reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej dziewczyny.
malo mnie tu. podziwiam was ze macie czas tyle pisac:tak:
jak iga zasypia w dzien to próbuje nadrobic zaleglosci w praniu, sprzataniu itp.
co do pieluchowania to mi pediatra przy wypisie kazala do 6 tyg. podwojna tetra, ale jak robilam podwojna to mala byla niespookojna i polowa ciuchow za mala:-)
teraz pielu****e jedna tetra, raczej przez cala dobe, ale wiem, ze niektorzy tego nie robia.

pola gratuluje serdecznie

kiedys pisalyscie o kąpielach maluchow-czy slyszalyscie, ze niektore szpitale/lekarze zalecaja kapiele co 2 dzien, a nawet raz w tyg.

wasze dzieci tez maja takie leki? moja ma strasznie. zwlaszcza jak spi

milego dnia
pozdrawiam

panna migotka
rotawirus dwie dawki po 280zl
pneumokoki 3 dawki po 300zl + 1 za rok
a szczepienia skojarzone to u mnie ok 150-200zl

polka mi w aptece na bole brzuszka polecili herbatke z kopru wloskiego-ja mam z hippa, mala nie chce ssac butli, wiec lyzeczka bede podawac

iwonka jak bedziesz miala troche czasu wklej prosze zdj naszej igi

dziewczyny-to mozliwe, zeby mi juz krwawienie ustalo ??3,5 tyg

ja po cc i ciezary dzwigalam (wozek, fotelik z mala itp) az sie boje kontroli...

Aneta ta szczepionka jest doustna i musi byc podana w pierszych miesiacach życia maluszka.szczepionka na za zadanie ochronic przed różnego rodzaju biegunkami i grypa jelitową.

minka dzieki.
ach jakie one wszystkie drogie-skojarzone wezmiemy na pewno i nad pneumokokami sie zastanawiam, a jeszcze ten rotawirus. pogadam z pediatra

Czesc Majoweczki!

Faktycznie widze, ze maly ruch na Majoweczkach...
Agusiaa i Jade nie pisza, chyba juz urodzily?:-)

Ja w niedziele wyladowalam w szpitalu z bolem krocza i dopiero wrocilam do domku. Wiec od porodu kiepsko, bo najpierw dziecko nam zatrzymali w centrum zdrowia dziecka, no a teraz mnie z dzieckiem, bo bol byl nie do zniesienia. a to wszystko przez te szycie wewnetrzne..

Mam pytanka dwa:

1. jak chce zapisac dzidzie do przychodni to czego potrzebuje?
2. Czy macie jakas stronke, gdzie jest opisane jakie badania, szczepionki etc. w kolejnych tygodniach/mieiacach zycia? bo ja nie mam pojecia...

Milego wieczorku.

Hej Majóweczki :)

Tak się za Wami stęskniłam. Nie mam kiedy pisać. Czasami zdążę tylko coś przeczytać. U nas jest ok. Mała slicznie spi w nocy. Budzi się tylko 2 razy na jedzenie. Mamy tylko problem z pępuszkiem. Już jest 3 tydzień a jeszcze leci krewka z niego :( Już jeździliśmy od rodzinnego do chirurga po poradnię hematologiczną. Nie wiadomo dlaczego małej cały czas krewka leci:( Za tydzień jak się nic nie zmieni kolejne badania. Szkoda mi mojej Zuzi bo znowu będzie kuta. Trzymajcie kciuki żeby w końcu krewka przestała lecieć.

reklama
Polka https://www.babyboom.pl/forum/ i jest tam nizej DZIECI URODZONE W 2008 roku a nasze pod forum bedzie Dzieci urodzone w maju 2008:-)
A pielu****e raczej tylko w dzien,na noc nie....

Dotkass to mnie zdziwlilo z tym becikowym,jutro zadzwonie i sie dowiem jak bedzie u mnie,bo ja nie mieszkam tam gdzie jestem zameldowana

Do góry