reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
No kod bierzesz z tamtad co jest jakas strona z suwaczkami,kliknij na ktorys suwaczek jaki ci sie podoba co maja forumowicze i otworzy ci strona,tam go sobie stwarzasz wpisujac date ur dziecka i co tam jeszcze mozliwe i potem masz opcje albo Utworz,albo generuj kod..... i kody wyskakuja i kopiujesz ten do forum jak pisalam ,Wklejasz go potem w sygnaturze,to samo z gifami,jak ci sie jakis spodoba i chcesz go wkleic to najezdzasz strzalka na niegoi klikasz prawym przyciskiem myszy i robisz dalej jak pisalam wyzej :-)
tu masz duzy wybor suwaczkow, Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others

suwaczki http://www.google.pl/search?q=suwac...&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

gify http://www.google.pl/search?q=animo...&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Dobra tez zmykam juz do wyrka.Papatki
030.gif

Ostatnia edycja:
Hej.

My wstałyśmy o 8. Mała pomiomo rozregulowanego dnia ładnie wczoraj poszła spać. I znowu dzisiaj w świat jedziemy z małą. Odwiedzamy ponownie ciężarówkę:tak:

Wiecie ostatnio mam niesamowitą ochotę na słodycze. już przybrałam 2 kg:szok:Co to będzie jak odstawię małą od cyca. Już się boję. Musze jakoś przystopować bo potem nie dam sobie rady.

tak patrzę na was i podziwiam , że gotujecie dzieciom obiadki.
ostatni tez się nad tym zastanawiałam. myślę nawet nad kupieniem blendera, bo nie mam czym miksować zupek i dań.
niedługo chyba będziemy jadły drugie śniadanie i idziemy na spacer.

Kwiateczek ja z dynią Ci nie pomogę bo nie gotowałam bo nie ma tego u nas.

Moja spi ale jakiś głodomorek dzisiaj była bo po 2 godzinach chciała znowu cyca. Zazwyczaj rano po 4 godzinach jadła. No i bądź tu człowieku mądrym.:tak:

Kinia gotowanie dla dziecka to sama przyjemnosc:tak:ogolnie nie lubie gotowac:no: ale dla niego to super:tak:kiedy jeszcze wszystko zje:-);-)
Iwonka ja sie zbieram i jakos mi ciezko:dry:nie jest tak zle,ogolnie co tydz mam wielkie sprzatanie:-)w przyszlym tyg chyba szafki jeszcze pomyje i tyle.:-)

Iwonka udalo sie:-D:-D
dzieki:-)teraz suwaczka szukam:-)
wlasnie dostalam list z przechodni-moja cytologia jest negatywna:-)
Dostalam tez z Pampers-dwa kupony znizkowe na pampersy i jedna sztuke pieluchy gratis:-)tylko ze to 3do 9kg a Konradek ma juz 9kg ciekawe czy mu wejdzie na tylek:-D:-D troche sie spoznili:-)

reklama
Kwiateczek Dynia sie szybko gotuje podobnie jak cukinia wrzuc wiecej ja tak zawsze robie bo puzniej jak probuje to troche zawsze wyjem hehe

Iwonka skad masz tyle zapalu hehe ja tez bym musiala :baffled:

Kinnia mojego malego boli brzuch po sloiczkach a tak poza tym nie zawsze je wiec lecialo by do kosza a tak wiem ze nie bedzie cyrku z brzuchem jak sama gotuje :-p

wypilam kawe ale jakos tak zamulam ech moja mama wlasnie pojechala do domu jakos tak dziwnie pusto ;-)

Do góry