reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla Nelci!!!!!!!!!!!
025.gif

reklama
Kathy badanie moczu jest rownie wazne jak badanie krwi i wiele lekarz moze odczytac z takiego badania.Oby wszystko bylo ok :-)

No własnie myslę,że coś bedzie juz po wynikach wiedziała ,może jaka alergia jej się przypałetała ciężko wykryć czsem nawet dietą eliminacyjną:tak:
Z twoją Vanesska też nie bardzo -bo te bakterie w moczu boszzzzzzzzzz,żeby nie moja .Tobie tylko wspólczuć i małej:-:)-:)-(

Dziękuję bardzo za życzenia i też WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NELCI!!!!!!

a ja dopiero wrócilam, 3godz w szpitalu (bo tu pediatra to tylko w szpitalu), tylko czas stracilam bo ona testów nie uznaje, zielona kupa to nie problem a poza tym to po co dawać nutramigen jak i tak nie wiadomo czy to od mleka:wściekła/y: kurde mówię, że widzę poprawę na skórze po nutramigenie a ona że zapalenie skóry wraca polepsza się i pogarsza u dzieci, no i wedlug niej to akurat byl ten moment jak zaczęlam dawać mleko inne i mam wórcić na normalne TRAGEDIA dobrze że jadę do polski to może zrobię mu testy.

glodna jestem strasznie, jeszcze musialam jechać do rodzinnego po receptę na nutramigen, bo ona nie wypisuje recept:angry:

a i powiedziasla mi że wyglądam okropnie, że mam pewnie depresje:baffled:, ja nie wiem mi mąż mówi że ladnie wyglądam

muszę iśc się dopakować

Dzieki za zyczonka dla niuni:-)

Mam pytanie my dostałyśmy na te nasze nieszcesne kolki Debridat

Ja wydaje fortunę na Debridat - mój dog bez tego ma natychmiast rozszerzenie albo skręt żółądka :no:
sorry za off...

A Nela tak pięknie mi zjadła dynie z ziemniaczkami zmieszaną z indykiem ,że w szoku jestem:szok::szok::szok:

hihi, dzisiaj dzień dyni widzę, bo my także jadłyśmy dynie z ziemniaczkami :-p
Też nam baaardzo smakowała :tak:
Cały słoiczek obaliła:-)

a i powiedziasla mi że wyglądam okropnie, że mam pewnie depresje:baffled:, ja nie wiem mi mąż mówi że ladnie wyglądam
głupia baba. jak ma wyglądać matka małego niemowlaka.. jak mis świata.
ja też wyglądam niezbyt: podkrążone oczy, włosy w nieładzie, nie mówić o innych zaniedbaniach... nikt jednak nie diagnozował u mnie depresji :-)
a jak ci mąż powie, że brzydko wyglądasz to wałkiem go;-)

Kathy z moczu wychodzi ile bakcyli jest w organizmie i w ogole jak z krwi(no moze ie dokladnie jak z krwi):-)Tutaj wyobraz sobie nie sikaja dzieci do woreczka tylko pobierraja z pieluchy:szok::szok:nie wiem jak oni to robia ale wydaj mi sie ze w pieluszce zesikanej to sa juz bakterie:sorry::sorry:kazali mi tylo przed wizyta zeby nie smarowac niczym pupci:tak:
Jade ja to znam.Mam taka pediatre dla ktorej wszystko jest OK:dry::angry:zrob badania w PL.Ja zaluje ze nie zrobilam ale maly na szczescie czuje sie juz dobrze chociaz nigdy nie wiadomo co jest w organizmie:dry:
Ja wlasnie jestem po fizjoterapi:tak:Nie uwiezycie jakie maja metody:no:Ostatnio rozciaganie kregoslupa nie pomoglo,plecy bolaly jak diabli:no:Dzis wiec uzyl koles elektrowstrzasow:-D:-D aby ulzyc w bolu:tak::tak:troche sie balam szczerze nie wiedzaialam co wyciagnie:-D:-D az tu przyprowadzil taka maszyne,przypial plasterki do plecow i dal mi pilot do zwiekszania mocy.Mialam przekrecac na ile moge wytrzymac:tak:wzkaznik pokazywal 20 czegos wpadl i spytal czy tylko tyle moge wytrzymac i zaczal sie smiac:-D:dry:ogolnie to trwalo 15 min i doszlam do 25:dry::dry: swoja droga to chyba stare techniki tortur wykorzystywane do leczenia:dry::-D:-D
Ja tez dzis kupilam dynie bede dodawac do zupki:tak::tak:

reklama
Iwonka fajowe suwaczki masz:tak::-);-)Skad bierzesz takie obrazki jak ten kotek,myszka Miki czy ten Mikolaj:-)ja szukalam cos swiatecznego ale nie bardzo wiem gdzie:sorry:chcialam pozmieniac tez:-)cos nowego by sie przydalo:tak:
Moj synek wedruje po podlodze:-)dzs znow gonil swoja nozke dookola jak piesek za ogonkiem:-D:-D:-D jak to wyglada:-D:-D ma na rajstopkach samochodziki i tak je goni:-D:-D obecnie lezy i spiewa:-D:-D tatus bierze go do kapieli:tak:

Do góry