reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No właśnie efekt snoba z tymi misiami moze pomysleli ze jednak przez to im zejda bez problemu te misie Mi sie to ogólnie nie podoba no ale jak juz tak to wykombinowali to rzeczywiscie mogli wyzej licytowac Swoja droga ciekawe czy byłyby tak popularne jak byłyby dostepne kazdemu Ale rzeczywiscie misie sa ładne:tak:

Dziubek no widzisz warto było teraz to sobie pomału używaj i brawo dla mamusi ze wytrzymała dla Zuzi:-)

Ola mówila ze zrobi sobie wolne od pracy w tych dniach ciekawe czy jej wyszło

Aurelia Wiktoria mamy nadzieje ze jak wpadniecie w rytm pracy to o nas nie zapomniecie ;-)

Coś niemożliwego Zuzia pozwoliła mi siedzac na kolanach napisac posta:-) to w nagrode idziemy na spacer zaraz

reklama
Witam .Wzielam sie od rana za firanki i okna,bo mialamw koncu robic to w weekend jak malzon w domu bedzie ale zapomnialam ze jest Rajd Barborki wiec on idzie tam z tesciem pomagac.A i jestem nie wyspana
015.gif
bo moj Klaudusiek o 5 rano obudzil sie na mleko i odechcialo jej sie spac.
Kinia mam taka ksiazke......popdja mi meila i ci wysle

Hej moje kochane!
Zaniedbałam Was ostatnio, przepraszam. Oczywiście powodem była praca, praca, praca w takiej ilości i w takim tempie, że na nic już nie starczało czasu, a po wyjściu opiekunki chcę być już "cała dla dzieci" więc komputer idzie w odstawkę - a w ostatni weekend już miałam obrzydzenie na widok i na myśl o komputerze, więc nawet go nie włączałam.
Obiecałam Wam fotki dzieciaczków na zamkniętym.... mam nadzieję że w najbliższych dniach rzeczywiście je wkleję.

Ściskam Was mocno i całuję.... i wracam do pracy. Mam wysyp roboty przed Świętami, to dobrze, bo wydałam już fortunę na prezenty i trzeba to teraz nadrobić.

hej kochane dziubek no tak to jest niby niania lepsza ale wpuscic do domu jest sam na sam z dzieckiem a w zlobku ech tak na nie narzekaja a mi sie wydaje ze jedno drugie chociaz kontroluje sprawdza i nnie masz tej obcej osoby w domu z moim malym moja mama w sierpniu do zlobka idzie ;-)

Ola K jak tylko bedziesz miala czas to zagladaj do nas no i oczywiscie czekamy na zdjecia Twoich Skarbkow :-)

sylwia tez mam nadzieje ze weczorem bede mogla zawsze to was zajrzec a moze w pracy hihi ciii ;-)

iwonka hmmm to Cie wyprzedzilam wczoraj popoludniu udalo mi sie w kuchni i duzym pokoju umyc okna i zmienic firanki (znaczy sie M wieszal :-p)

Kinia poszlo................:-)

A ja teraz zjadlam sniadanko i czekammkiedy moj lobuziak pojdzie spac zebym mogla zrobic co nieco.... A co robicie w Sylwestra dziewczynki? U nas szykuje sie imprezka w domu:tak::-) no a o polnocy spotkajmy sie na BB :tak::-p:-D:-D:-D

reklama
Do góry