reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Olu - no jeżeli poduszki nie możesz wyłączyć to nie sadzaj małego na przednim siedzeniu. Może właśnie pomysł Wiktorii jest najlepszym rozwiązaniem:tak:

A mnie nadal głowa boli. Lecę się zdrzemnąć póki mała spi.

reklama
A ja jakos nigdy nie uzywalam sosow do salatek sporadycznie kupuje :baffled:

Iwonka no ja tez bym zjadla wlasnie ale mysle o takich jakis na ostro kiedys slyszalam o takich z parowka czy z kielbasa.. albo pokroje szynke z cebula paryczka podsmarzyc jakis koncentrat czy cos ciekawe jak by wyszlo z takim farszem.... chyba nie ten watek

dziubek a od czego glowa mala spac nie dala ?\

maly wstal pobawil sie sie zjadl i usnol znowu ja mam prasowanie ale cos sie nie garne obiad mam juz zupe.. wyjsc nie moge bo mrzy ech co za dzien
jutro chce jechac do oich rodzicow na noc :) ciekawe jak M zareaguje

Sosow do salatek tez nie kupuje ale mialam na mysli przyprawy .....
:tak:
Ja chce zrobic strogonowa na Sylwka tylko jeszcze nie robilam nigdy:-p

Iwonka no ja lubie ostatnio jadla na weselu jak bylismy u kumpeli ;-)a masz przepis ... jak tak to pewnie wyjdzie pycha :tak:
a z tymi przyprawami musze zobaczyc kiedys

A wczoraj dostalam troche swiniaka i sobie do zamrazalnika wrzucilam,bedzie schabik pieczony na kanapki a czy karkowke sie piecze na kanapki? Nigdy nie pieklam wiec nie wiem. Mam tez szynke i lopatke.hmmmm ....kupilam tez juz kapuste kiszona i grzybki ,wiec w sumie na bigos mam juz prawie wszystko. A tak to nic konkretnego nie robie bo wilgilie i pierwszy dzien swiat u tesciow bedziemy a w drugi u nas beda znajomi :-)

Wiktoria - ja to chyba po sobocie jeszcze nie odespałam. Siedziałam jak głupia oglądałam filmy do 1 w nocy. mała też jakoś często z soboty na niedziele wstawała więc wczoraj na rzęsach chodziłam. A dzisiejsza noc ładnie przespana ale ja jakoś dalej źle się czuję. Chciałam się przespać to sąsiad z góry zaczął wiercić:wściekła/y: Dobrze że mała twardo spała. Wypiłam własnie kawkę może mi lepiej się zrobi.

Iwonka- strogonow jest przepyszny. ja nigdy nie robiłam. Zazwyczaj na weselach go jadłam. Nie mam więc przepisu. Ale jak ty zrobisz i wyjdzie ci dobry to dasz przepis co??:blink: Ja w sobotę świniaka dostałam. Też mam schabiku i szyneczek do pieczenia. Karkówki nigdy na kanapki nie robiłam ale myslę że można ja zrobić.

reklama
Iwonko jasne że można u mnie w domku robiło się taką karkóweczkę z czosnkiem i suszonymi śliwkami:tak:
Ja się jakoś choinką tutaj nie martwię dla mnie święta to wyjazd do moich rodziców a co do naleśników na ostro uwielbiam :tak::tak:tylko troszkę roboty z tym a co do reszty to Majka już wyspacerowana obiadek zjadła i właśnie dokazuje a obiadek dla mamusi i tatusia już dochodzi czyli spokojnie wszystko zgodnie z planem:-D:-D:-D

Do góry