Ha-NN-aH
BB fan
No i masz ci los, dostałam @, pierwszy po porodzie. Dlatego mnie tak telepie z nerwów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odstawiam powoli, rezygnuję z jednego posiłku raz na tydzień, ale podobno i tak trzeba przeżyć nabrzmiewanie, bo ja tego pokarmu mam dużo.Ha NN aH moze za szybko odstawiasz ? na spokojnie zeby Ci bolu nie sprawialo i guzki sie nie robily.... no widzisz teraz mala najedzona to bedziesz miala wiecej spokoju ;-)Jak bedziesz miala zdjecia wozka dawaj bo my sie nadal zdecydowac nie mozemy jak juz decyzja podjeta to sie zastanawiamy czy nie zwykla spacerowka z jedna raczka echh
No ja bym takiej napewno nie kupiła, ale teraz mam większą zabudowaną spacerówkę, to potem jak już mała będzie hasać, to więcej będę pustą po parku prowadzić, a tak ona zmieści się do mojego bagażnika, gdzies na zakupy, na wyjazd po co mi lepsza. Jest MEGA lekka i to jest największy plus.Ha NN aH no i fajna widzialam ja w sklepie ... chcialam na teraz spacerowke wiec taka odpada a za duzej nie chce wiec pewnie bede czekac do wiosny i cos w tym stylu kupie
ja tez nieNo i kurcze nie wygrałam tych 40 baniek Znowu diabeł pierdnął mi w twarz hehe.