reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Minka wszystkiego najlepszego dla Julianny z okzaji 7 miesiecy :-)
attachment.php
dolaczam sie i dla Wiktorka rowniez impreza sie szykuje dzisiaj ?

reklama
Minka wszystkiego najlepszego dla Julianny z okzaji 7 miesiecy i dla Wiktorka z okazji urodzinek :-)
attachment.php

dołączma się do życzeń:tak:

Mała wstała. dzisiaj spała tylko 40min. No tak tych dzieci jednak nie da się zaprogramować:tak: raz śpią 2 godz raz 40min:tak:

Iwonka a przesłałabys mi też tę książkę?? rybka.p6@interia.pl

Ja okna pomyłam w sobotę. Mma z głowy przynajmniej to. No i kuchnię na glancuś już wysprzątałam. Zostały 2 pokoje i łazienka z kibelkiem. No ale to zaraz przed świętami:tak:

Wiktoria - no ja zamierzam wracać do pracy od wrzesnia. No i wtedy mała do złobka dam. Boję się tego ale to mnie taniej wyniesie niż opiekunka. A tez nie mam żadnej poleconej a w ciemno to brać nie będę jakiejś nie wiadomo jakiej osoby:tak:

Witajcie :-) Mąż wreszcie poszedł do pracy, więc mogę trochę poczytać :-p
Po pierwsze spóźnione życzenia dla małych solenizantów - Darka, Maksia, Julianny i Wiktorka!!
Wczoraj się uśmiałam, bo moje słonko ma teraz zajawkę na siedzenie. Wieczorem położyłam ją spać, a ona pospała może z godzinę i zaczęła płakać. Musiałam ją posadzić w łóżeczku, bo za żadne skarby nie chciała leżeć. I tak posiedziała sobie z pół godziny i poszła spać :-D Aż się boję co to będzie jak zacznie stawać - będzie stała w łóżeczku przez pół nocy??:szok::-D

Imprezka bedzie ale jutro :) wlasnie ide po zakupy -słodkości :-D prezenciki już są:-)
kathy współczuję... brak słów...

Wszystkiego naj.. dla solenizantów :-)
pobieżnie przejrzałam książki. na pewno się przydadzą.:-). dziękuję
moja królewna 1/2 h temu wstała.. leży teraz szczęśliwa na podłodze i drze się "ta ta".... do plastikowego śliniaka :rofl:

dziubek u nas pogoda nie nadaje sie na spacer niestety :crazy:
ale wystawilam malego na balkon tam nie kapie :dry:

panna migotka moj maly sie podciaga i sida wczoraj lozeczko poszlo na sam dol hehe masz racje juz widze jak staje wczoraj oparl sie jedna reka o meza drugo o oparcie od kanapy jedna noga na kolana a druga stanol zaraz bam zrobil wiecej tego nie powturzyl czatowalam z aparatem

minka no to chlopaki troche prezentow w tym miesiacu zgarna :-D

Wiki pogoda tak sama i umnie:-D
Dajcie spokój chciałam wyjsc z moimi maluchami ale zobaczyłam ta chlape i nie chce ich narażac -jedno i drugo dopiero co z choroby wyszło ,mały jeszce wczoraj miała goraczkę .Także spasowałam i dzis nie wyszliśmy zreszta jak przez 2 tyg.:-(Mi juz antybiotyk sie kończy ale lekki katar sie utrzymuje :eek:Chcemy jechac do centrum handlowego w ndz.ale już nie wiem czy na cały dzień dla małej nie bedzie za meczące:eek::sorry:W końcu jwszcze trochę i świeta a my nic nie mamay kupione -nie wspomne o prezentach ,ja nie nawidzę na ostatnią chwilę:no::no::no:

Mała mi też dziś dała rano popalic z brzuchem aż wkońcu po Debridacie wycisnęła porzadną kupę:szok::-)I w końcu ulga ....Bo to nie pojete,żeby dziecko tyle dni (4)nie robiło kupy!!!Zupki dostaje i deserki a czasem soczek:tak:to czemu mi nie robi i ma zaparcia???Nowe jedzeniie tak na nią działa?
Czy co?W sumie dodałam do tych samych dań co zawsze troszke indyka zmielonego z gerbera i to wszytsko:eek:

No i jej sie teraz godziny spanai w dzień poprzestawiałay i padła mi razem z Olim hehe -jedno w pokoju u siebie ,drugie u mnie spi :-D:-D:-D
No i dobrze jak spia -ROSNĄ:-)

Co tym facetom pod choinkę kupić odwieczny dylemat:confused2::confused2::confused2::szok:

Kathy, mój chłop się ostatnio rzucił na historię. Dostanie ode mnie książkę prof. Bartoszewskiego i jeszcze Normana Daviesa. Myślę, że mu to sprawi przyjemność.
A ja od niego dostanę wypiekacz do chleba (nie mam niespodzianki, mąż mnie zapytał, co chcę dostać, to powiedziałam ;-)).
Mi jeszcze brakuje prezentu dla babci, teścia i ojca, ale wiem co im kupić więc tylko trzeba pojechać do sklepu. Natomiast moja babcia i ciocia poprosiły mnie, żebym to ja kupiła prezenty moim dzieciom, a one mi oddadzą kasę - i fajnie, bo miałam kilka rzeczy na oku i im kupiłam. Mam nadzieję, że maluchy będą zadowolone (tzn, Mikiemu to jeszcze oczywiście na razie rybka co dostanie).

reklama
Witam dos pozno dzis ale bylam w przechodni zwazyc Konrdka:-)
WSZYSTKIEGO NAJ......DLA JULIANY I ZYCZONKA DLA WIKTORKA:-)
KATHY
kochana ja mam jak ty tylko juz od 7 mies ciazy nie sypiam:angry::angry:teraz co bym mogla to zabkowanie:dry:Kiedy przyjdzie ta szczesliwa noc co ja przespie:-)
Kinia a ja kupilam sage i tez mam misia tylko odblaskowego:-D:-D dla Konradka to bez roznicy im twardszy tymlepiej sie gryzie:-D:-D
Ubralyscie juz choinke??Ja sie nie moge doczekac i chyba jutro ubiore:tak:tatus ma wolny znow weekend wiec super:tak:mamy duza choinke,tak sie na nia uparlam bo myslalam ze Konradek nie bedzie jeszcze raczkowal a on tak zasuwa ze sie smiejemy ze do swiat to bedzie chodzil:-D:-D
I co zrobic z choinka??:sorry:Moze lepiej poczekac do wigilii beda wieksze szanse ze cos z niej zostanie na swieta:-D:-D
Ja staram sie nie myslec o pracy bo jak mam zostawic go z kims!!to mi serce sie kraja:no::sorry:jeszcze mam 3 mies i nikogo na mysli dp dziecka:dry::-D G sadzi ze musze wrocic bo nam bedzie ciezko:dry:jeszcze jedno maciezynskie wezme chyba i tyle:angry::no:

Ostatnia edycja:
Do góry