reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry!!

Ja też nie mam okresu, karmię i biorę Cerazette ale pewnie za jakiś czas mi sie zacznie mimo tych tabletek bo ja ogólnie niezbyt dobrze znoszę tabletki (pewnie mi się zacznie jak zmniejszy się jeszcze karmienie).

A jeżeli chodzi o wagę do porodu hehehe 97kg - z czego chyba mnóstwo wody bo byłam maksymalnie spuchnięta. Teraz hmmm 75 :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( i tak bym chciała ważyć powiedzmy 60kg. Echh

Miłego dnia kochane.

reklama
Cześć Kobitki:-):-)
Ja własnie pije kawusie i bede czytać BB, o widze że cos tam naklikałyście jeszcze wieczorkiem:-)
Panna Migotka jeśli czujesz sie "tam" dobrze tzn nic Cie nie boli to wszysko jest ok. Twoja mała dobrze ssie mleczko z cyca więc wytwarza sie prolaktyna która sprawuje ze nie ma jejeczkowania a więc i okresu. Moja kuzynka karmiła 3 lata:szok:, jak odstawiła małego od piersi (po wielkich bataliach) nie zdąrzyła mieć miesiączki bo była w ciąży od razu.:-)

Aniusia, to znaczy że jak mała dobrze ssie, to wystarczy nawet raz dziennie karmić, a i tak wytwarza się odpowiednia ilość prolaktyny do zatrzymania jajeczkowania?

Anusia co do prolaktyny i cycusia to różnie być może wiem po sobie bo przed ciąż chorowałam na hiperprolaktynemię a jajeczkowałam jak najbardziej więcej z tym to trzeba uważać :tak:
Panna Migotka jak Cie to niepokoi to zawsze warto pójść do ginka:tak::tak:
Kathy mam nadzieję że okaże się że z moczem Nelki wszystko w porządku:tak::tak:

dziewczyny nie wiecie czasem co tam u majowych wcześniaczków słychać ??
miłego dnia wszystkim :tak::tak: a o mojej wadze to ja lepiej pisać nie będę bo waże mniej niż prze ciąża ale chyba jestem najcięższa z Was:-(

Witam.
Nie wiem czy czytalyscie onet ale napisane jest zeby raczej nie uzywac w tej chwili przegladarki Explorer Groźna "dziura" w przeglądarce internetowej - Onet.pl Wiadomości - 16.12.2008

Ja jak urodzilam Vanesske i karmilam cycem wylacznie przez 6 miesiecy to i tak okres dostalam 7 tyg po porodzie. Teraz jak konczylam karmic Klaudie eliminujac poszczegolne karmienia ,to dostalam odrazu okresu.
Kinia 40 pare kilo przy 175 to dobry szkieletor,a ja sie uwazam za szczupla a waze 72 przy 176 cm

Witam.
Nie wiem czy czytalyscie onet ale napisane jest zeby raczej nie uzywac w tej chwili przegladarki Explorer Groźna "dziura" w przeglądarce internetowej - Onet.pl Wiadomości - 16.12.2008
poczytam w wolnej chwili. ja mam mozillę.

Kinia 40 pare kilo przy 175 to dobry szkieletor
:tak: oznajmiła ostatnio z radością, że od 4 miesięcy waży 50kg. to chyba jest rodzinne kuzyn ma ponad 2 m wzrostu i tez "patyczak" z niego. :-D

ja znikam. muszę zanieść laptopa do naprawy
Wesołych Świąt. Szczęśliwego Nowego Roku. Przystojnego Mikołaja.
Osobom marzącym o białych świętach - śniegu, tym co marzą o cieple to tropików....:-)
Udanego Sylwestra.
325.gif
do zobaczenia za rok!! papa:-)

Witam się i ja,

Co do wagi to wróciłam do tej pzed ciążą ale mogłabym z 5 kg mniej miec.

Pana migotka - ja też nie mam@. Wprowadziłam nowe pokarmy a @ nie widać.

Wiecie co mnie nadal wszystko boli. Może wyda Wam się to smieszne ale mnie skóra boli na plecach i pod żebrami. Nie mam pojęcia dlaczego. Nie moge przez to spać i chodzę jak ząbi. Chora nie jestem. Temp nie mam. Miałyście kiedys coś takiego??

A ja nie korzystam z Eksplorera tylko z Mozilli więc problem z głowy:tak:

Cześć!

Temat wagi pomine:zawstydzona/y::baffled:

Wprowadzę trochę klimatu świątecznego ;-):-D Tańcząca rodzinka elfów

Jak Niki sie obudzi zjemy obiadek i szorujemy na spacero-zakupy, bo mleczko się skończyło i przydało by się zrobić zapas i coś dla nas kupić, bo w lodówce światło, musztarda i majonez;-).

Ja mam Opere ustawioną jako główną przeglądarke:tak:, więc jakieś dziury mi nie straszne:-D.

Ja kolejna @ dostanę na Święta :baffled:, aż się nie mogę doczekać :confused2: tego zawirowania w głowie. Przynajmniej nie będę musiała się sztucznie uśmiechać u teściowej, tylko zwalę wszystko na @ :rolleyes2::evil:

reklama
Nie nadrobiłam was wybaczcie:sorry:widzę ,że Ha-NN-aH tez sie zmyła i Dotkass odfrunęła ....Powoli wymiekamy

Jestem jestem, nadrobiłam i myślałam że nikt nie zauważy że mnie nie ma haha:-D
Mam ciężki okres w życiu, kłótnie z mężem, teściową oszaleję, mam ochotę tylko na spacery z małą, wtedy mam wszytsko gdzieś i nikt mi nie mówi co mam robić.:no:
Z neta nie korzystałam, bo zamykam się w tym nowym pokoiku a tam nie ma narazie neta, bo router nie dosięga z sygnałem. Ale już niedługo przeniosę go na dół:-p.
Poza tym moja siostra przyjechała z Londynu to troszkę czasu spędziłyśmy ze sobą. Jutro wjeżdża więc korzysytamy. Zaraz pakuję manatki małej i jadę do niej.
Nie zapomniałam o was kochane, wkrótce jestem cała wasza znowu hihi.:tak:

Napisałam na zamkniętym co mnie boli.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry