reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

O widzę ,że ja dziś pierwsza na bb i chyba ostania.....:-D
Przez te pogody i chorubska małą nas siedzi na forum:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj nawet madamagda się nie odezwała:no::no::no::no::no:
Dziewczyny wrcajcie do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja dzis jakos lepiej sie czuje,ale zobaczymy co bedzie dalej,wzielam wczoraj tylko tantum...te oscillo......kiedys bralam jak bylam w ciazy z Vanessska i bylam chora to mi nic nie pomoglo,zreszta wtedy nic mi nie pomagalo,ale jak poszlam na porodowke to po tych 8 godzinach meczarni wszytsko mi przeszlo nawet katar :-)

Dzień dobry kochane Majóweczki. Wpadam na chwilę Was pozdrowić. Raczej ciężko mi będzie regularnie bywać na BB ale będę zaglądać.
Dziś mój Maksio kończy 3 latka, a Mikołaj 4 miesiące. Ależ ten czas leci.

Buziaki i dużo zdrówka dla wszystkich!

Hej Dziewczyny:-)

U nas paskudnie. Ale w pogodzie mówili że ma sie poprawiać więc z niecierpliwością czekam na słonko. Jesteśmy już po chrzcinach. Ninia była super. Nie płakała przez cały dzień. W kościele była grzeczniutka. Byłam zdziwiona na maksa. Taki prezent mi zrobiła.Ja mam zakwasy w rękach od jej trzymania. Wprawdzie mąż też ją trzymał ale ona ma 7400g więc jest już co dźwigać:tak:Wczoraj zachaczyliśmy teściów i oni sobie podźwigali troszkę naszego kochanego klocka a dzisiaj boję się, że będzie chciała być tak samo noszona. Pewnie będę musiała z nią wojnę przejść.
Katarek jest mały nadal. Tzn. nie lecą już ciurkiem gluciki ale coś jej tam w środku w gardziołku charczy. Ja już nie moge jej kropelek podawać bo je tylko 4 dni można było zapuszczać. Tak więc nie wiem co robić.Czy jeszcze poczekać aż jej przejdzie czy do lekarza iść... Ech sama nie wiem:-(

Help! Bierze mnie przeziebienie :-( Co moge brac jesli karmie piersia? Kurcze nie czesto mi sie zdarza chorowac ........
Odrazu mi sie usmiech na twarzy pojawil jak weszlam na BB .....
Wiatj Pszyszla mamo :-)
Myslę, że to co mogą małe dzieci brać to i przy karmieniu matka może zażywać. Na kaszel moja mała dostała syrop Calcium i Drosetux. Może to mogłabyś brać na Twoje chorubsko.

Witam Przyszłą Mamę:-);-):tak:

Załączniki

• P9210219.jpg
    P9210219.jpg
    342,2 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane Majóweczki. Wpadam na chwilę Was pozdrowić. Raczej ciężko mi będzie regularnie bywać na BB ale będę zaglądać.
Dziś mój Maksio kończy 3 latka, a Mikołaj 4 miesiące. Ależ ten czas leci.

Buziaki i dużo zdrówka dla wszystkich!

Oluś przekaż zyczonka najserdeczniejsze dla swoich pociech od cioci z bb:tak::-)

hej dziewczyny
ja tez sie rozkladam szok gardlo mnie tak boli ze nie moge lykac.. ale ja juz nie karmie piersia i moge wziasc leki ale na gardlo biore TYMSAL w psikaczu...

a tak wogole to mam pytanie co zrobic zeby mi mleko nie lecialo nie sciagam a leci maluy nie jje juz cyca nie wiem co zrobic,,, pytalam kolezanki ona mowila ze musze isc do ginka zeby dal mi zaszczyk na zatrzymanie.. szok:szok::szok::szok:

dziewczyny!!!! moj adas przespal druga noc calutka od 19 do 7 rano szok ale fajnie i ja juz jestem calkiem inna wow wyspalam sie...:-):-):-)

Witam Was kochane;-)
No i mnie dopadło przeziebienie juz na maxa, myślałam ze opanuje sytuację ale niestety, mała tez juz zaczyna byc marudna i cos jej juz zaczyna leciec z noska:-(Za godzinke przyjdzie do mnie mama, popilnuje małą a ja zmykam do apteki, zobaczymy czy obejdzie sie bez lekarza:-(
Olu serdeczne życzonka dla Twoich małych solenizantów, dużo, dużo zdrówka a Tobie maxymalnej cierpliwosći w ich dalszym wychowywaniu:-)
A wszystkim innym majowym Dzieciaczkom i ich Mamusiom życzę zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

reklama
a tak wogole to mam pytanie co zrobic zeby mi mleko nie lecialo nie sciagam a leci maluy nie jje juz cyca nie wiem co zrobic,,, pytalam kolezanki ona mowila ze musze isc do ginka zeby dal mi zaszczyk na zatrzymanie..
Są też tabletki na zatrzymanie laktacji, oczywiscie na recepte wiec wizyta u gina chyba nieunikniona.

Ostatnia edycja:
Do góry