reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Nie no ,pusto dalej...
My bylismy na placu zabaw,Vanesska sie sybiegala z dziecmi,ale nie interesowali ja rowiesnicy a 10 latki :-)
Byl tez facet i kupil auto po moim tacie.......

Hej :-)

Melduję się jako pierwsza. Rzeczywiście wczoraj jakieś puchy na forum. To na pewno przez tę sliczna pogodę:tak:Ja dzisiaj muszę do żelazka stanąć . Nie chce mi się niesamowicie w ten skwar ale już taka kupa się naznierała ciuchów że niedługo nie będzie co na kark załozyć :tak:Mała jeszcze śpi. Ostatnio musiałam zaaplikować jej czopa bo znowu kopki nie mogła zrobić. A dzisiaj już ładnie w nocy bez pomocy czopka zrobiła kupkę:tak: Wydaje mi się że już nie ma tak duzo śluzu w tej kupce i zapach ma mniej kwaśny. Chyba ten lek pomaga :tak:W poniedziałek idziemy na kontrolę do ortopedy. mam nadzieję że będzie można odłozyć te majty ortopedyczne. Trzymajcie kciuki:tak:

Nie no ,pusto dalej...
My bylismy na placu zabaw,Vanesska sie sybiegala z dziecmi,ale nie interesowali ja rowiesnicy a 10 latki :-)
Byl tez facet i kupil auto po moim tacie.......

Woli starszych juz od najmłodszych lat:tak: Hehehe wie co robi:-D Szybciej taki zacznie zarabiac i prezenty jej kupować :tak:
Dobrze że udało Ci się sprzedać samochód. W tych czasach to nie lada wyczyn:tak:

Spadam do żelazka póki słońce w duzym pokoju mi nie zagląda:tak:

dziubek - po jakim czasie od zaaplikowania tego czopka mała zrobiła kupke? Moja ostatnio nie moze zrobić kupki, pręży się płacze no i nie zabardzo sie najada bo nonstop próbuje coś wydusić :baffled: zwlekam z tym czopkiem ale chyba bede musiała jej w końcu go zapodać:sorry2:

reklama
witajcie majóweczki:tak:
no dzisiaj też tłoku raczej nie ma
dziubek trzymam kciuki co by te okropne majtasy mogły iść w odstawkę :tak:
agusiaa u nas małej zamiast czopka pomogło większe jej dopajanie i wypicie przeze mnie większej ilości soku jabłkowego:tak:
Iwonko o zaćmieniu nic nie słyszałam i u mnie słonko grzeje jak oszalałe:tak:

Do góry