reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej, no ja mam koszmar, zarazilam malego i biedny kaszle, psika i ma nosek zapchany. Nic nie chcial jeść od 15.00 dopiero teraz coś w niego wmusilam dalam mu Calpol bo tylko to mam no i maść majerankową i sól fizjologiczną do nosa.
Tak mi go żal caly czas plakal jeszcze chyba zęby na to idą, bo ciągle tylko rączka do buzi nawet jak mial mleko pić to gryzl smoka zamiast pić i ryczal.
Mam dość, nerwy mi puszczają, ale trzeba przetrwać
pozdrawiam
pa

Witam.
Właśnie się uwinęłam ze stertą prasowania w łazience, normalnie sauna się zrobiła.
Dziewczyny dużo zdrowia dla maluszków i dla Was.
Ja Natalce psikam codziennie do noska Marimer bo mamy suche powietrze.
Co do niekapków to jak starsza córka była młodsza to kupiłam same ustniki z Aventu i uchwyty i montowałam to w butelce. Tu punktem kontrolnym jest nakrętka, bo jak Ania zaczęła rzucać butelką to nakrętka tego nie przeżyła. Ale ogólnie fajna sprawa. Mam jeszcze jeden taki ustnik dla Natalki i niedługo będę ja uczyła pić z niekapka.

Uciekam do wyrka. Życzę spokojnej i przespanej nocy (chociaz wszystkie już pewno śpią...)

witamy się soboptnio. Zuzia siedzi mi na kolanach i wciska literki więc moge troszke dziwnie mieć posta napisanego:tak:

ja już po sprzataniu.nastepna kupa prasowania mnie czeka. zaraz robimy wypad na miasto na zakupy.

miłej soboty:tak:

Iwonka moja jak była chora to lekarka przepisała jej syrop Calcium i Drosetux. I krople Cebion też kazała dawać. A do noska to nie pamiętam nazwy niestety.

no ja tez miałam ten zestaw jeszcze 2 rqazy dziennie po 10 kropli cebionu miałam podawać.

U nas bardzo wietrznie, ale słońce świeci może zrobie pranie i na balkonie powieszę bo yu nas można na balkonie wieszac tylko w weekendy, bo za moim blokiem znajduje się proserująca kopalnia i waga kopalniana no i nie sypią tego węgla tylko w weekendy, jak się w tygodniu pranie powiesi to mozna je prac jeszcze razb takie zakurzone

Mały ładnie spał, ale ja nie zmróżyłam oka, martwie się tymi wynikami Mai

Hej,
my jakoś nockę przeżyliśmy, nawet mój wstal rano do malego i poszedl do pracy, ale wieczór to byla katorga, już mialam dosyć
Dziś oczywiscie pada więc pewnie znów w domu siedzieć będziemy
Wieczorem mamy iść do restauracji, ale zależy jak maly się będzie czul.

Ale lipa! Zapomnialysmy o urodzinach Szopka i rocznicy Zwolinki :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochane spelnienia najskrytszych marzen!!!!!!
kk.jpg

Szopek wybacz

Życzę Ci abyś w sobie pielęgnowała siebie. Pielęgnuj w sobie to, czym możesz zaskoczyć drugiego człowieka, to, co może stać się niespodziewanym dopełnieniem jego życia. Bądź zawsze tak wspaniałym człowiekiem, jakim jesteś teraz.

Zwolinko Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy

reklama
Witam w ponury dzień:-:)-(Az wychodzić się nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale trzeba dla dobra dziecka i lepiejpotem spi:-)Wczoraj nie miałam chwili na BB.Tak ładnie było -ciągle na dworku:tak:

kathy jak mieszkalismy u tesciow to mialam tak ustawione ze porpstu zaminialam nasze lozko na lozeczko i tak w kolko duzego pola manewru nie mialam. Spróbuj zamienic poduszke na druga strone :-)

Tak zrobiłam juz jakis czas temu heehe a innych pomysłów niemam:baffled:
No zimno niestety i ma byc coraz zimniej....
Moja Klaudia za katarzona na calego,do tego pokasluje czasem.Zarazila sie od Vanesski.Mnie tez cos bierze ech Co moge jej dac na przeziebienie? Vanesska mi nie chorowala jak byla taka mala i wogole nie wiem co mozna dac atkiemu maluchowi?

Wapno i do noska można dawac euphorbium dla niemowlat i dorosłych -mi pomaga przy zatokach nawet
.

A pozatym nie wiem mi mała odpukac nie choruje jak narazie ....

Do góry