich znajomych jakby robiona dla mnie na zamówienie;-). Ogólnie jednak przewaga jest słomianych ozdób które uwielbiam :-)

Kwiateczek mini mini jest super i Cebebees tez :-) ale na tej na karte jest tylko Disney a programy dla najmlodszych przedszkolakow sa tylko rano.

Ja teraz dopiero usiadlam,ogarnelam dzieci,zlew i zabawki ,zrobilam sobie drinka z Martini i zasiadlam na bb .Zapraszam na jednego ;-)
475e704d3a8b9_440.jpg

No tak, kochane, ale jednak bez powodu by nie dali Aurelii skierowania do szpitala, prawda?
Bo jak u Maksia stwierdzono pneumokoki, to lekarka właściwie to zlekceważyła, bo jemu prawie nic nie dolegało.
Czyli u malutkiego Aurelii musiało coś się dziać.... jejku, niechby dała znać!

reklama
Do góry