Natala1979
mamusia marcowa 08
gratulacje dla wszystkich mamuś
do zobaczenia
do zobaczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dotkass- u mnie mama jest do 13 lipca, malutki jeszcze nie wyszedl, ale mam nadzieję, że nie będziemy się razem męczyly:-) a co do seksiku, to nie wiem ile można po cesarce, pewnie to indywidualna sprawa, ale wiem, że samochodu nie powinno się prowadzić przez 5 tyg. tylko uważaj na zabezpieczenia:-);-)
cchyba ze juz nie bedziecie mnie chcialy ;-)
Zaraz dopisze :-)
A ja mam wysprztany dom na glanc,normalnie lepiej niz przed narodzinami Klaudi :-) Obiad tez mam wiec dzis leze juz do gory dupa.....
My po ktg i jestem wsciekla. Musze jechac drugi raz na 19ta, a wszystko przez to, ze sprzed im nawala (w przychodni przyszpitalnej maja chyba jakis przedpotopowy!)! I znow bede tracic 2h na dojazd w te i spowrotem, bo po warszawie w piatek po poludniu jezdzi sie poprostu super. Mam dosc, nie chce mi sie juz nic. Juz nawet nie wiem czy chce mi sie rodzic, wszystko mnie dobija. Jeszcze z Mezem sie poklocilam i w ogole wszystko jest do d...
Gratuluje :-):-):-):-):-):-)ZUZANNA urodzona 24 maja o godzinie 8.15, waga 3200, wzrost 54cm POZDRAWIAMY WSZYSTKIE DZIECIACZKI I MAMUSIE!!!