reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie Moje Kochane Majóweczki! Dziś o 14.35 przyszedł na świat Bartuś, 4300, 62cm, z czarną czuprynką;-)Poród naturalny! I szybki.Jeszcze się do was odezwę wieczorem jak odpocznę i nacieszę się tym rozkosznym maleństwem obok mnie.Gorąco pozdrawiam i czekam na te kochaniutkie ostatki.Głowa do góry!

reklama
\Iwonka - ale ci dobrze moj smoka wcale nie chce dzisiaj bylam w Realu i obok otworzyli duzy sklep DZIECKO wiec tam z ciekawosci poszlam ale tragedia jakie ceny:wściekła/y::wściekła/y: kupilam mu dwa smoczki wlasnie z TT i z Canpolu kazdy inny czy bedzie ssal ale dupa straszna:crazy:

ale przed chwila doszlam do tego ze musze go poprostu dokarmiac i bede robila tak ze najpierw dostanie piersi a potem dostanie butle..dzis mi plakal jak wstal i co chwile chce jesc wiec dalam mu wypil z piersi obu a potem dostal butle i wypil doslownie 20-30ml i spokoj.. teraz sobie grzecznie lezy juz kawalek:tak: tylko troche mi przykro ze nie moge go wykarmic ze takie mam cyce jak donice a jednak nie starcza.. a tak chcialam karmic tylko piersia:-:)-:)-(

Kerry Gratulacje ogromniaste. Ale kolosek:-)

agussia - ja bylam dziś na badaniu, nie ma żadnego rozwarcia, szyjka na 3, nic nie jest skrócona. próbowala masować, ale powiedziala, że szyjka jest za dluga i nie mogla dosięgnąć. także we wtorek idę na wywolanie. już na nic nie liczę. wezmę może jeszcze ten olej, ale czy podziala zobaczymy. jak we wt. nic się nie zmieni, to mi wsadzą jakiś material z prostagladyną i będą czekać, jak w nocy nie urodzę, to w środę dopiero żel. a kroplówa pewnie na koniec.

fajnie, że wasze dzieciaczki tak ladnie się chowają i śpią kochane.

Witajcie Moje Kochane Majóweczki! Dziś o 14.35 przyszedł na świat Bartuś, 4300, 62cm, z czarną czuprynką;-)Poród naturalny! I szybki.Jeszcze się do was odezwę wieczorem jak odpocznę i nacieszę się tym rozkosznym maleństwem obok mnie.Gorąco pozdrawiam i czekam na te kochaniutkie ostatki.Głowa do góry!

ogromny chlopak! gratuluje. moj byl o ponad kilo mniejszy i 10zm krotszy! pewnie nadal Twoj jest od niego wiekszy. to nawet wygdniej go "obslugiwac" tylko porod musial byc ciezszy. brawo

Moj malzonek z moja sistra pija sobie wodeczke na ogrodku a ja wode z soczkiem w domku przed monitorem,jestem jakas dzis padnieta i spiaca.Zaraz sie klade do lozka spac.Klaudusia wlasnie zasypia ale co i rusz jeszcze spoglada na swiat.Acha smoczek TT zostal juz odrzucony,cwaniara nie chce sie dac nabrac.

Dziewczyny a czy wy pijecie herbatke HIPP na laktacje???? Pytanie do tych co pisza ze maja malo pokarmu ,a wogole to pokarm jest taki rzadki jak woda i to co jemy nie ma wplywu na jego gestosc.Jedzcie dalej witaminy ktore braliscie w ciazy. A co poradnia laktacyjna?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie odnośnie pielęgnacji intymnej. Jak czyścicie wargi sromowe, tz, miedzy nimi jak rozchylacie to czym myjecie????

dla tych, które nie wchodzą na wątek dla spóźnionych.
jeżeli przeoczylam to przepraszam, ale myślę, że mąż ming tylko tam zamieścil wiadomość, a o to ona:

"Zoneczka urodzila wczoraj tj 4 czerwca 2008 o godzinie 5.10 malego Dawida (Waga 4580g dlugosc 58cm.) po 5 godzinach porodu. Naturalnie bez wspomagania.
Ale biedna sie nameczyla, bylo gorzej niz za pierwszym razem.
Chlopak duzy i genealnie zdrowy teraz lekko żólty wiec lezy pod lampami i sie "opala""

gratulacje

reklama
hej a ja mam pytanie co do kremu na buzie. 4 dni u posmarowalam malemu buzie Nivea faktor 30. na policzkach sie ladnie wchlonal, ale na czole ma do dzisiaj slady!:szok: mylam rumiankiem, woda z mydlem, oliwka przecieralam i nie moge tego GOWNA zmyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz jestem wsciekla, bo dostal krostek, na pewno ma zatkane pory. pomozcie. nie moge przeciez go szorowac na sile.

Do góry