reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej

Bardzo dziękuję w imieniu Adasia za życzenia

Maly śpi na ogrodzie, zaraz muszę go budzić bo jedziemy do szpitala wreszcie na wizytę

Kurcze pakuję się i cieżko idzie muszę zabrać 6 puszek mleka

My po spacerze. Mała teraz śpi. Dzisiaj strajkuję i nie robię obiau. Nic mi się nie chce. Jedziemy o 16 do teściów.
A ja nie usuwam konta na NK bo przynajmniej w ten sposób wiem co u moich znajomych się dzieje:tak:Galerie mam zablokowaną a osób znanych tylko z widzenia nie przyjmuję:tak:

Wszystkiego naj dla Adasia i Nelci!!!:-)

reklama
Dzieki za zyczonka dla niuni:-)

Mam pytanie my dostałyśmy na te nasze nieszcesne kolki Debridat i pomogło ale troszkę na kilka dni potem znów ją "wzięło " i dała nam pediatra na mocz ogóly-aby zrobić wyniki.Nie wiecie z czym to sie może wiązać?
Co niby z moczu może wyjsc?Rozumiem badanie krwi:confused:
No po dwóch próbach Nela wkońcu nasiusiała do woreczka i mamy mocz -teraz trzeba zanieśc:tak:

Jescze coś miałam zapytac ale jak zwykle zapomniałam:dry:
a ja dzis piersi,brokuły i ziemniaczki na obiadek:-)
A Nela tak pięknie mi zjadła dynie z ziemniaczkami zmieszaną z indykiem ,że w szoku jestem:szok::szok::szok:Sama buźkę otwierała:szok:
Ale na cycka dalej patrzec nie chce nawet -pediatra powiedziała ,że normalne i powinno wrócić po chorobie .tyle,zę w nocy je jakby cały dzień nie jadła:-D:-D:-D:-D

Do góry