reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ha NN aH moze za szybko odstawiasz ? na spokojnie zeby Ci bolu nie sprawialo i guzki sie nie robily.... no widzisz teraz mala najedzona to bedziesz miala wiecej spokoju ;-)Jak bedziesz miala zdjecia wozka dawaj bo my sie nadal zdecydowac nie mozemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak juz decyzja podjeta to sie zastanawiamy czy nie zwykla spacerowka z jedna raczka echh:zawstydzona/y:

Ha NN aH moze za szybko odstawiasz ? na spokojnie zeby Ci bolu nie sprawialo i guzki sie nie robily.... no widzisz teraz mala najedzona to bedziesz miala wiecej spokoju ;-)Jak bedziesz miala zdjecia wozka dawaj bo my sie nadal zdecydowac nie mozemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak juz decyzja podjeta to sie zastanawiamy czy nie zwykla spacerowka z jedna raczka echh:zawstydzona/y:
Odstawiam powoli, rezygnuję z jednego posiłku raz na tydzień, ale podobno i tak trzeba przeżyć nabrzmiewanie, bo ja tego pokarmu mam dużo.
Z tym wózkiem, to szwagierka trzyma go ciągle w bagażniku. Ma 3 letniego synka i powiedziała że do wiosny pewnie i tak nie będzie go używać, ale potrzyma jeszcze u siebie. Ja i tak mam zamiar "zimować" w tej spacerówce co mam na stelażu.
Na tej spacerówce pisze Baby Design, ale nie wiem dokładnie jaki model, jak znajdę gdzieś na necie to podam link.

Kathy a ile tych zdjec chcesz wstawic na allegro na aukcje?
Hannah no i ja tez dostalam pierwsza @ jak tylko odstwailam Klaudie od cyca,ale ja wogole nie karmie juz a mleko wogole mi sie nie zbieralo,nic a nic,ja nie wiem cvo ona jadla.Moja tez wydaje sie byc teraz dlugo nasycona i nie marudzi od kad ja karmie butla

mam nadzieje ze sie skonczy karmienie przez sen :wściekła/y: nie jadek maly a czasami ... wiem ze to nie pedagogiczne wlaczam vive albo mtv lub bajki jakies teletubisie biore go ob lezy u mnie rekach i patrzy w tv daje mu mleko i zjada cale ogladajac tv ..... a tak awantura

Iwonka mialam podobnie moment pokarmu brak raz na tydzien Ha NN aH faktycznie powoli ja to co dwa dni jeden posilek ... mialam malo widac ale Darek duzo nie potzrebowal na poczatku jedzenia z butli jadl 60mll a mial 4mc wogole cyrki z nim czasami sa zjedzeniem

Ha NN aH no i fajna widzialam ja w sklepie ... chcialam na teraz spacerowke wiec taka odpada a za duzej nie chce wiec pewnie bede czekac do wiosny i cos w tym stylu kupie

Ha NN aH no i fajna widzialam ja w sklepie ... chcialam na teraz spacerowke wiec taka odpada a za duzej nie chce wiec pewnie bede czekac do wiosny i cos w tym stylu kupie
No ja bym takiej napewno nie kupiła, ale teraz mam większą zabudowaną spacerówkę, to potem jak już mała będzie hasać, to więcej będę pustą po parku prowadzić, a tak ona zmieści się do mojego bagażnika, gdzies na zakupy, na wyjazd po co mi lepsza.:tak: Jest MEGA lekka i to jest największy plus.

Witam wieczorkiem ...Ja też mam dylemat co do spacerówki i nie wiem czy nie kupic jakiejś cparasolki rozkładanej na płasko:confused:Bo ja jeszcze małej nie wożę w spacerówce ale jak zaczne to moja od wózka nie rozkłada się na płasko i to jest minus tej spcerówki:angry:Ale sama taki wózek chciaałm:zawstydzona/y:Bo potem jak dziecko większe to spokojnie wejdzie bez ciasnoty bo ona duża a te co wy podajecie to dzieciak po 2 roku życia wyrasnie (zależy jaki jest też duży) bo tak krótkie oparcia maja takie wózki-z milion na necie iżywo obejrzałam :tak:
Traz byłam w sklepie i ogladałam fajna spacerókę ale ona ponad 900zł kosztuje i szkoda mi kase wywalać ale taka napalonna jestem .a mąż mnie wyzywa,że nie poto tyle kasy za tą dawałam ,żeby teraz inna kupowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiadomo kobiety.....lubia zmiany hehe:-D

Iwonko mam 3 zdjęcia do wrzucenia na aukcje:tak:

A jak mam sie o ten zwrot ubiegać ,tzn gdzie to zgłosić i co im napisac :baffled::confused:

reklama
Do góry