reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

dzień dobry jakoś wczoraj zabrakło mi weny:sorry2: ale Was poczytałam przynajmniej :tak::tak:pogoda u mnie raczej dziś póki co mało spacerkowa bo sie chmurzy i wieje jakoś tak paskudnie ale może uda się pospacerować choć chwilkę :tak:
Kamilko a ja mimo trudniej ciąży troszkę tęsknie za ciążą i mam nadzieję zę za 2-3 lata uda nam się zmajstrować równie udane cudo:-):-)
Iwonko Ty jak zwykle od rana pracowicie :-)
Aurelko jakoś sobie nie wyobrażam jak się muszą czuć kwietniówki to przykre niezależne od intencji i powodów i oby nas ominęły takie rewelacje:tak:
pola nie mam pojęcia z co się dzieje z Dotkass ale faktycznie dawno jej nie było:dry: a i jak możesz podeślij troszkę słonka do mnie:tak::tak:
madamagda 9h spanka:szok: ehh zazdroszczę u nas rekord 7 h i to po butelce choć dzisiaj w nocy moja córcia zrobiła mi niespodziankę i spała 5 godzin po samym cycusiu:-):-)
Majóweczki życzę wszystkim miłego dnia i zmykam ogarnąć troszkę domek:tak::tak:

reklama
Ani rekord dlugosci spanai to 11 godzin,ostatnio czesto tak spi.Juz zapomnialam co to jest wstawanie w nocy do dziecka, bo zawsze spi minimum 8 godzin.
Dzis Ania ma meczacy dzien,przed chwila skonczyla sie wizyta rehabilitantki, ktora ugniatala Anie przez ok 40 minut,a na 13 idziemy na szczepienie wiec juz uciekam.

a u nas dzisiaj wiatr więc póki co spacer odpuszczamy, bo Michas kaszle mi okropnie od 5 i jest na syropkach a nie chcę żeby mi go przewiało

Aurelia z której części Wrocka jesteś? tak w ogóle to masz przecudne imię odkąd przeczytałam "Dziecko piątku" to chciałam tak nazwać swoją córeczkę, ale mąż się nie zgodził i jest Maja (chciałam też Patrycje, ale nieugięty był)

Cosmolady, ja jestem z Muchoboru Wielkiego, czasem bywam też na Kozanowie, bo tam mieszkają moi Rodzice. Może sobie zrobimy jakieś spotkanko wrocławianek majóweczek?? Madamagde już spotkałam "na żywo":-), co Wy na to?
Jeśli codzi o moje imię, to dobrze że tak nie nazwałaś córeczki, bo czasami to jest uciążliwe, tak się nazywać. Tylko teraz są inne czasy i dzieci mają różne dziwne imiona, ale 30 lat temu...Skąd moim rodzicom taki pomysł się wziął!!:szok:

Ja wczoraj wieczorem jeszcze myślałam o kwietnióweczkach...co one muszą czuć? Jeszcze ta dziewczyna była chyba moderatorem. Przejrzałam te jej posty niektóre, no ma wyobraźnię koleżanka.Tyle czasu ściemniała, i gratuluję dziewczynom, że jakoś doszły do tego, że to oszustka.:baffled:

czytam właśnie posty tej "masiek"... ona w ogóle nie ma dzieci??
jesli to wszystko faktycznie sama wymysliła, to po protu SZOK!!!! czytam jak opowiada o szczepieniu swojego synka :szok::szok::szok:

jak Kwietniówki doszły do tego, że to oszustka??

a jak to był jakiś facet??

szkoda, że ludzie wykorzystują takie miejsca jak BB... zwierzamy się sobie, radzimy. Można powiedzieć, że zaczynamy się przyjaźnić, a tu ktoś siedzi przy komp. i perfidnie to wykorzystuje w jakimś chorym celu :baffled:
SMUTNE!!!

to ze Styczniówek, bo ona tam też pisała - przecież spodziewała się kolejnego dziecka właśnie w styczniu 2008:-:)-:)-(

dziewczyny wkleiły fragmenty jej bloga... ona się leczyła... tym bardziej to jest smutne

Ostatnia edycja:
No ja tez wpadlam teraz po czytac co tam u kwietniowek ale widze wciaz goraco,ja nie wiem co o tym wszystkim myslec.Stalo jak sie stalo.Z jednej strony ,mysle ze "byla" Masiek jak by chciala cos moze wytlumaczyc czy sie wyzalic to by sie zarejestrowala na nowo i by to zrobila,moze jeszcze tak zrobi.Napewno czyta to co sie teraz dzieje.

reklama
ja tez uważam że nie mają się prawa wypowiadać osoby które nie były kwietniówkami z boczku to wszystko tak ładnie bo ona taka chora i biedna i owszem sama jej współczuję ale i rozumiem kwietniówki mnie tez by zabolało jak diabli jakby ktoś tak bardzo nadużył mojego zaufania i bez znaczenia byłyby motywy i powody

Do góry