K
kerry1
Gość
Iwonka smutna wiadomość. Bardzo mi przykro.Szkoda, że dziewczynki straciły dziadka.Jesteśmy myślami z Tobą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dotkass jak zdrówka? Chyba dobrze, skoro impra zaliczona.
anusiasac - co do zważenia maleństwa to u nas można podejść do przychodni (najlepiej popołudniu) na zdrowe dzieci i wtedy pielęgniarka bez problemu zważy maleństwo
Moje dzieciątko zrobiło dziś mamusi prezent, a zarazem dodatkową robotę. Podczas przewijania strzeliła mi kupkę przez cały pokójNajbardziej ucierpiała włochata wykładzina (dobrze że jest brązowa, bo nie widać plamy)
![]()
he he ,moja tez tak potrafi.Juz mnie tak zalatwila 4 razy.smiac mi sie chce bo mowi sie ze trzeba uwazac jak sie chlopcow przewija bo mozna zostac obsiusianym a tu prosze jak coreczki w inny sposob potrafia zalatwic swoje potrzeby
A moja Vanesska ani razu mi tego nie zrobila![]()
Ania ma katar i jak oddycha to wydaje odglosy jak maly traktorek.Frida niewiele udalo sie wyciagnac.Czekamy na lekarza.
Ale można najpierw złozyc wniosek o becikowe a jak juz bedziesz miala pesel dziecka to wtedy skladasz kolejny wniosek o tą jednorazowa zapomoge:-)
Ja niestety sie na nią nie załapie![]()
Co do kladzenia dzidzi na brzuszku - czesto to robicie? Bo mi sie wydaje ze moja strasznie sie meczy w tej pozycji, no ale cwiczy kregoslup, miesnie, podnoszenie glowki...
Dziewczyny a ja nie wiem czy sie bede udzielac przez kilka dni.Tzn bede chciala zeby nie myslec bo wlasnie sie dowiedzialam ze moj tata zmarł :-(
[*] Ten rok dla mnie jest okropny i juz wam pisalam nie raz ze umarl mi ktos bliski czy znajomy.....
Ja bardzo często kładę, Ami uwielbia ta pozycję, co podobno nie zdarza się często, więc chyba powinnam się cieszyć...Ami uwielbia spać w tej pozycji i nie mam problemu, bo jk chce przekręcić główkę z jednej strony na drugą to to robi, nie marudzi, a i po jedzeniu jak zaśnie przy cycu to spokojnie mogę ją położyć i nie martwić się, że jak się uleje to się zadławi, ja podobno jak byłam Mała też uwielbiałam tą pozycję, jak nie mogłam zasnąć to ta była jedyną, w której zasypiałam bez problemu, a i jeszcze z pupą w górę i podkulonymi nóżkami i Ami śpi tak samo
![]()