reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Joanna ,Madamagda gratuluje.

Natala Sonia bardzo ladnie rosnie.

Ania ma nadal wysypke na twarzy i wybieramy sie dzis do pediatry alergologa.Mam nadzieje,ze cos pomoze.

Ming - trzymam kciuki by samo ruszylo i by pokazaly sie skurcze na ktg.

My po ktg i jestem wsciekla. Musze jechac drugi raz na 19ta, a wszystko przez to, ze sprzed im nawala (w przychodni przyszpitalnej maja chyba jakis przedpotopowy!)! I znow bede tracic 2h na dojazd w te i spowrotem, bo po warszawie w piatek po poludniu jezdzi sie poprostu super. Mam dosc, nie chce mi sie juz nic. Juz nawet nie wiem czy chce mi sie rodzic, wszystko mnie dobija. Jeszcze z Mezem sie poklocilam i w ogole wszystko jest do d...

ŁaniaW - postaraj się wyciszyć, ja też jestem poklócona z moim (dobudowuje sobie teraz kuchnie, chyba pisalam) - slów brak.
ja już też jestem tak nerwowa, że o 4 nad ranem wstalam i meliskę sobie zrobilam i gazetkę czytalam. a podobno stres nie wplywa dobrze na rozpoczęcie porodu, bo hamuje wydzielanie oksytocyny. ale nie wiem czy to prawda.

dotkass- u mnie mama jest do 13 lipca, malutki jeszcze nie wyszedl, ale mam nadzieję, że nie będziemy się razem męczyly:-) a co do seksiku, to nie wiem ile można po cesarce, pewnie to indywidualna sprawa, ale wiem, że samochodu nie powinno się prowadzić przez 5 tyg. tylko uważaj na zabezpieczenia:-);-)

Dziękuję za odpowiedź, no właśnie muszę się wybrać do ginka i popytać o zabezpieczenia, myślałam o zastrzyku, ale czy przy karmieniu można??? ja to już pierdolca dostaję, normalnie boję się, że rzucę się na mojego R i za 9 miesięcy okaże się, że Ami będzie miała rodzeństwo :-D:-D:-D, żart oczywiście...ach te zabezpieczenia :baffled:

cchyba ze juz nie bedziecie mnie chcialy ;-)

Oj jakie Ty głupoty gadasz, pewnie, że Cię chcemy :-):tak:

Zaraz dopisze :-)
A ja mam wysprztany dom na glanc,normalnie lepiej niz przed narodzinami Klaudi :-) Obiad tez mam wiec dzis leze juz do gory dupa.....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Iwonka jakbyś mogła wrzucić fotkę Naszego Skarba do dzieciaczków będę wdzięczna...
I Kobieto ja naprawdę Cie podziwiam :szok:

My po ktg i jestem wsciekla. Musze jechac drugi raz na 19ta, a wszystko przez to, ze sprzed im nawala (w przychodni przyszpitalnej maja chyba jakis przedpotopowy!)! I znow bede tracic 2h na dojazd w te i spowrotem, bo po warszawie w piatek po poludniu jezdzi sie poprostu super. Mam dosc, nie chce mi sie juz nic. Juz nawet nie wiem czy chce mi sie rodzic, wszystko mnie dobija. Jeszcze z Mezem sie poklocilam i w ogole wszystko jest do d...

Łania, kochanie bardzo Cię męczą z tym KTG...trzymam mocno kciukasy za Ciebie, żeby wreszcie się zaczęło...i szybko skończyło Nowym Życiem :tak::-)

Dotkass, fajna ta Twoja krupcia. Widzę, że też się podobnie drapie po dziubku jak moja :tak::-D Iga dodatkowo okłada się pięściami po twarzy, a dziś podrapała się do krwi, bo mamusia zapomniała o jedym pazurku :baffled:

ZUZANNA urodzona 24 maja o godzinie 8.15, waga 3200, wzrost 54cm POZDRAWIAMY WSZYSTKIE DZIECIACZKI I MAMUSIE!!!
Gratuluje :-):-):-):-):-):-)

A jak tu pusto :-:)-:)-:)-( co nie zajrze to pustki...... dziewczyny gdzie jestescie:sorry2:
Moj mały cycol wykapany i ciagle na cycu by wisial,ale dobrze bo malo mi nie pekna tak mi szybko mleko sie zbiera a i tak odciagam .Na szczescie laktaor jest super i dobrze pracuje :tak:

reklama
Jestem w domu :-(. Na ktg ŻADNYCH skurczy :crazy:. Wszyscy pytali o tydzień ciąży gdy mówiłam że 41 mówili "o to rodzimy?" a po ktg "oj jednak nie rodzimy":wściekła/y:. Nawet lekarz nie zbadał mnie wewnętrznie, czy jakieś rozwarcie czy coś się dzieje. Bo skoro na ktg nie było skurczy to po co? Zrobili mi usg i test (TM) nie pamiętam jak się nazywa (robi się go na usg). Wyszedł b. dobrze 8/8 (cokolwiek to znaczy). Mały rośnie jak szalony.
Jak nic się nie wydarzy mam wrócić tam we wtorek rano i możliwe że w środę zaczną mi wywoływać na oksy :no:. Czyli powtórka z rozrywki :-:)wściekła/y:.
Nie wiem więc co to za bóle ja mam. Czasem mnie boli jak ma @. Po usg nie mogłam wstać tak mnie zabolało. No cóż czekamy dalej. Ale na maj to ja się raczej nie załapię :no::crazy:.

Lucynka gratuluję.

Do góry